Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg

Vacatures

Interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Mail dan naar [email protected]

Algemeen - Barcommissie - Commissielid
Ben je een volleerd barista, of heb je dat altijd al willen worden? Of ben je gewoonweg gemaakt om de perfecte biertjes te tappen? Kom dan de Kantinecommissie versterken als Barcoördinator.

Om ons eigen clubhuis goed te laten lopen, hebben we veel vrijwilligers nodig. Daarbij is een goed draaiende kantine een vereiste. De kantine van HC Diemen zal gerund worden door Jose Cruz, ook wel Mr Nata. Maar dat kan hij niet alleen en daarom zoeken we barcoördinatoren.

De kantine is open als er getraind of gespeeld wordt. Vooralsnog is dit op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Als Barcoördinator kan je het clubhuis openen en de bar zelfstandig draaien in de uren dat Jose zelf niet aanwezig is. Je zorgt voor het serveren en afrekenen van koffie, bier, limonade en etenswaren. Je krijgt een barista training om de perfecte latte te leren maken, het kassa systeem kent en de gastheer of gastvrouw van de kantine bent. Kortom, een veelzijdige taak waarbij je snel veel mensen van de club leert kennen.

Bij evenementen of speciale avonden waar de bar geopend is, kan je ook gevraagd worden om de bar te draaien. Op wedstrijddagen is het de verwachting dat het met de uit en thuis teams drukker is. Daarom wordt er dan ondersteuning gevraagd van 2 ouders van spelende teams. Dat zijn de barmedewerkers. De verwachting is dat je eens in de maand een bardienst van een uur of 3 of 4 zal draaien. Het kan daarnaast zijn dat we je vragen om af en toe de bar te openen of sluiten zonder zelf de hele dienst aanwezig te zijn.

De Kantine commissie is een onderdeel van de Huisvestingscommissie. Hij bestaat uit Jose Cruz, Rose van der Moot en Mariken Rijpert (vrijwilligers coördinator voor kantine zaken) en we zoeken nog 6 vrijwilligers aangezien er al drie enthousiastelingen zich hebben aangemeld voor deze leuke en veelzijdige functie!

Heb je interesse in deze leuke functie, mail dan naar [email protected].

Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden