Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg
Algemeen Sep
17

HC Diemen & De Voedselbank Diemen; doe jij ook mee?

Nieuws afbeelding

Ook in Diemen merkt de Voedselbank dat er steeds meer gezinnen hulp nodig hebben. Wij hebben als club aangeboden hierin te helpen. En dat gaan we doen met twee acties. 


KRATTEN OP DE CLUB

Vanaf komende woensdag staan er kratten van de voedselbank op de club. We willen iedereen vragen om elke keer als je iets kan missen iets mee te nemen en te doneren in de kratten voor de voedselbank. Iedere keer als de kratten vol zijn, komt de Voedselbank deze ophalen en plaatsen ze lege terug. De gedoneerde artikelen worden verdeeld onder de klanten van de Voedselbank. 


VUL EEN TASJE VOOR DE VOEDSELBANK

Door elke maand een tasje te vullen voor de Voedselbank houden zij de basisvoorraad in stand. 

De Voedselbank Diemen verstrekt een wisseltasje op de eerste vrijdag van de maand en het wordt weer opgehaald op de laatste vrijdag van de maand. Er wordt dan een leeg tasje verstrekt voor de volgende maand.

Wil je hieraan meewerken, geef dan je naam, adres & e-mailadres door aan [email protected]. Wij zorgen dat alle gegevens bij de Voedselbank komen. 


WAT KAN ER IN HET KRAT OF TASJE? 

Alles. Als het maar houdbaar is. Denk aan rijst, macaroni, houdbare melk, chocomelk, yoghurtdrank, blikgroenten, blikfruit, maar ook olie, azijn, dierenvoedsel, en verzorgingsproducten.


Doe jij ook mee? Het eerste krat staat komende woensdag op de club! Doneren kan op alle momenten dat de club open is. Ook al je geen lid bent van onze club kan je bij ons doneren voor de voedselbank! 

Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden