HCD geclassificeerde foto-28.jpg HCD geclassificeerde foto-30.jpg HCD geclassificeerde foto-33.jpg
Algemeen
Jan
24

Even voorstellen; de Technische Commissie

De Technische Commissie, ook wel de TC genoemd houdt zich bezig met het technische beleid en de hockey ontwikkeling van de club en haar leden. Belangrijke pijlers zijn de trainingen, hockeyclinics, teamindelingen en materiaal.  Zoals jullie weten hebben wij een samenwerkingsverband met Het Hockey Centre die ook al onze trainingen verzorgd. De TC is aanspreekpunt van en naar Het Hockey Centre. De TC en Hockeycentre borgen samen dat er professioneel wordt getraind en dat de leden naast kwalitatief goede trainingen ook veel plezier in hockey houden. 


Maar dat is slechts een onderdeel van de werkzaamheden binnen de TC. Deze brede commissie kijkt enerzijds naar de

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jan
13

Aftellen maar!

Bij de start van ons nieuwe seizoen spelen wij op onze nieuwe, eigen velden! Wij kijken er naar uit en tellen af. Doen jullie mee? 

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jan
4

Wintertraining weer gestart!

Vandaag 4 januari zijn de wintertrainingen weer gestart voor alle teams vanaf de E6 en hoger. De laatste wintertraining is op woensdag 17 februari. 


Daarna is het tot en met 1 maart krokusvakantie en dus geen trainingen. Na de krokusvakantie starten we weer met de reguliere tweede helft van het seizoen.


Helaas is er voor de Trimmers nog geen goed nieuws. Deze trainingen kunnen vanwege Corona helaas nog niet doorgaan. We hopen na 18 januari op beter nieuws. 


Uiteraard zullen wij jullie informeren mochten er wijzigingen zijn als gevolg van Corona en de eventuele maatregelen.
💙🏑💙
#wintertraining 

Nieuws afbeelding
Algemeen
Dec
24

Even voorstellen; de voorzitter, penningmeester & secretaris

Om een vereniging op te richten is er een bestuur nodig. Dit bestuur dient minimaal te bestaan uit een secretaris, penningmeester en voorzitter. Het bestuur is binnen HC Diemen later uitgebreid met bestuursleden op het gebied van technische zaken, wedstrijdzaken, accommodatie en algemene zaken. Elk bestuurslid heeft ook een aantal commissies waar diegene verantwoordelijk voor is. Gideon Swaab is sinds de oprichting van de club voorzitter. 


Naast de communicatie naar de Gemeente toe is de verantwoordelijkheid van een voorzitter ook om het beleid te maken voor de vereniging en er voor te zorgen dat het bestuur goed kan functioneren. Daarnaast zorgt hij voor het goed

Nieuws afbeelding
Algemeen
Dec
14

COVID update 14 December 2020

De persconferentie van premier Rutte van 14 december heeft een aantal nieuwe maatregelen aangekondigd. Maatregelen die ook effect hebben op de sport. 


Buiten sporten mag nog wel echter, voor volwassenen boven de 18 jaar mag dit nog met maximaal twee personen, waarbij teamtrainingen en competitiewedstrijden niet meer mogen. Dit betekent dat trimhockey per 17 december de komende vijf weken niet meer door kan gaan. 


Buitensporten voor mensen jonger dan 18 jaar mag wel, zij mogen onderling binnen de 1.5 meter van elkaar komen en mogen ook blijven trainen. Voor HC Diemen betekent dit dat de wintertrainingen voor onze jeugd door kunnen blijven

Nieuws afbeelding
Algemeen
Nov
21

Even voorstellen… De Huisvestingscommissie

De Huisvestingscommissie zorgt voor… je raad het al, alles wat met velden en gebouwen te maken heeft.   Het zijn drukke tijden voor de huisvestingscommissie, aan het begin van het seizoen hebben we razendsnel de faciliteiten bij Xenios up and running moeten krijgen. Daarnaast zorgen we ervoor dat alles geregeld is op de huidige tijdelijke trainingslocatie. Alles uiteraard in samenspraak met de team managers, andere commissies van HC Diemen en de clubs waar we mee samenwerken om dit allemaal mogelijk te maken.
De grootste en stiekem ook leukste uitdaging: de aanleg van onze nieuwe velden en het clubhuis gereed maken voor HC Diemen. Na de zomer moet alles gereed zijn om

Nieuws afbeelding
Algemeen
Sep
16

TRIMHOCKEY

We gaan ook beginnen met trimhockey. Deze zomermaanden was er al een instuif en we horen hele enthousiaste reacties. Vanaf 24 augustus start het allereerste reguliere seizoen trimhockey.
Wie doet mee? Stuur een mail naar [email protected] voor vragen. Ben je nu al enthusiast, schrijf je in via de website. 

Nieuws afbeelding

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden