Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg
Algemeen Sep
16

HC Diemen heeft een nieuwe sponsor! After's Cool

Nieuws afbeelding

Bij AFTER’S COOL kan je terecht voor o.a. huiswerkbegeleiding, bijles en remedial teaching. Blije kinderen aan de keukentafel en vol zelfvertrouwen in de klas; dat is ons uitgangspunt bij alles wat we doen en waar we voor staan. Leerlingen helpen op het moment dat ze dat nodig hebben. Ons succes zit al meer dan 20 jaar in de combinatie hard werken en leren zo leuk en makkelijk mogelijk maken, met resultaat. Dat willen wij iedereen laten ervaren! 


AFTER’S COOL is heel blij om één van de nieuwe sponsoren te zijn op HC Diemen. Hieronder vertellen wij graag wie wij zijn. 


Over AFTER’S COOL

Sinds 1999 helpen wij scholieren en richten ons op diverse vormen van onderwijsondersteuning (o.a. huiswerkbegeleiding, bijles en remedial teaching). Blije kinderen aan de keukentafel en vol zelfvertrouwen in de klas, dat is ons uitgangspunt bij alles wat we doen en waar we voor staan! Leerlingen helpen op het moment dat ze dat nodig hebben. Als bijvoorbeeld begrijpend lezen moeilijk is, wiskunde problemen geeft, je je thuis niet kan concentreren of niet goed weet hoe je jouw schoolwerk moet aanpakken.


Bij AFTER'S COOL werken we met een enthousiast en positief team. Wij geloven dat met een duidelijke structuur, betrokkenheid en persoonlijke aandacht, iedere leerling het beste uit zichzelf kan halen. Ons doel is dat de leerling zelfstandig leert om te gaan met het schoolwerk, door middel van actieve leermethodes, veel aandacht en een goede planning. Dit levert rust, zelfvertrouwen en mooie resultaten op én tijd om lekker te sporten of andere leuke dingen te doen naast school en dat is oh zo belangrijk! 

In Amsterdam ondersteunt AFTER’S COOL scholieren op twee locaties: aan de Linnaeushof (15 minuten fietsen van HC Diemen) en op het Cygnus Gymnasium. Bij ons staat de leerling centraal en maken we samen een plan op maat. Door persoonlijke aandacht en inhoudelijke hulp maken we het leren leuk! Hoe we dit doen? Dat lees je hier:


Huiswerkbegeleiding en bijles

We starten de middag met het maken van een planning voor de dag. Actief leren en vaak herhalen is hierbij belangrijk. En daarna, telefoon inleveren en aan de slag! Gedurende de middag ondersteunen we bij het maak- en leerwerk en toetsen we of de leerling de stof kent. Tenslotte reflecteren we op het plan van de dag, doen we eventueel nog wat extra voor een lastig vak of plannen we als dat gewenst is een (extra) bijles in. Ons doel is dat de leerling de vestiging verlaat met een goed gevoel, de stof begrijpt en dan lekker kan gaan trainen! We koppelen wat er die middag is gedaan terug aan ouders met een dagverslag. 


Basisschool

Op de Linnaeushof verzorgen we naast huiswerkbegeleiding en bijles voor middelbare scholieren ook ondersteuning voor basisschoolleerlingen.


Contact en actie

Kijk op afterscool.nl/amsterdam voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Via een telefonische kennismaking kunnen wij advies geven welke vorm van begeleiding het best aansluit. Vraag daarbij ook naar onze kortingsactie (20% korting op huiswerkbegeleiding in de maand oktober). Voor een vliegende start van het schooljaar!