HCD geclassificeerde foto-28.jpg HCD geclassificeerde foto-30.jpg HCD geclassificeerde foto-33.jpg
Algemeen Nov
21

Even voorstellen… De Huisvestingscommissie

Nieuws afbeelding De Huisvestingscommissie zorgt voor… je raad het al, alles wat met velden en gebouwen te maken heeft.
 
Het zijn drukke tijden voor de huisvestingscommissie, aan het begin van het seizoen hebben we razendsnel de faciliteiten bij Xenios up and running moeten krijgen. Daarnaast zorgen we ervoor dat alles geregeld is op de huidige tijdelijke trainingslocatie. Alles uiteraard in samenspraak met de team managers, andere commissies van HC Diemen en de clubs waar we mee samenwerken om dit allemaal mogelijk te maken.

De grootste en stiekem ook leukste uitdaging: de aanleg van onze nieuwe velden en het clubhuis gereed maken voor HC Diemen. Na de zomer moet alles gereed zijn om in gebruik te nemen. Wat zal dat een mooie mijlpaal zijn voor onze club! We kunnen niet wachten, maar er zal veel geregeld moeten worden voor die tijd. Op dit moment zijn we met de gemeente in gesprek over de inrichting van de velden. Ondertussen worden ook de plannen uitgewerkt voor kantine, kleedkamers, veiligheid op en rond de velden, sponsorborden op de velden enzovoort. Zodra de werkzaamheden van start gaan houden we iedereen op de hoogte via de website.

De commissie is op dit moment goed bezet en bestaat: Eric Jan, Jeroen, Manon, Chrispijn, Rose en Mariken. Om dit alles mogelijk te maken hebben we straks veel vrijwilligers nodig. Van het openen en sluiten van de locatie bij Xenios, het klussen aan ons nieuwe clubhuis tot het bemannen van de kantine (als die weer open mag). Dus we hopen dat zodra dit nodig is we een beroep kunnen doen op de inzet van de ouders!Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden