Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg
Algemeen Nov
14

ALV Vergeet niet je aan te melden!

Nieuws afbeelding

Donderdag 23 november is het tijd voor de HC Diemen Algemene Ledenraad Vergadering


De HC Diemen Algemene Ledenraad Vergadering is coming! Op donderdag 23 november vanaf 20.00 uur. We hebben een korte agenda en houden ons aan de tijd; lekker compact dus. Het is heel belangrijk dat zoveel mogelijk jeugdouders aanwezig zijn, het liefst 1 per lid/gezin. Natuurlijk zijn onze volwassen leden ook van harte welkom.


Tijdens deze vergadering komt niet alleen de jeugd aan bod, maar ook het sportbeleid in het algemeen, contributie en andere clubzaken. We bespreken wat er de komende maanden op de planning staat, waar we tegenaan lopen en wat er juist goed gaat. Kortom, een belangrijk moment om onze leden op de hoogte te brengen en de juiste dialoog aan te gaan.


Meld je aan via de LISA app. Klik op de drie puntjes rechts onderin, ga naar Evenementen en meld je aan voor de ALV. Lukt het aanmelden niet via de app, stuur dan een mailtje naar [email protected].[email protected].

Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden