Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg
Algemeen Okt
7

Even voorstellen... De arbitragecommissie

Nieuws afbeelding
De arbitragecommissie zorgt ervoor dat er bij ieder team ruim voldoende opgeleide scheidsrechters zijn. Tot op heden zijn dat ouders, maar binnenkort kan de oudere jeugd zich hier ook voor gaan opgeven als scheidsrechter. De cursus wordt twee maal per jaar gegeven (najaar en voorjaar), en wordt afgesloten met een KNHB spelregelexamen. De scheidsrechterskaart wordt op persoonlijke titel behaald en gaat een leven lang mee. 

Bij wijzigingen in het spelreglement zal de commissie het voortouw nemen om de nieuwe regels aan de bestaande scheidsrechters uit te leggen. Het is stiekem een van de leukste taken bij de club! De commissieleden zijn ook het eerste aanspreekpunt voor vragen over spelbegeleiding & arbitragezaken. 

Momenteel zijn er twee enthousiaste vrijwilligers in deze commissie; Hannemieke & Paul, maar een derde zou heel fijn zijn! Aanmelden kan via [email protected].

#fluitenisleuk #hcdiemen

Volg ons op social media! 

Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden