HC Diemen zoekt enthousiaste leden voor de toernooicommissie

9-3 Nieuws Voor de jeugd is er bij HC Diemen niet alleen de gebruikelijke competitie waar de jongens en meiden lekker kunnen hockeyen, maar zijn er, vooral aan het einde van elk seizoen, extra toernooien waaraan ze deel kunnen nemen. En die toernooien zijn juist die extra’s die het nog leuker maken om bij HC Diemen te hockeyen!

Om dit allemaal in goede banen te leiden zijn we op zoek mensen die zich actief willen inzetten voor de organisatie van deze toernooien. Hiervoor zoeken we enthousiastelingen die goed kunnen plannen en organiseren, prima contacten kunnen onderhouden en natuurlijk affiniteit met HC Diemen en hockey hebben. Lijkt het jou leuk om de toernooicommissie te komen versterken?

Een van de eerste toernooien die je zult gaan organiseren is de jaarlijkse Jongste Jeugddag voor de E- en F-teams. Deze wordt dit jaar georganiseerd op

zaterdag 20 juni 2020

thema: Olympische Spelen

Met de Jongste Jeugddag sluiten de E- en F-teams het seizoen sportief en feestelijk af.

HC Diemen is voornemens om deze jeugddag samen met Xenios op hun locatie te organiseren waar je samenwerkt met de toernooileider van Xenios om van deze dag een groot succes te maken. Voor de organisatie van het toernooi is een draaiboek aanwezig en en digitale tool voor het opstellen van het wedstrijdschema.

Zie je deze sportieve uitdaging al helemaal voor je? Is plannen van toernooien je op het lijf geschreven? Meld je dan nu aan via [email protected] of neem contact op met Miriam Spierings, 06-14920224.
 
9-3-2020 Algemeen