Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg
Algemeen Okt
16

Algemene Leden Vergadering HC Diemen

Nieuws afbeelding Vanwege de Covid situatie wordt de ALV online georganiseerd en heeft iedereen een mail ontvangen met de uitnodiging. We hopen op een grote opkomst omdat we het waarderen als mensen betrokken zijn bij de vereniging en omdat we een ruim quorum nodig hebben voor een statutenwijziging.

Onze club heeft de afgelopen 3 jaar hard gewerkt om een degelijke vereniging te ontwikkelen en we zijn al een heel eind! We zijn trots op de spelers en het plezier, de wijze waarop de trainingen en de competitie verlopen, de aanstaande eigen velden en de communicatie middels de site, de appgroepen en social media.

Er staan wat institutionele agendapunten op de agenda waar we de leden bij nodig hebben om over te stemmen. Zoals de naamswijziging, opzegtermijn en aantal benodigde kascommissieleden. Maar ook het vaststellen van het huishoudelijk- en tuchtreglement. Daarnaast moest het bestuur opnieuw benoemd worden. Maar ook agendapunten als contributie, zaalhockey en begroting volgend boekjaar zullen besproken worden. Ook willen we de jaarplannen van de diverse commissies met jullie delen. En uiteraard komt er een update over onze eigen velden. Kortom, genoeg om de agenda te vullen!

Hieronder ook de procedure die we volgen tot aan en na de ALV.

Tijdslijn

Procedure

7 okt

ontvangst agenda met bijlage

7 - 12 okt

mogelijkheid tot het voorstellen van agendapunten

7 - 18 okt

mogelijkheid tot vragen stellen

7 - 20 okt

mogelijkheid voor het bestuur om vragen te beantwoorden

15 - 20 okt

delen stemtool & indienen van je stem & aanmelden voor de online vergadering

19 okt

delen van vragen & antwoorden aan de leden

21 okt

stemmen tellen en delen vergader link

22 okt

Algemene Ledenvergadering

2 weken

na positieve stemming gaan de reglementen en het statuut in werking


Wanneer leden geen stem indienen wordt zijn of haar stem niet meegerekend wanneer er een meerderheid van stemmen nodig zijn. Gezinnen met meerdere leden mogen ook meerdere stemmen uitbrengen. We hopen op uw stemming of vragen over de wijzigingen. We zullen de vragen namens het bestuur beantwoorden en vragen + antwoorden delen met de leden.

Aanmelden voor de vergadering en vragen over de veranderingen of de vereniging graag mailen naar: [email protected], graag met vermelding van naam en lidnummer.

We hopen velen van jullie online te treffen 22 oktober!

Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden