Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg
Algemeen Dec
10

2023 komt eraan! Evenementen in het nieuwe jaar

Nieuws afbeelding Nog een week of drie en dan is 2022 alweer ten einde. We kijken wel terug op een mooi jaar en zullen er zeker bij stil staan in de nieuwsbrief die in januari komt! 

Maar we staan nooit stil bij HC Diemen, en dus ook nu niet. Want achter de schermen wordt hard gewerkt aan de eerste evenementen voor het nieuwe jaar. De evenementen die we nu al weten en aan werken zijn staan al in de HC Diemen kalender. De kalender is zichtbaar op de website als via de LISA app. 

En in 2023 zoeken we een leuke mix van evenementen voor kids zoals de HC DiemenCross als het Jongste Jeugd Toernooi. Maar ook alleen voor volwassenen. 

Met die laatste gaan we aftrappen. Dus zet de datum GROOTS in je agenda, zorg dat je erbij bent, want de Amsterdamse Bingo, geleid door Coby mag-je-gewoon-niet-missen! Maar echt niet. De prijzen zijn nog niet bekend, dus het is nog even spannend of je ook een fondueeeee-set kan winnen, of een flesje Proseeeeeeco, maar de cadeaus gaan hilarisch worden. 

Kortom, zetten jullie de data alvast op de familie-agenda? 

Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden