Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg

Sportiviteit en respect


Hockey is een sport waar sportiviteit, respect en gezelligheid voorop staan. Dit geldt zeker ook voor onze club. HC Diemen is een club die staat voor plezier, sportiviteit en waardering. We vinden een positieve sfeer, respect voor elkaar, respect voor de omgeving én betrokkenheid erg belangrijk. Er is plaats voor plezier in de sport én voor de ambitie om te presteren. Het bestuur van HC Diemen hecht hier grote waarde aan en wil positief gedrag verder stimuleren. We verwachten dat iedereen zich welkom voelt; zowel gasten als spelers, spelbegeleiders/coaches en scheidsrechters, bezoekers en ouders.

Om dit karakter te bewaken heeft HC Diemen verschillende gedragsregels opgesteld die te lezen zijn in drie Gedragscodes. Deze Gedragscodes worden door bestuur, commissies, coaches, trainers én spelers actief uitgedragen. Vooral coaches, trainers, begeleiders en ouders/verzorgers hebben een belangrijke verantwoordelijkheid en voorbeeldfunctie voor wat betreft het uitdragen en bewaken van gedragsregels.

 

Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden