Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg
Algemeen Nov
28

Winterstop & wintertraining? Ja echt!

Nieuws afbeelding Vandaag was een zeer geslaagd afsluitend HC Diemen toernooi waarmee we de winterstop hebben ingeluid. In normale omstandigheden zouden we jullie allen weer in maart 2021 verwelkomen voor de tweede helft van het seizoen. In dit rare corona-jaar hebben we besloten om leden toch nog tijdens de winterstop extra training aan te bieden.
 
Voor de duckies en F-jes lijkt het ons onverstandig om in de kou deze winter te gaan trainen. Wij wensen hen een heel fijne winterstop en hopelijk kunnen wij hen begin maart in normale omstandigheden weer verwelkomen. Nog geen lid bij HC Diemen en wel interesse? Schrijf je in via het inschrijfformulier of bij vragen mail naar [email protected].

Voor de E6 en hoger hebben we een wintertraining programma opgesteld, waarbij alle teams 1 dag per week kunnen blijven trainen. Alle leden hebben de informatie hierover via de teammanagers ontvangen met het verzoek iedereen zo snel mogelijk aan te melden. Dit is noodzakelijk om deze wintertraining te organiseren met het juiste aantal trainers en de juiste locatie & tijd.

Ook voor de trimmers trainen we in de winter langer door. Alle trimmers hebben hiervoor de informatie ontvangen. Wel gelden voor hen extra corona-maatregelen waarbij er enkel getraind kan worden in groepen van maximaal vier volwassenen en met de 1.5 meter in acht houdend. Maar we kunnen gelukkig door! Nog geen trimmer en wel interesse? Mail naar [email protected].

Voor iedereen die deze winter blijft trainen, tot volgende week! Maak er een mooie sportieve winter van!

Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden