Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg
Algemeen
Feb
12

HC Diemen & Voedselbank Diemen

Het veldseizoen gaat weer beginnen, en dat betekent dat we ook weer gaan samenwerken met de Voedselbank Diemen. Onlangs hebben zij een nieuwe winkel geopend en er zijn veel spullen nodig om de schappen te vullen. De vorige actie was een groot succes, en we hopen natuurlijk op een vergelijkbare uitkomst.


We begrijpen dat het niet gebruikelijk is om spullen mee te nemen naar de club die niet gerelateerd zijn aan hockey. Maar geen zorgen! Je kunt ook een Tikkie doen voor een zelfgekozen bedrag. Aan het einde van het seizoen maken we het totaalbedrag over naar de Voedselbank Diemen. Samen kunnen we deze actie tot een succes maken!

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jan
10

HC Diemen Vrijwilligersfeest Wild Wild West Country Night

In 2024 beginnen we met volle energie! Wie kent de beroemde Amsterdamsche Bingo niet? Grijp nu je kans om deel te nemen via Lisa/Evenementen.


Maar dat is pas het begin! Een maand later gaat het feest weer verder. Vorig jaar opgezet en nu uitgegroeid tot een traditie. We willen onze hardwerkende vrijwilligers bedanken voor hun toewijding aan HC Diemen. Daarom organiseren we op 9 maart het jaarlijkse Vrijwilligersfeest. Ongeacht of je in een commissie zit, training geeft, achter de bar staat, of een andere rol vervult bij HC Diemen, je krijgt een persoonlijke uitnodiging om je aan te melden. 


Na het geweldige jaren 80 & 90 feest van vorig ja

Nieuws afbeelding
Algemeen
Dec
22

HC Diemen & Social Media

Ben jij al een fan van HC Diemen op social media? Wij zijn overal te vinden, van Facebook tot TikTok! Dus, heb jij een superleuke foto of een waanzinnig filmpje voor onze kanalen? Stuur ze dan door naar [email protected] en wie weet zie jij jouw content terug op onze pagina's!


En als je ons nog niet volgt, no worries! Gebruik deze QR-code en let's get connected!

Nieuws afbeelding
Algemeen
Dec
16

Let's GO

Hey, jij daar! Ben jij bijna vijf jaar of al wat ouder en heb je zin om te hockeyen? Yes, let's go! Meld je nu aan en dan gaan we samen knallen na de winterstop in februari 2024. Dat betekent ook dat je nog alle tijd hebt om de coolste hockeyschoenen, scheenbeschermers, een hip bitje en een toffe stick te regelen.


En weet je, je bent helemaal welkom om weer bij ons te komen hockeyen, zelfs als je al eens eerder hebt meegedaan. Je weet wat ze zeggen: bij ons voel je je direct thuis, echt!

Nieuws afbeelding
Algemeen
Okt
29

Evenementen 2023 - 2024 write 'em down!

Jullie feedback is gehoord! We snappen dat vorig seizoen de evenementen te laat werden gecommuniceerd of te kort achter elkaar plaatsvonden. Daarom hierbij de evenementenkalender seizoen 2023-2024.


Van sportieve uitdagingen tot gezellige feestjes, onze evenementen kalender barst uit zijn voegen met leuke activiteiten voor jong en oud. We kunnen niet wachten om alle ouders en kids te zien! Markeer deze data alvast in je agenda en houd onze socials en Lisa in de gaten voor meer juicy details.
Maar, zonder jouw hulp kunnen we deze evenementen niet organiseren. Bij elke gelegenheid zullen we om helpende handjes vragen. Samen geven we onze club een boost, dus we hopen

Nieuws afbeelding
Algemeen
Okt
4

Kom jij bij ons hockeyen?

Hockeyfanaten opgelet! Vanaf 5 jaar kan je je al uitleven op het hockeyveld! Niet alleen voor de kleintjes is er plek, ook de volwassenen kunnen zich aansluiten bij onze gezellige club.
Elke maandagavond gaan we los vanaf 20.00 uur en kan je 5 kwartier lang je dribbel- en schietkunsten verbeteren onder deskundige begeleiding. Na afloop is er tijd om bij te kletsen onder het genot van een drankje. En als kers op de taart doen we regelmatig mee aan leuke toernooien. Het is allemaal vrijblijvend, dus kom gerust een keer langs. Of je nou een ervaren hockeyer bent of nog nooit een stick hebt aangeraakt, iedereen is welkom!
 
Onze jongste talenten kunnen al trainen vanaf 5

Nieuws afbeelding

Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden