Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg

Inschrijfformulier

We trainen elke maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag, afhankelijk van het team waar je in speelt. Lijkt het je ook leuk om bij ons te komen hockeyen? Vul dan onderstaand inschrijfformulier in.

Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
   
Overige informatie
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
   
 
Type lidmaatschap
   
   
   
   
   
   
   
Gegevens ouders jeugdleden
   
   
   
   
Vrijwilligers werkzaamheden
  HC Diemen is een vereniging die draait op de inzet van leden en op ouders van jeugdleden. Iedereen draagt daaraan een steentje bij op zijn of haar manier. Het invullen van onderstaande vragen helpt ons om je in te zetten op jouw specifieke kennis en/of vaardigheden.

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Opmerkingen
   
   
Ondertekening
  Ondergetekende meldt zichzelf of bovenstaand persoon aan en verklaart akkoord te gaan met het Privacy Statement, de Statuten en het Huishoudelijke Reglement zie onze website). Door het aanmelden via dit formulier geef je HC Diemen expliciet toestemming voor automatische incasso van de contributie en het inschrijfgeld.

 
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.


Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden