Banner 1.jpg Banner 2.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg
Algemeen Mei
30

Even voorstellen.. De Lijnco's!

Nieuws afbeelding

Hallo allemaal, 


Wij zijn Marijke, Boele en Christine, sinds dit jaar lijncoördinator bij HC Diemen. We zijn respectievelijk de lijncoördinator van de D/C jeugd, de E jeugd en de jongste jeugd.


De lijnco is het primaire en directe aanspreekpunt voor de teammanagers, coaches, ouders en spelers. We zijn het centraal aanspreekpunt voor de teammanagers, coaches, ouders en spelers van onze eigen lijn. Wij verzorgen de communicatie vanuit het bestuur en de onderliggende commissies via de teammanagers naar de teams binnen onze eigen lijn. 


Ook zijn we primair aanspreekpunt voor de teammanagers (en indirect indien nodig voor de ouders) voor nieuwe ideeën en bij eventuele problemen binnen de eigen lijn. 


Verder houden we ons onder andere bezig met het begeleiden en indelen van spelers in de teams binnen het opgestelde beleid door de Technische Commissie en het Wedstrijdsecretariaat. Wij zijn ook verantwoordelijk dat er teammanagers en coaches zijn aangesteld voor alle teams in de eigen lijn, spoort ouders aan tot actief participeren en borgt dat alle ouders conform het clubbeleid een of meerdere actieve rollen vervullen.


Het lijncoördinatorschap van de jongste jeugd zou het liefst nog onderverdeeld worden in Duckies en F jeugd. Dus mocht iemand zich herkennen in bovenstaande profiel dan horen we het graag. Aanmelden kan via mail
Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 2 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 19 juni 2021
Tijd T/U Team Tegen team
10:15 Thuis 1MD1 HC Diemen 2MD1
10:15 Thuis 2MD1 HC Diemen 1MD1