HCD geclassificeerde foto-28.jpg HCD geclassificeerde foto-30.jpg HCD geclassificeerde foto-33.jpg

Sponsoren

Gouden Sponsor


Woest Zuid

Woest Zuid

Woest Zuid is dé sportieve club voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Bij onze buitenschoolse club ontdekken kinderen de lol van in beweging zijn, samen sporten en buiten spelen. Onder aanmoediging van begeleiders die niet langs de kant blijven staan. Je vrij voelen in een club waar je je eigen plek inneemt. Kinderen hebben plezier bij Woest en hun ouders beleven dat mee. Dit is wat ouders voor hun kinderen willen!

www.woestzuid.nl


Zilver sponsoren


Diemer Notariaat Kroes + Mokkum

Diemer Notariaat Kroes + Mokkum

Diemer Notariaat Kroes+Mokkum heeft een praktische manier van werken, hetgeen vooral tot uiting komt in laagdrempeligheid. Dit laatste betekent dat er veel aandacht wordt besteed aan een goede communicatie tussen het kantoor en de cliënten (en hun adviseurs).

www.diemernotariaat.nlHaddock Amsterdam

Haddock Amsterdam

Haddock is een een unieke plek aan het IJ maar vooral ook een gezellig familierestaurant voor jong en oud op Zeeburgereiland. Met een groot terras en gratis parkeermogelijkheden is Haddock Amsterdam dan ook erg toegankelijk.

Kindvriendelijk
Voor de kinderen is er een kinderkamer en buitenspeelplek waar naar hartenlust kan worden gespeeld. Per 1 juni is de kinderkamer enkel toegankelijk voor de kinderen die een tafel binnen hebben gereserveerd.

https://haddockamsterdam.nl/SMC Diemen

SMC Diemen

" SMC Diemen levert kwalitatief goede zorg voor het gehele gezin onder één dak”

Ieder individu heeft wel eens een klacht of beperking aan het houdings, – en/of bewegingsapparaat. Wij zijn ervan overtuigd dat deze klacht ontstaat door een verstoring tussen de belasting en de belastbaarheid. De belastbaarheid is de (werk)last die een individu kan dragen op geestelijk of lichamelijk vlak. De belasting is de druk die op een bepaalde structuur: pees, spier, zenuw, bot of gewricht wordt uitgeoefend. Wanneer de te ervaren belasting dus groter is dan de belastbaarheid, dan is er sprake van een overbelasting, maar indien de te ervaren belasting kleiner is dan de belastbaarheid, dan is er sprake van een onderbelasting. Zowel een onder-, als een overbelasting kunnen problemen met zich meebrengen bij het dagelijks functioneren van een individu.

De fysiotherapeuten van SMC Diemen zorgen er samen met u voor, dat er herstel plaatsvindt tussen de belasting en de belastbaarheid. Onze visie is om niet alleen uw (pijn)klacht aan te pakken, maar samen naar de oorzaak van het probleem te zoeken. Wij doen dit, zodat u ook op langere termijn de effecten van de behandeling ervaart. Zodat u niet binnen een maand weer met identiek dezelfde klacht behandeld moet worden door de fysiotherapeut. ?De belastbaarheid van het lichaam van een patiënt wordt bij SMC Diemen verbeterd door een uniek ontwikkelde methode. Deze methode is ontwikkeld op basis van de ervaringen van onze therapeuten bij verscheidene praktijken en op basis van de succes ervaringen van de patiënt. Ons concept heet het SMC Diemen concept en bestaat over het algemeen uit drie fases. Deze fases worden verder toegelicht onder de kop: Het SMC Diemen concept.

https://smcdiemen.com/


Vrienden van HC Diemen "Club van 100"


Makelaar Bert

Makelaar Bert

Zoek je die ene parel met een tuin op het zuiden? Of een studio in je favoriete wijk? Misschien wil je je appartement of grachtenpand wel verkopen. Of alleen laten taxeren. Wat je wensen ook zijn, zij helpen je graag. Makelaar Bert is een no-nonsense kantoor waar de klanttevredenheid het allerbelangrijkste is.

www.makelaarbert.nuTop Class Group BV

Top Class Group BV

Club van 100
Vrienden van HC Diemen “Club van 50”


Robert en Suzanne Westerbeek

Robert en Suzanne Westerbeek

Selma Busing en Martijn Hogenkamp

Selma Busing en Martijn Hogenkamp
Shirtsponsor team


Gebr. van `t Hek BV

Gebr. van `t Hek BV

Gebr. van ’t Hek is een allround funderingsbedrijf met een voorliefde voor een aantal specialismen, zoals werken op het water, langs het spoor en in de binnenstad en natuurlijk het realiseren van complete bouwkuipen. Daarnaast zijn zij koploper in trillingsvrije en geluidsarme technieken.

www.vanthek.nl


Samenwerkingspartners van HC Diemen


Püttmann Juweliers

Püttmann Juweliers

Een van de mooiste cadeaus om te geven (of te krijgen) zijn sieraden. Niet alleen is het een puur genot om een mooie armband of horloge te dragen, het is ook nog eens iets waar u veel complimenten voor kunt krijgen van uw omgeving. En dat is helemaal waar wanneer u echte sieraden van kwaliteit aanschaft. Maar waar kunt u nu goed sieraden vinden in Amsterdam? Wat is de beste juwelier in Amsterdam of Diemen? Een goede vraag met een simpel antwoord. Bij ons natuurlijk, want wij zijn al jarenlang de vaste juwelier van tientallen inwoners van Amsterdam en Diemen. In onze collectie sieraden vindt u alles wat u nodig heeft. Lees verder voor meer informatie over alle Sieraden Amsterdam die u bij onze juwelier in Diemen kunt vinden.

www.puttmann.nl


Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden