Banner 1.jpg Banner 2.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg
Algemeen Jan
24

Even voorstellen; de Technische Commissie

Nieuws afbeelding

De Technische Commissie, ook wel de TC genoemd houdt zich bezig met het technische beleid en de hockey ontwikkeling van de club en haar leden. Belangrijke pijlers zijn de trainingen, hockeyclinics, teamindelingen en materiaal.  Zoals jullie weten hebben wij een samenwerkingsverband met Het Hockey Centre die ook al onze trainingen verzorgd. De TC is aanspreekpunt van en naar Het Hockey Centre. De TC en Hockeycentre borgen samen dat er professioneel wordt getraind en dat de leden naast kwalitatief goede trainingen ook veel plezier in hockey houden. 


Maar dat is slechts een onderdeel van de werkzaamheden binnen de TC. Deze brede commissie kijkt enerzijds naar de uitvoering en anderzijds naar de lange(re) termijn. 


Uitvoering 

In principe gaan trainingen en wedstrijden altijd door. Die enkele keer dat er door hagel of sneeuw geannuleerd moet worden, of als het veld door regen onbespeelbaar is, zal dit altijd door de TC bepaald worden  Of zoals dit jaar waarin we geen zaalhockey kunnen spelen heeft de TC invulling gegeven aan de nieuwe wintertrainingen.


Regelmatig komen er nieuwe leden bij onze club. De TC plaatst in overleg met de ledenadministratie en het wedstrijdsecretariaat de nieuwe leden in een team. 


Langere termijn

Natuurlijk stelt de TC de begroting mede samen. Want velden huren voor trainingen of competitie kost geld en ook de trainers moeten betaald worden. En willen we een extra trainingsdag? Of een nieuwe clinic, dan moet de TC kijken of dit past in het gestelde budget voor dat seizoen. 


Tijdens clinics, hockeydagen of onderlinge toernooien zal je altijd wel iemand van de TC zien rondlopen. Immers, zij zijn ook nog verantwoordelijk voor het benodigde materiaal en hebben vaak een coƶrdinerende rol bij de organisatie van zo'n dag. Laatst op onze Facebookpagina nog het filmpje gezien van de afsluitende hockeydag? Precies de TC die de warming-up voor zijn rekening nam! 


Kortom, een heel diverse commissie met veel verantwoordelijkheden. Daarom bestaat deze commissie ook uit heel wat vrijwilligers. De twee gezichten van de TC zijn Arno & Danny. Samen met de zes collega's zorgen zij ervoor dat niet alleen het juiste materiaal beschikbaar is, maar ook dat de juiste kleding door de leden aangekocht kan worden, dat iedereen een plekje in een team heeft en er getraind en gespeeld kan worden onder begeleiding van professionele trainers.  

Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden