Banner 1.jpg Banner 2.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg
Algemeen Apr
3

Hockeydagen HC Diemen & Het Hockey Centre op 6&7 mei 2021

Nieuws afbeelding

Op 6 en 7 mei organiseert HC Diemen in samenwerking met Het Hockey Centre een tweedaags superleuk hockeykamp voor de F-jeugd en ouder. 


Tijdens de meivakantie organiseren wij twee dagen vol met hockey en de mogelijkheid om hockey internationals te ontmoeten. Er zijn wedstrijden tussen de teams, hebben we een opblaas stormbaan en nog veel meer plezier. De trainers van Het Hockey Centre begeleiden beide dagen. 


De lunch en diverse snacks zijn natuurlijk verzorgd en iedereen krijgt een t-shirt en bidon. 


Kortom, we gaan er geweldige dagen van maken waar alle kinderen veel plezier beleven. Dus schrijf je nu in! Elk lid mag tot maximaal twee introducees meenemen. De kosten voor leden en introducees is 120 euro per aanmelding voor beide dagen.


Aanmelden gaat via LISA; op de hoofdpagina in de app, klik op de drie puntjes rechtsonder, klik vervolgens op evenementen en je kan je aanmelden. 
Ken je niemand die lid is van HC Diemen en je wil wel graag meedoen, mail met [email protected] en wij leggen uit hoe je je bij ons kan inschrijven. Ook kan je je aanmelden voor de open trainingen die wij in de maand april organiseren voor niet-leden. 


  

Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden