Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg

Vacatures

Interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Mail dan naar [email protected]

Communicatie - Commissielid
De Communicatiecommissie! Wat ga je doen?

Ook altijd al meer met social media willen doen? Dan is dit je kans! Help, samen met andere commissieleden HC Diemen naar een groter bereik en actievere volgers. Door ons social media bereik te vergoten worden wij ook aantrekkelijker voor sponsoren en zo helpen wij niet alleen mee met ledenwerving, maar ook met sponsorwerving. Communicatie is de spin in het web; wij zorgen voor de juiste 'look&feel' in de berichten naar onze leden, posten regelmatig op Insta en Facebook en zorgen dat de nieuwspagina van de HC Diemen website actueel blijft.

En verder?

Zelf bedenken en starten van leuke social media acties. Posten van foto's zodat volgers weten waar we allemaal mee bezig zijn. Maken van filmpjes tijdens trainingen en wedstrijden. Meedenken en mee-ontwikkelen van het jaarbeleid voor communicatie en social media. Communicatie e-mail bijhouden. Maken van leuke flyers voor acties of voor andere commissies zoals sponsoring of de evenementencommissie.

Kortom, een heel creatieve en leuke rol in een commissie die zich overal mee bemoeit. Deze functie zal onregelmatig enkele uurtjes per maand kosten en bestaat uit meerdere commissieleden. Mocht je meer informatie willen of geĆÆnteresseerd zijn in deze clubtaak stuur dan een mail naar [email protected].

Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden