HCD geclassificeerde foto-28.jpg HCD geclassificeerde foto-30.jpg HCD geclassificeerde foto-33.jpg
Algemeen Okt
24

Even voorstellen... De trimhockey coördinator!

Nieuws afbeelding
Mijn naam is Peter Kuipers. Ruim twee jaar woonachtig in Diemen De Sniep samen met mijn vriendin en twee jonge kids. In mijn jeugd heb ik gehockeyd in Zeewolde. Toen nog op gras met een stick van hout en ranja na de wedstrijd. Na onze verhuizing naar Diemen werd het nooit uitgeroeide hockey virus opnieuw aangewakkerd door de berichtgevingen rondom de oprichting van Hockey Club Diemen in het Diemer Nieuws.  

Het initiatief voor een trimhockey groep voor volwassenen was er al. Als trimhockey coördinator aan mij de taak om dat iets meer handen en voeten te geven en de brug te slaan tussen de technische commissie en de trimgroep.  

Trimhockey is bedoeld voor zowel mannen als vrouwen, beginners en gevorderden die zonder (weekend) wedstrijdverplichting willen (leren) hockeyen. Onder begeleiding van een professionele trainer van het Hockey Centre uit Almere is er sinds de zomer op het veld van DKV Victoria een groep van zo’n 20 fanatiekelingen gestart. Een heel mooi begin! In de training wordt er onder andere aandacht besteed aan basistechnieken, aanval/verdediging, veld oefeningen en ter afsluiting een partijvorm. 

Op termijn is de ambitie om met een gedeelte van de trimgroep deel te nemen aan een trimhockey competitie (maandag avond) en toernooien. Naast het sportieve staat ook het sociale aspect centraal. Met een nieuw clubhuis in de planning ligt er een mooie toekomst in het verschiet!

Ook een keer meedoen? Meld je aan voor een proeftraining op [email protected].

Groet, 

Peter 

Volg ons op social media! 


Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden