Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg

Gedragscodes


HC Diemen is een club die staat voor plezier, sportiviteit en waardering. We vinden een positieve sfeer, respect voor elkaar, respect voor de omgeving én betrokkenheid erg belangrijk. Er is plaats voor plezier in de sport én voor de ambitie om te presteren.

Dat willen we graag zo houden. 

HC Diemen heeft daarom drie Gedragscodes opgesteld. Een ‘Gedragscode voor trainers’ en een ‘Gedragscode voor functionarissen (bestuurders, werknemers niet zijnde sporters)’ die door het Centrum Veilige Sport Nederland (CVSN) zijn opgesteld en die HC Diemen met volle overtuiging onderschrijft. 

Naast deze Gedragscodes zijn er ook gedragsregels die van toepassing zijn voor een deel van de mensen die bij hockey betrokken zijn: spelers, coaches, ouders en verzorgers, toeschouwers en scheidsrechters. Wij hebben deze gedragsregels vermeld in onze "Gedragscode in en rondom het veld”. Elke groep heeft dus naast de algemene regels ook eigen regels. Door deze na te leven, zorgen we er samen voor dat hockey leuk blijft.

De algemene regels en normen die voor iedereen gelden, luiden als volgt:

  1. Ken de spelregels en speel volgens de spelregels 
  2. Respecteer je mede- en tegenstanders 
  3. Behandel spelers gelijkwaardig 
  4. Gebruik geen fysiek of verbaal geweld 
  5. Steun de mensen die voor sportiviteit en respect opkomen

 

Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden