Banner 1.jpg Banner 2.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg
Algemeen Maa
28

Even voorstellen…. De Privacy Officer

Nieuws afbeelding

Al vanaf de oprichting is aandacht geweest voor privacy belangen, maar nu de club in rap tempo groeit, wordt meer gerichte aandacht besteed aan privacy. We hebben hiervoor een privacy officer die hierin meedenkt en adviseert.

Omdat HC Diemen een vereniging is waar plezier en sportiviteit voorop staat en hiervoor de nodige inspanningen worden geleverd, zijn tot op zekere hoogte ook gegevens van onze leden nodig. Deze gegevens zijn nodig om uit te kunnen voeren wat redelijkerwijs van de club mag worden verwacht, maar ook niet veel meer dan dat. HC Diemen wil met respect omgaan met persoonsgegevens van de leden. 


De club gebruikt bijvoorbeeld foto's tijdens trainingen en competitiedagen voor de eigen externe communicatie, denk hierbij aan de website of social media. Maar als er bijvoorbeeld meer geld nodig is voor de club, zal er naar privacy vriendelijke oplossingen gezocht worden waarbij een besluit altijd getoetst wordt met de privacy officer op haalbaarheid, met de Algemene Verordening Gegevensbescherming en of het in lijn is het met privacy statement van de vereniging. Overigens is het privacy statement ook op de website terug te lezen. 


Als (ouders van) leden zich zorgen maken hoe HC Diemen omgaat met gegevens, kan men altijd contact opnemen met de privacy officer. Dit kan via [email protected]. Gaat het om een wijziging van gegevens in de administratie of een verwijderverzoek, dan is weer de ledenadministratie de juiste commissie; die kunnen dit makkelijk aanpassen. [email protected] Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 2 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 19 juni 2021
Tijd T/U Team Tegen team
10:15 Thuis 1MD1 HC Diemen 2MD1
10:15 Thuis 2MD1 HC Diemen 1MD1