Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg
Algemeen Sep
27

Upcoming Events

Nieuws afbeelding We hebben weer een aantal evenementen op de club voor jullie georganiseerd.
  1. Arbitrage cursus
  2. ALV HC Diemen
  3. WK Voetbal op groot scherm
Arbitrage cursus
In oktober is er weer een arbitragecursus. Meld je aan en zorg dat je de nieuwe KNHB regels goed kent! Aanmelden kan via [email protected] 

ALV HC Diemen
De ALV is de jaarlijks of halfjaarlijkse ledenraadsvergadering. Belangrijk dat zoveel mogelijk leden of ouders aanwezig zijn. De agenda wordt ruim van te voren met een ieder gedeeld. Aanmelden graag via LISA Evenementen in de LISA app. Dit is nu al mogelijk. 

WK Voetbal Nederland - Ecuador
Terwijl de laatste trainingen voor de winterstop bezig zijn, speelt Nederland haar tweede wedstrijd van het WK voetbal. Het clubhuis is ruim van te voren open. Uiteraard kan je gewoon lekker komen kijken. We zorgen ook voor eten; Surinaams voor de 11 jaar en ouderen, pannenkoeken voor de kids tot en met 10 jaar. Aanmelden via LISA Evenementen in de LISA app. Dit is nu al mogelijk.

Geef daarbij aan met hoeveel 11 en ouder je komt en met hoeveel kids tot en met 10 je komt. Geef ook aan of je komt mee-eten. 
Mee-eten is €7,50 voor Surinaams, €5,00 voor de pannenkoeken. 

Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden