Website, Lisa app, Facebook, instagram....?

8-11 Nieuws HC Diemen gebruikt een aantal communicatiemiddelen, maar welke wordt dan wanneer gebruikt? 

Lisa app 
Kinderen (of ouders) vragen we om zich aan- of af- te melden voor trainingen en wedstrijden in deze app. In de app is ook het laatste nieuws van de website te vinden. 

Website
Alle algemene informatie over HC Diemen is uiteraard te vinden op onze website. Lid worden, informatie over het bestuur maar ook informatie over sponsoring of onze sponsoren is hier te lezen. En niet onbelangrijk, de agenda met alle belangrijke data; winterstop, ALV, witterooksessie, vergaderingen, scheidsrechterstrainingen, etc. 

Facebook
Op onze facebookpagina staat nieuws, foto's of andere leuke weetjes. Het laatste nieuws van de KNHB is hier ook te vinden. 

Instagram
Foto's van teams, wedstrijden en evenementen komen op instagram. Volg ons daar en geniet van de leuke momenten die wij als club beleven. 

Wij vragen jullie om vooral onze website te bezoeken voor alle informatie. Hier zullen ook flyers en folders op komen die te downloaden zijn. Lisa app is echt noodzakelijk voor de trainingen en wedstrijden. Zorg dat elk kind (of ouder van een hockeyend kind) beschikking heeft tot Lisa. Heb je Facebook en/of instagram dan vinden wij het leuk als jullie ons daar volgen. 
 
8-11-2020 Algemeen