Banner 1.jpg Banner 2.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg
Algemeen Feb
2

NIEUWE HOOFDSPONSOR HC DIEMEN

Nieuws afbeelding

Met trots presenteren we een nieuwe mijlpaal in de ontwikkeling van onze vereniging; een hoofdsponsor, en wel AVT Makelaars uit Diemen.


Drie jaar zekerheid

De overeenkomst met AVT Makelaars is in ieder geval voor de komende drie jaar. Dat geeft HC Diemen de gelegenheid de vereniging verder uit te bouwen, met de zekerheid dat de sponsor zich voor lange termijn aan onze vereniging heeft verbonden. We zijn enorm verheugd met de support van deze lokale Diemense ondernemer, en we zullen de shirts met het logo van AVT Makelaars met trots gaan dragen.


AVT Makelaars vertelt:

"Eind 2020 zijn wij benaderd met de vraag of wij interesse hadden om HC Diemen in een bepaalde vorm te sponsoren. Daar hoefden wij niet lang over na te denken. AVT Makelaars heeft hockey in het bloed.. een aantal collega's is ermee opgegroeid, dus wij werden gelijk enthousiast. Er bleek nog geen hoofdsponsor te zijn. AVT is trots, aan iedereen te mogen vertellen, dat wij nu de hoofdsponsor van HC Diemen zijn. Naast het feit dat wij de club financiĆ«el kunnen steunen vinden wij het maatschappelijk heel belangrijk dat er een hockeyclub in Diemen is."Eigenaar Danny van Buuren vertelt: "Toen onze dochter Daisy klein was, wilde ze op hockey. Ik ben niet met hockey opgegroeid, maar al snel merkte ik dat het voor de sociale contacten, en het leren samenspelen, erg belangrijk is voor kinderen maar ook zeker voor de ouders. Nu in de Corona tijd, merken we helemaal hoe wij de sociale  contacten missen. Het is fantastisch om te zien hoe alle vrijwilligers bij de club, zo hun best doen om de kinderen een echt clubgevoel te geven".


Volgende stappen

De logo's worden zo spoedig mogelijk op al onze shirts geprint, op de website komt de hoofdsponsor prominent in beeld, en mocht je binnenkort een makelaar nodig hebben, dan zou het natuurlijk tof zijn je te wenden tot AVT Makelaars. 
 

Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden