Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg
Algemeen Jul
11

Hulp nodig in het HC Diemen kantine team!

Nieuws afbeelding

Altijd al Barista willen worden? Dit is je kans! Voor de nieuwe kantine van HC Diemen zijn we op zoek naar 6 vrijwilligers die het kantine kernteam willen versterken. Zonder vrijwilligers geen club en dat geldt ook voor de kantine!


De kantine zal gerund worden door José Cruz, oftewel Mr. Nata, die zorgt voor de inkopen etc, aangevuld dus met een kernteam van vrijwilligers die de kantine zelfstandig kunnen draaien wanneer dat nodig is. Uiteraard zal elk team barmedewerkers beschikbaar stellen om te ondersteunen. De exacte tijdsbesteding is nog niet helemaal goed in te schatten, maar met het team zorgen we ervoor dat het goed te doen blijft. 


Vrijwilligerstaken bestaan bijvoorbeeld uit het openen en sluiten van de kantine en deze, met de hulp van barmedewerkers zelfstandig draaien. Hiervoor zal je een aantal trainingen zoals een echte Barista training krijgen. 


Heb je zin om in het geweldige opstartjaar van ons eigen clubhuis te helpen onze kantine tot een succes te maken? Geef je dan op: email naar [email protected]