Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg

Vacatures

Interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Mail dan naar [email protected]

Technische Zaken - Materiaalcommissie - Commissielid
De Materiaalcommissie! Wat ga je doen?

Als materiaalcommissie van HC Diemen ben je, samen met de andere vrijwilligers in de commissie, verantwoordelijk voor het regelen van veilig- en goed materiaal dat gebruikt wordt tijdens trainingen en wedstrijden. Samen met de technische commissie stel je het beleid op dat past bij de wensen van de club en de samenwerkingspartners die we hebben of nog kunnen aantrekken.

De Materiaalcommissie zorgt voor: - De uitgifte en inname van het training- en keepermateriaal - Reparatie en onderhoud van materiaal - Inkoop van training- en keepermaterialen - Inkoop, onderhoud en het gebruikersbeleid van de materialen die op het veld nodig zijn - Plan voor gevonden voorwerpen.

Uitgaven gaan altijd in afstemming met de penningmeester en de technische Commissie. Deze functie zal onregelmatig enkele uurtjes per maand kosten en bestaat uit meerdere commissieleden. Mocht meer informatie willen of geĆÆnteresseerd zijn in deze clubtaak stuur dan een mail naar [email protected].

Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden