Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg
Algemeen Nov
23

Grote Clubactie 2022 uitslag

Nieuws afbeelding De penningmeester heeft de laatste check gedaan op alle verkochte Grote Clubactie loten. Uiteraard willen we alle leden die loten hebben verkocht hartelijk danken voor de inzet van de afgelopen weken en maanden. Wij zijn dankbaar dat zoveel ouders, vrienden, buren, ooms & tantes, andere familieleden en alle anderen loten voor onze club hebben gekocht!

Uiteindelijk is 89% van ons gestelde doel gehaald. En daar zijn we heel blij mee. Het geld zal gaan naar de verdere verbetering van ons clubhuis. 

In de laatste weken is er nog enorm veel verkocht en heeft het MO10-2 team niet alleen de ijsjes-prijs gewonnen maar zijn ze vanuit het niets op de eerste plek terecht gekomen! Wat een prestatie. Maar de MO9-1 heeft lang, heel lang op de eerste plaatst gestaan en pas op de slotdag de plek moeten afstaan. Ook dat is echt indrukwekkend. En op plek drie staat de MO12-3 die vooral in het begin een enorme sprint heeft getrokken en direct hoog in de Top5 is gekomen. Heel knap! 

Maar uiteraard ook al onze andere teams die zo goed hebben meegedaan willen we dank. Zonder jullie allemaal waren we niet zover gekomen. 

Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden