Seizoen is weer gestart!

26-2 Nieuws
Vandaag was de eerste training na de winterstop. Eigenlijk zouden we afgelopen maandag al starten maar die ging helaas door het slechte weer niet door. Maar vandaag was het dan eindelijk zover. 13 weken lang geen (buiten)training, want alle E-teams en hoger hebben die weken wel in de zaal getraind. Bikkels! 

De jongste jeugd startte om drie uur en alle ouders hebben onder het genot van een hapje en een drankje naar de hockeyers kunnen kijken. Na afloop van elke training mochten uiteraard de hardwerkende kinderen ook wat lekkers. Dit alles met dank aan de evenementencommissie! 

Ook aan de start van de tweede seizoenshelft mochten we opnieuw nieuwe leden verwelkomen, 16 in totaal! Wij wensen alle al spelende leden en de nieuwe leden in het bijzonder weer een heel fijne tweede helft van het seizoen! 

Achter de schermen hebben wij deze 13 weken zeker niet stil gezeten. De komende tijd zullen we jullie informeren over alle nieuwe activiteiten die er gaan komen! Hou vooral onze website, social media, whatsapp en nieuwsbrief goed in de gaten. 

 
26-2-2020 Algemeen

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?