Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg
Algemeen Okt
28

Evenementen in november

Nieuws afbeelding Het is bijna november en dus tijd om een overzichtje te plaatsen van alle activiteiten in november op de club. 

Uiteraard heeft iedereen de evenementen al gezien in de nieuwsbrief :) maar het kan nooit kwaad ze nog apart uit te lichten. 

Voor de WK wedstrijd is natuurlijk iedereen welkom, juist ook de volwassenen! Voor de kids hebben we wat ruimte gemaakt om te kunnen knutselen of lekker te chillen. Er wordt voor eten gezorgd en natuurlijk is de bar open. Er is al een fijne groep aanmeldingen maar hoe meer hoe gezelliger toch? Dus meld je aan! 

Oh ja, we hebben in november nog een Super Saturday. 10 teams of meer die thuis spelen, dan gaan we net even stapje verder. Lekkere muziek, misschien wel warme chocomelk met slagroom, Hockey Centre komt langs met de laatste zaalhockey spullen en natuurlijk weer "De Gevonden Voorwerpen" want elke 6 weken hebben we weer een bak vol! Dus ook al speel je niet thuis, kom lekker even langs, gewoon om een bakkie te doen, even de laatste spullen voor de zaal te kopen en langs de gevonden voorwerpen te struinen als je iets kwijt bent. 

Let op, voor alle evenementen (behalve de Super Saturday) even inschrijven via LISA Evenementen. Dus in de LISA app op de drie puntjes klikken en dan op EVENEMENTEN klikken. 

Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden