Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg
Algemeen
Nov
25

O12 & O14 Glitter Xmass Party

Op vrijdag 9 december is het O12 & O14 Glitter Xmass Party! Alle O12 & O14 leden kunnen zich voor vrijdag 2 december aanmelden via de eigen team manager. 
We gaan er een mooi feestje van maken. Are you there? 


Nieuws afbeelding
Algemeen
Nov
24

Echte HC Diemen Hoodies!

We hebben samen met het HockeyCentreNL een echte HC Diemen hoodie ontwikkeld. Voor de jeugd maar uiteraard ook voor volwassenen. 
Nu al te koop in bij het HockeyCentrenNL in de winkel maar aankomende zaterdag is het HockeyCentrenl vanaf 9.15 uur bij ons op de club! 
Naast zaalhockeysticks en zaalhandschoentjes nemen ze zeker ook de hoodies mee. We hopen jullie allemaal aankomende zaterdag op onze Super Saturday te zien! 
Lukt het niet zaterdag er te zijn, dan is de hoodie te koop in de webstore of in de winkel in Almere. 

Nieuws afbeelding
Algemeen
Nov
23

Grote Clubactie 2022 uitslag

De penningmeester heeft de laatste check gedaan op alle verkochte Grote Clubactie loten. Uiteraard willen we alle leden die loten hebben verkocht hartelijk danken voor de inzet van de afgelopen weken en maanden. Wij zijn dankbaar dat zoveel ouders, vrienden, buren, ooms & tantes, andere familieleden en alle anderen loten voor onze club hebben gekocht!
Uiteindelijk is 89% van ons gestelde doel gehaald. En daar zijn we heel blij mee. Het geld zal gaan naar de verdere verbetering van ons clubhuis. 
In de laatste weken is er nog enorm veel verkocht en heeft het MO10-2 team niet alleen de ijsjes-prijs gewonnen maar zijn ze vanuit het niets op de eerste plek terecht

Nieuws afbeelding
Algemeen
Nov
2

Even voorstellen; de Vertrouwenspersoon

Mijn naam is Anna Daniëls en ik ben de vertrouwenspersoon van HC Diemen.  Sinds vijf jaar speelt mijn oudste dochter met veel plezier bij HC Diemen. Ik werk als studieadviseur bij de Universiteit van Amsterdam waar ik studenten die in stressvolle en moeilijke situaties zitten begeleid. Vanuit die achtergrond kan ik adequate hulp bieden door te luisteren, vertrouwen te geven en te adviseren.


Als je een vertrouwelijke klacht of probleem hebt over ongewenst gedrag, die je (bijvoorbeeld om een persoonlijke reden) niet op schrift wilt zetten en ook niet direct formeel als klacht door de Commissie wilt laten behandelen, kun je contact opnemen met mij. Als vert

Nieuws afbeelding
Algemeen
Nov
1

Zaalhockey!

Zaalhockey actie Is het tijd voor nieuwe zaalspullen? Bij @hockeycentre.nl loopt nu de zaalactie. Schaf jij een zaalhockeystick en nieuwe schoenen aan, en is het bedrag boven de 50 euro, krijg jij een gratis The Indian Maharadja Foam Full Finger zaalhandschoentje. Geef jij boven de 150 euro uit met een nieuwe zaalstick en schoenen, ontvang je een Grays zaalhandschoentje gratis!! Bekijk onze speciale zaalactie collectie op de website en gebruik de code: zaalactie100 of zaalactie150 (zaalactie100 bij 50 euro hebt, zaalactie150 bij 150 euro) . Voeg het handschoentje toe in je winkelwagen en ontvang het handschoentje. Of kom gezellig bij ons in de winkel en wij helpen

Nieuws afbeelding
Algemeen
Okt
28

Evenementen in november

Het is bijna november en dus tijd om een overzichtje te plaatsen van alle activiteiten in november op de club. 
Uiteraard heeft iedereen de evenementen al gezien in de nieuwsbrief :) maar het kan nooit kwaad ze nog apart uit te lichten. 
Voor de WK wedstrijd is natuurlijk iedereen welkom, juist ook de volwassenen! Voor de kids hebben we wat ruimte gemaakt om te kunnen knutselen of lekker te chillen. Er wordt voor eten gezorgd en natuurlijk is de bar open. Er is al een fijne groep aanmeldingen maar hoe meer hoe gezelliger toch? Dus meld je aan! 
Oh ja, we hebben in november nog een Super Saturday. 10 teams of meer die thuis spelen, dan gaan we n

Nieuws afbeelding
Algemeen
Sep
23

Alcohol & HC Diemen

Tijdens de laatste bestuursvergadering is er meer nuance aangebracht in wat wij schenken aan de bar en wat de schenktijden voor alcohol zijn. Want, wij zijn tenslotte een sportvereniging. 
De tijden zijn: maandag vanaf 17.00 uur woensdag vanaf 17.00 uur vrijdag vanaf 17.00 uur weekend vanaf 14.00 uur Per direct willen we een ieder vragen deze schenktijden te respecteren zodat er ook geen discussie is aan de bar. Uiteraard wordt er alleen aan volwassenen alcohol geschonken en houden wij ons aan NIX18. 

Nieuws afbeelding

Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden