HCD geclassificeerde foto-28.jpg HCD geclassificeerde foto-30.jpg HCD geclassificeerde foto-33.jpg
Algemeen Jun
28

Afsluitend hockeykamp

Nieuws afbeelding Afgelopen zaterdag hield HC Diemen voor het eerst in haar geschiedenis een hockeykamp ter afsluiting van het seizoen. Het weer leek een beetje tegen te zitten maar uiteindelijk was het heel mooi hockey weer, ruim 22 graden, soms dreigde er regen maar eigenlijk is het de hele dag droog gebleven. 

Ruim 125 kinderen hebben deelgenomen. De Duckies (5 jaar) zijn na de lunch opgehaald, alle andere kinderen bleven tot 3 uur. Om alles in goede banen te leiden waren er 10 trainers van Het Hockey Centre en nog eens 9 vrijwilligers als Corona Begeleider. Voor dit kamp waren zelfs meer aanmeldingen dan wij vanwege de Corona regels nodig hadden. Hiervoor heel veel dank. Voor het eerst hebben we zelfs ouders moeten teleurstellen. Dit is een fenomeen wat we nog niet gewend zijn maar wel heel blij mee zijn! Nogmaals dank. 

De dag bestond uit spelletjes, onderlinge wedstrijden, trainingen, clinics en nog veel meer leuke activiteiten. Al met al was het een heel leuke dag en hebben de kinderen veel plezier gehad. We hopen nog veel vaker dit soort activiteiten te gaan organiseren! 

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden