Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg
Algemeen Apr
14

Even voorstellen.. De Ledenadministratie

Nieuws afbeelding

De meest voor de hand liggende activiteit van de ledenadministratie is het verwerken van alle nieuwe inschrijvingen. Zodra een inschrijving via onze website binnenkomt, sturen we een welkomstmail en zetten we dat kindje in eerste instantie op de wachtlijst. Samen met de lijn coördinatoren kijken we of er in het juiste team plek is. Zo nee, dan moeten we wachten tot we een nieuw team kunnen maken en komt het kindje op de wachtlijst te staan. 


Zodra wij van de lijn coördinatoren horen dat er plek is bij het team en de trainingen dan sturen we de uitnodiging voor een definitief lidmaatschap. Mocht hockey na twee lessen toch niets zijn, dan kan dit bij ons nog aangegeven worden. Wordt er niets doorgegeven dan wordt iemand  dus na 2 trainingen automatisch lid. De ledenadministratie stuurt vaak als extra service nog een mail om het na te vragen. Als het kind definitief lid wordt geven we dit door aan de penningmeester voor het maken van de factuur en sturen we wederom een welkomstmail met inlog voor Lisa en info over clubtenue en alle andere noodzakelijke informatie. Kortom, de ledenadministratie is verantwoordelijk voor alle inschrijvingen en de verwerking ervan.  


Maar dat is niet de enige activiteit bij de ledenadministratie. Aan het eind van ieder seizoen is het altijd een uitdaging om de teams voor het nieuwe seizoen compleet te maken (rekening houden met opzegging en uiteraard alle nieuwe kindjes te plaatsen). Ook dit doen we samen en in overleg met de lijn coördinatoren . 


Maar wie zijn nu dan de ledenadministratie? Brenda  Plant en Chantal Veerhuis zijn vrijwilligers vanaf de start van HC Diemen in 2017. Brenda heeft vanaf het allereerste begin de ledenadministratie op zich genomen en Chantal is de eerste drie jaar penningmeester geweest. Dit stokje heeft zij begin dit seizoen overgedragen aan Jolanda Verhulp en heeft Chantal de overstap gemaakt naar de ledenadministratie. Hard nodig want met meer dan 200 leden en de groei die wij nu willen hebben bij het verkrijgen van de eigen velden is deze commissie niet alleen te doen! Samen hopen wij de komende periode veel nieuwe aanmeldingen te mogen verwerken en in te kunnen delen in nieuwe teams! 


Ps de foto is uiteraard voor Corona gemaakt.

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden