Vrijwilligerstaken; wij hebben vacatures! Nog steeds 😅

31-10 Nieuws
We zijn een prachtige vereniging, daar zijn we trots op! HC Diemen maken we met elkaar, vóór de leden, dóór de leden en vooral door ouders! 

Als we niet allemaal ons steentje bijdragen, wordt het best lastig om onze club goed neer te zetten en zou de contributie torenhoog zijn.

Wij zijn heel blij met de vrijwilligers die we nu hebben en danken hen voor al het werk dat ze verrichten. Maar we hebben echt meer ouders nodig die kunnen bijdragen aan het hockeyplezier, het verenigingsleven van onze spelende kinderen en de organisatie van de vereniging. 

Niet alleen de bardiensten of coaching tijdens de wedstrijden, maar we zijn dringend op zoek naar een secretaris. En de werkzaamheden zijn echt niet een hele dag per week, dat mag altijd maar is echt niet nodig. Kom een keer praten met het bestuur dan heb je snel door wat er nodig is. 


Zie hier de link naar onze vacaturepagina. Hier staan al onze huidige vacatures. Want behalve een secretaris zijn er nog heel veel commissies waar we hulp kunnen gebruiken. Dus alsjeblieft, mail ons welke bijdrage jij kunt leveren. Vele handen maken licht werk... Echt! 

Of klik hier voor ons ==> vrijwilligersoverzicht 


volg ons ook op Facebook & instagram

 
31-10-2020 Algemeen

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?