Einde seizoen 2019/2020

25-6 Nieuws Afgelopen woensdag hebben we alweer de laatste training van ons gekke seizoen gehad. Ondanks alle COVID19 perikelen die de tweede helft van ons seizoen hebben gekenmerkt, is er veel gebeurd. 
We zijn in ledenaantallen enorm gegroeid, voor het eerst een hockeydag georganiseerd voor onderlinge wedstrijden voor alle E-teams en hoger. Dit was een enorm succes en zo leuk om al die enthousiaste leden te zien. 

Er zijn gelukkig weer meer vrijwilligers bijgekomen voor heel noodzakelijke commissie. Denk aan extra vrijwilligers voor de ledenadminitstratie, evenementencommissie en trimhockey. Maar we hebben ook een penningmeester en waarschijnlijk ook een nieuwe secretaris. Omdat de huidige vrijwiligers niet weggaan, betekent dit dat we extra mensen hebben en we met hernieuwde energie ons kunnen voorbereiden op het nieuwe seizoen! 

Maar eerst komende zaterdag, de grote afsluiting van dit seizoen; het hockeykamp voor al onze leden. En er komen er veel! De technische commissie heeft in samenwerking met Het Hockey Centre er echt een mooie dag van gemaakt met naast spelletjes, trainingen en andere activiteiten ook echte clinics voor de verschillende teams. We hopen nog altijd op mooi weer, maar zelfs met regen geloven we dat we er een ge-wel-dige dag van gaan maken. 

Tot zaterdag, maar blijf ons vooral volgen; via de website, Facebook of instagram. De technische commissie heeft samen met het Hockey Centre nog veel leuke initiatieven in petto! 

En mocht je nog willen aanmelden als 'vriend van de club' of als vrijwilliger voor een van de vele commissies die nog ondersteuning kunnen gebruiken, stuur ons dan vooral een bericht! [email protected]
 
25-6-2020 Algemeen