Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg

Tenue

HC Diemen heeft een prachtig tenue met het logo van HC Diemen en van onze hoofdsponsor AVT Makelaars. Aanschaf van zowel het thuis- als het uittenue zijn voor alle competitie spelende leden verplicht:
 
Thuistenue

 • Donkerblauw shirt met het logo van HC Diemen en AVT Makelaars
 • Kobalt blauw rokje of broekje met HC Diemen logo
 • Blauwe sokken met HC Diemen logo

 • Uittenue
  Het uittenue draag je alleen indien dit nodig is omdat de tegenstander ook in blauw of zwart speelt. Neem het uittenue dan ook altijd mee naar uitwedstrijden.

 • Wit shirt met het logo van HC Diemen en AVT Makelaars
 • Kobalt blauw rokje of broekje met HC Diemen logo
 • Witte sokken met HC Diemen logo

 • Let op! Als je over een shirt beschikt dat nog geen logo van AVT Makelaars heeft kan je het shirt bij het Hockey Centre in Almere laten bedrukken voor 6 euro.

  Indien je niet voldoet aan de bovenstaande kledingvoorschriften mag je helaas geen wedstrijden spelen. De coach en teammanager zien er op toe dat iedereen conform kledingbeleid op het veld staat en waar dit niet het geval is bij meerdere overtreding niet wordt opgesteld. Verder is het blauwe HC Diemen vest of jasje met logo aan te bevelen. Uiteraard is het voor alle leden verplicht om scheenbeschermers, bitje en echte hockeyschoenen te dragen. Dit zijn veiligheidsvoorschriften die voor iedereen van toepassing zijn.

  Hockey Centre
  De outfit en alle andere benodigdheden zijn te verkrijgen bij Het Hockey Centre (Palmpolstraat 7 in Almere). Daar staan de specialisten voor jullie klaar om met advies het beste product te kiezen welke past bij de ontwikkeling van de sporter. Bij aanschaf in de winkel ontvang je als HC Diemen speler 10% korting. Met het gebruik van de actiecode stem je ook automatisch toe dat je wordt opgenomen in de database voor marketing toepassingen, dat betekent dat je van The Hockey Club een nieuwsbrief gaat ontvangen.

  Het tenue en andere producten zijn ook aan te schaffen via de webshop van The Hockey Centre. Helaas ontvang je dan niet de eerder genoemde korting.


  Keepersoutfit
  Een keepersoutfit wordt door de club ter beschikking gesteld.

   

  Nieuws

   

  Wedstrijdschema

  AFGELASTE WEDSTRIJDEN

  geen afgelaste wedstrijden