Banner 1.jpg Banner 2.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg
Algemeen Apr
14

Huisvestingscommissie: er is werk aan de winkel!

Nieuws afbeelding

Nu we echt zeker weten dat onze eigen HC Diemen Club locatie op sportpark de Diemen een feit wordt, is er werk aan de winkel voor de Huisvestingscommissie. Het doel is om na de zomerstop te kunnen trainen op onze eigen velden en vanaf de start van de competitie een eigen Clubhuis met draaiende kantine te hebben. Dat wordt nog best een uitdaging want de tijd vliegt! Maar als we zover zijn dan hebben we ook wat: dan zijn we een echte volwaardige club met gloednieuwe velden en een eigen clubhuis. 

Om de taken in onze commissie te verdelen hebben we ons opgedeeld in 3 sub-commissies:

  1. Velden: Eric jan en Jeroen storten zich op de aanleg van de velden. Omdat de gemeente dit uitvoert is dit vooral een kwestie van heel veel overleg en input geven. Er ligt een ontwerp en een zogenoemd ‘Wensen en eisen lijst’. Nu de kogel door de kerk is zal de Gemeente de aanbesteding doen. Hopelijk wordt er snel een keuze gemaakt en gestart met de aanleg.
  2. Verbouwing Clubhuis: een belangrijk onderdeel is de verbouwing van het clubhuis. We zijn al druk bezig met een inventarisatie van handige vaders en moeders die straks kunnen helpen om het clubhuis een ware make over te geven. Zodra we de sleutel hebben kunnen we starten met de daadwerkelijke plannen. Een ding is zeker, er zal flink geklust moeten worden om er een fantastisch HC Diemen Clubhuis van te maken. We zijn dan ook dringend op zoek naar iemand die in de huisvestingscommissie aan wil sluiten om de verbouwing te coördineren. Lijkt je dat leuk: neem dan contact met ons op!
  3. De kantine: Rose en Mariken zijn bezig om plannen te maken voor de kantine. Hoe moet die ingericht worden, wat worden de openingstijden, welk assortiment bieden we aan en hoe gaan we de bemensing van de bar vormgeven. We dromen al van ouders die tijdens de training van zoon of dochter onder het genot van een goede kop koffie en Pastel de Nata op het terras zitten en studenten teams die na de training nog lang blijven naborrelen. Niet in een kille sportkantine maar in een gave, gezellige kantine waar iedereen zich thuis voelt. 

Grote plannen dus. Bij deze belangrijke opstartfase is hulp nodig. 

Help jij ook mee?

  • Ben je een handige klusser, niet bang om je handen uit de mouwen te steken en bereid om wat van je kostbare tijd op te offeren: meld je dan aan voor onze verbouwing crew of verbouwing coördinator! 
  • Weet je alles van een kantine runnen, heb je ervaring in de horeca en ben je in het bezit van het sociale hygiëne certificaat? Meld je dan aan voor het kantine kern team! 
  • Heb je een skill, connectie, eigen bedrijf dat wil sponsoren of iets anders waarmee je bij kan dragen aan deze bijzondere fase. Neem contact met ons op! Alle, en dan ook echt alle hulp is welkom. 

Kom je helpen? Mail ons!Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 2 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 19 juni 2021
Tijd T/U Team Tegen team
10:15 Thuis 1MD1 HC Diemen 2MD1
10:15 Thuis 2MD1 HC Diemen 1MD1