Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg
Algemeen Apr
21

We mogen weer!

Nieuws afbeelding

Sinds half maart 2020 zijn op nadrukkelijk advies van de overheid alle sportverenigingen gesloten en bleef iedereen zoveel mogelijk thuis. Wij zijn uiteraard ook gestopt met de hockeytrainingen en de competitie. En nu? Nu is vandaag bekend geworden dat er langzaamaan weer gesport mag worden. Enkel voor kinderen en enkel trainingen, maar dat mag de pret niet drukken, we mogen weer! Een beetje! 


Volgens de factsheet van de RIVM en de KNHB mogen kinderen tot 12 jaar (Duckies tot en met D teams) weer volledig trainen. 12 jaar en ouder (C tot en met A teams) trainen met inachtneming van de 1,5 meter. Hoe we dat allemaal moeten organiseren is nog een hele puzzel. Daarom komen we voor het einde van deze week met richtlijnen die ook meer helderheid aan jullie moeten geven. Heb je daarna toch nog vragen die er niet bij staan? Mail ons dan direct zodat we ook die vragen kunnen beantwoorden. 


Voor nu hopen we op woensdag 29 april weer te kunnen starten met de trainingen! Vervolgens zal maandag 4 mei de volgende training zijn en daarna weer elke woensdag en maandag volgens de reguliere trainingsdagen. Ook dit zal voor het einde van deze week duidelijk worden. 


Kortom, we zijn heel blij dat we weer de trainingen mogen hervatten, ondanks alle haken en ogen die er nu nog aanzitten. Maar daar komen we samen uit! Uiteraard geldt nog steeds dat als een kind en/of ouder verkoudheidsklachten heeft, blijf dan thuis! Volg nog steeds de richtlijnen van het RIVM hierin. 


Hierbij de RIVM factsheet en informatie van de KNHB over de meest recente besluiten. 

https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitieTot op de volgende training! 

HC Diemen bestuur Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden