Banner 1.jpg Banner 2.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg
Algemeen
Apr
14

Even voorstellen.. De Ledenadministratie

De meest voor de hand liggende activiteit van de ledenadministratie is het verwerken van alle nieuwe inschrijvingen. Zodra een inschrijving via onze website binnenkomt, sturen we een welkomstmail en zetten we dat kindje in eerste instantie op de wachtlijst. Samen met de lijn coördinatoren kijken we of er in het juiste team plek is. Zo nee, dan moeten we wachten tot we een nieuw team kunnen maken en komt het kindje op de wachtlijst te staan. 


Zodra wij van de lijn coördinatoren horen dat er plek is bij het team en de trainingen dan sturen we de uitnodiging voor een definitief lidmaatschap. Mocht hockey na twee lessen toch niets zijn, dan kan dit bij ons nog aangege

Nieuws afbeelding
Algemeen
Apr
14

Huisvestingscommissie: er is werk aan de winkel!

Nu we echt zeker weten dat onze eigen HC Diemen Club locatie op sportpark de Diemen een feit wordt, is er werk aan de winkel voor de Huisvestingscommissie. Het doel is om na de zomerstop te kunnen trainen op onze eigen velden en vanaf de start van de competitie een eigen Clubhuis met draaiende kantine te hebben. Dat wordt nog best een uitdaging want de tijd vliegt! Maar als we zover zijn dan hebben we ook wat: dan zijn we een echte volwaardige club met gloednieuwe velden en een eigen clubhuis. 
Om de taken in onze commissie te verdelen hebben we ons opgedeeld in 3 sub-commissies:
Velden: Eric jan en Jeroen storten zich op de aanleg van de velden. Omdat de gemeente dit u

Nieuws afbeelding
Algemeen
Apr
10

Nieuwe foto's voor de website

Vandaag was het lente toernooi van HC Diemen. Alle teams hebben in gemixte vorm door elkaar heen gespeeld. Alle F-jes zijn in meerdere teams verdeeld en hebben een toernooi gehouden, zo ook alle E-tjes en zo verder. 
Het was leuk om te zien hoe er al snel nieuwe teams werden gevormd en iedereen met plezier en ook wel fanatiek speelden. 
Tijdens deze dag zijn er ook nieuwe foto's voor onze website gemaakt. Deze foto is zo leuk dat we het niet kunne laten om haar extra in het zonnetje te zetten. Met het nieuwe shirt. 

Nieuws afbeelding
Algemeen
Apr
3

Inschrijfformulier Open Trainingen in dit artikel!

Met de start van het nieuwe seizoen in augustus van dit jaar hebben wij onze eigen velden. Dit betekent ook dat we veel meer ruimte hebben om te trainen en competitie te spelen. Er kunnen hierdoor veel meer kinderen lid worden van HC Diemen; er is met ingang van het nieuwe seizoen plek om direct mee te doen. 
Daarom willen we niet-leden nu al kennis laten maken met hockey en onze mooie club. De hele maand april hebben wij open trainingen voor niet-leden. Om te zorgen dat we voldoende trainers hebben voor alle niet-leden vragen wij wel om een kort formulier in te vullen. Hierop is ook een keuze voor een dag en tijd te maken. Hierbij het aanmeldformulier
Ben je al li

Nieuws afbeelding
Algemeen
Apr
3

Hockeydagen HC Diemen & Het Hockey Centre op 6&7 mei 2021

Op 6 en 7 mei organiseert HC Diemen in samenwerking met Het Hockey Centre een tweedaags superleuk hockeykamp voor de F-jeugd en ouder. 


Tijdens de meivakantie organiseren wij twee dagen vol met hockey en de mogelijkheid om hockey internationals te ontmoeten. Er zijn wedstrijden tussen de teams, hebben we een opblaas stormbaan en nog veel meer plezier. De trainers van Het Hockey Centre begeleiden beide dagen. 


De lunch en diverse snacks zijn natuurlijk verzorgd en iedereen krijgt een t-shirt en bidon. 


Kortom, we gaan er geweldige dagen van maken waar alle kinderen veel plezier beleven. Dus schrijf je nu in! Elk l

Nieuws afbeelding
Algemeen
Apr
2

Teamindelingen voor het nieuwe seizoen

We zitten nog midden in het huidige seizoen en toch zijn wij al druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Omdat we met de start van het nieuwe seizoen eigen velden hebben, zijn we druk met ledenwerving want we kunnen extra teams vormen, zowel voor training als competitie (zodra dit weer mag). 


Over teamindelingen gesproken, die gaan we voor het nieuwe seizoen ook alweer maken. De nieuwe indelingen moeten begin juni bij de KNHB ingediend worden. Dat is waarom we de maand mei nodig hebben om de teams weer in te delen. Kortom, zoals ook op de ALV van 2020 bepaald moeten alle eventuele opzeggingen voor 1 mei 2021 bij ons schriftelijk ingediend worden.

Nieuws afbeelding
Algemeen
Maa
28

Even voorstellen…. De Privacy Officer

Al vanaf de oprichting is aandacht geweest voor privacy belangen, maar nu de club in rap tempo groeit, wordt meer gerichte aandacht besteed aan privacy. We hebben hiervoor een privacy officer die hierin meedenkt en adviseert.
Omdat HC Diemen een vereniging is waar plezier en sportiviteit voorop staat en hiervoor de nodige inspanningen worden geleverd, zijn tot op zekere hoogte ook gegevens van onze leden nodig. Deze gegevens zijn nodig om uit te kunnen voeren wat redelijkerwijs van de club mag worden verwacht, maar ook niet veel meer dan dat. HC Diemen wil met respect omgaan met persoonsgegevens van de leden. 


De club gebruikt bijvoorbeeld foto's tijdens tra

Nieuws afbeelding
Algemeen
Maa
1

Even voorstellen; het wedstrijdsecretariaat

Michiel Hopman en Miriam Spierings besturen het wedstrijdsecretariaat van HC Diemen. Michiel al vanaf het eerste uur en Miriam sinds de start van dit lopende seizoen actief betrokken. Dit was hard nodig want omdat de club zo snel groeit en steeds meer teams competitie spelen, was het niet meer alleen te organiseren.
Het wedstrijdsecretariaat is verantwoordelijk voor het inplannen van alle wedstrijden, afstemming met de arbitragecommissie, communicatie over competitiezaken met de leden, andere clubs, het district en de KNHB. Het wedstrijdsecretariaat van HC Diemen is verantwoordelijk voor alle competitiespelende teams vanaf de jongste jeugd (F en E teams) en junioren (D en C teams

Nieuws afbeelding
Algemeen
Feb
11

Diemen telt de dagen af tot de bal rolt op eigen accommodatie

Afgelopen week heeft onze voorzitter, Gideon Swaab een interview gegeven aan hockey.nl. We willen graag dit artikel met jullie delen. Uiteraard is het ook te lezen via onze , Facebookpagina. 

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jan
24

Even voorstellen; de Technische Commissie

De Technische Commissie, ook wel de TC genoemd houdt zich bezig met het technische beleid en de hockey ontwikkeling van de club en haar leden. Belangrijke pijlers zijn de trainingen, hockeyclinics, teamindelingen en materiaal.  Zoals jullie weten hebben wij een samenwerkingsverband met Het Hockey Centre die ook al onze trainingen verzorgd. De TC is aanspreekpunt van en naar Het Hockey Centre. De TC en Hockeycentre borgen samen dat er professioneel wordt getraind en dat de leden naast kwalitatief goede trainingen ook veel plezier in hockey houden. 


Maar dat is slechts een onderdeel van de werkzaamheden binnen de TC. Deze brede commissie kijkt enerzijds naar de

Nieuws afbeelding


 

Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden