Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg
Algemeen
Sep
27

Upcoming Events

We hebben weer een aantal evenementen op de club voor jullie georganiseerd. Arbitrage cursus ALV HC Diemen WK Voetbal op groot scherm Arbitrage cursus In oktober is er weer een arbitragecursus. Meld je aan en zorg dat je de nieuwe KNHB regels goed kent! Aanmelden kan via [email protected] 
ALV HC Diemen De ALV is de jaarlijks of halfjaarlijkse ledenraadsvergadering. Belangrijk dat zoveel mogelijk leden of ouders aanwezig zijn. De agenda wordt ruim van te voren met een ieder gedeeld. Aanmelden graag via LISA Evenementen in de LISA app. Dit is nu al mogelijk. 
WK Voetbal Nederland - Ecuador Terwijl de laatste trainingen voor de winters

Nieuws afbeelding
Algemeen
Sep
26

Elektra bij HC Diemen

Goed nieuws! Afgelopen week is Liander in opdracht van de Gemeente Diemen langs geweest op de club. Zij hebben ervoor gezorgd dat er vanaf nu voldoende stroom is zodat er tegelijk gesproeid kan worden maar dat iedereen ook koffie kan drinken of een tosti kan eten terwijl we wachten tot de velden gesproeid zijn. 
Elke dag een stapje de goede richting in. 

Nieuws afbeelding
Algemeen
Sep
25

Superhelden Herfstvakantie Hockeykamp!

Deze herfstvakantie komt HockeyWerkt naar HC Diemen met een hele vette editie van de HW Camps, namelijk de superhelden-editie!


Drie dagen leuke hockeytrainingen afgewisseld met sociale spelletjes - alles in een superheldenthema. Het is unieke aanbod van hockey drills en games zorgt ervoor dat de kinderen als ware superhelden kunnen shinen tijdens het kamp. 


Schrijf je superheld dus snel in en nodig ook vrienden uit!
Jij bepaalt hoeveel dagen je mee wilt doen! Inschrijven kan via de volgende link 
  
Het HockeyWerkt-teamNieuws afbeelding
Algemeen
Sep
23

Alcohol & HC Diemen

Tijdens de laatste bestuursvergadering is er meer nuance aangebracht in wat wij schenken aan de bar en wat de schenktijden voor alcohol zijn. Want, wij zijn tenslotte een sportvereniging. 
De tijden zijn: maandag vanaf 17.00 uur woensdag vanaf 17.00 uur vrijdag vanaf 17.00 uur weekend vanaf 14.00 uur Per direct willen we een ieder vragen deze schenktijden te respecteren zodat er ook geen discussie is aan de bar. Uiteraard wordt er alleen aan volwassenen alcohol geschonken en houden wij ons aan NIX18. 

Nieuws afbeelding
Algemeen
Sep
21

Grote Clubactie start op 24 september; koop die loten!

Op 24 September start de Grote Clubactie weer. En wij doen mee! 
Door loten te kopen maak je niet alleen kans op supergave prijzen maar help je ook de club! En de leden die de loten verkopen maar ook weer kans op een leuk team-uitje. Kortom, een win-win-win. 
Dus koop die loten!

Nieuws afbeelding
Algemeen
Sep
17

HC Diemen & De Voedselbank Diemen; doe jij ook mee?

Ook in Diemen merkt de Voedselbank dat er steeds meer gezinnen hulp nodig hebben. Wij hebben als club aangeboden hierin te helpen. En dat gaan we doen met twee acties. 


KRATTEN OP DE CLUB
Vanaf komende woensdag staan er kratten van de voedselbank op de club. We willen iedereen vragen om elke keer als je iets kan missen iets mee te nemen en te doneren in de kratten voor de voedselbank. Iedere keer als de kratten vol zijn, komt de Voedselbank deze ophalen en plaatsen ze lege terug. De gedoneerde artikelen worden verdeeld onder de klanten van de Voedselbank. 


VUL EEN TASJE VOOR DE VOEDSELBANK
Door elke maand een tasje te vullen v

Nieuws afbeelding
Algemeen
Sep
8

Algemene Ledenraad Vergadering op 17 november 2022

Zet het alvast in je agenda! Jouw aanwezigheid is belangrijk. Aanmelden via LISA Evenementen kan vanaf nu! 

Nieuws afbeelding

Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden