Vrijwilligerstaken

31-10 Nieuws

We zijn een prachtige vereniging, daar zijn we trots op! HC Diemen maken we met elkaar, vóór de leden, dóór de leden en vooral door ouders! 

Als we niet allemaal ons steentje bijdragen, wordt het best lastig om onze club goed neer te zetten en zou de contributie torenhoog zijn.

Wij zijn heel blij met de vrijwilligers die we nu hebben en danken hen voor al het werk dat ze verrichten. Maar we hebben echt meer ouders nodig die kunnen bijdragen aan het hockeyplezier, het verenigingsleven van onze spelende kinderen en de organisatie van de vereniging. 

Niet alleen de bardiensten of coaching tijdens de wedstrijden, maar we zijn dringend op zoek naar een secretaris. En de werkzaamheden zijn echt niet een hele dag per week, dat mag altijd maar is echt niet nodig. Kom een keer praten met het bestuur dan heb je snel door wat er nodig is. 

Maar behalve een secretaris zijn er nog heel veel plekken waar we hulp kunnen gebruiken. Dus alsjeblieft, mail ons welke bijdrage jij kunt leveren. Vele handen maken licht werk... Echt! 


volg ons ook op Facebook & instagram
www.facebook.com/HCDiemen1
www.instagram.com/HCDiemen

 
31-10-2019 Algemeen