Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg
Algemeen
Maa
29

HC Diemen verwelkomt ons 300ste lid!

Mila en haar jongere zusje Nova hebben meegedaan aan de vriendjesdagen. Ze waren daarna zo enthousiast dat ze beiden direct lid zijn geworden. Met de inschrijving van Mila is Mila officieel ons 300ste lid! Mila van harte gefeliciteerd!  Om dit heugelijke feit ook met Mila te vieren heeft onze Penningmeester haar namens de club een cadeau overhandigd; een mooie hockeytas met daarin een zweetbandje en nog een fijne bidon van het HockeyCentre. Zo kan ze ook nog wat delen met haar zusje. 
Super trots dat wij in vijf jaar tijd 300 leden hebben! Door onze mooie nieuwe velden is er nog ruimte voor groei. Dus ken jij mensen die ook, net zoals Mila kennis willen maken met hoc

Nieuws afbeelding
Algemeen
Maa
28

HockeyKamp Meivakantie bij HC Diemen

Zoals eerder al gecommuniceerd, komt er een hockeykamp in de meivakantie voor onze jeugd van 6 tot en met 14 jaar. 
We merken dat aanmelden via de link op de website van HockeyWerkt niet altijd lukt. Daarom bieden ze een alternatief aan.  Inschrijven is ook mogelijk door een mail te sturen naar [email protected] met onderstaande gegevens:

Naam kind: Team kind: Lid van club: HC Diemen Geboortedatum kind: Naam ouder: Adres + postcode: Mailadres: Telefoonnummer: Allergieën Bij welke kinderen wil uw kind in het groepje? Welke dagen is het kind op het kamp aanwezig?  

Nieuws afbeelding
Algemeen
Maa
26

HC Diemen - Ouder & Kind toernooi zondag 23 april 2023 11.00-15.00 uur.

Na het grote succes van vorige jaar, dit jaar wederom een Ouder & Kind toernooi. Voor alle leden dé kans om samen met of tegen hun ouders te spelen. Stick-ervaring is geen vereiste! Inzet wel :-)
 💙🏑💙
Alle ouders, met en zonder hockey-ervaring kunnen zich met hun kind opgeven (of een andere volwassene, bijvoorbeeld een oom, buurvrouw of oma). Er zullen ongeveer 3 à 5 wedstrijdjes gespeeld worden. We houden daarbij niet vast aan de vaste teams, maar mixen wel per leeftijdsgroep. Een leuke manier om veel nieuwe mensen binnen de club te leren kennen!  Tussendoor is er natuurlijk muziek, lekkers te eten en te drinken in ons clubhuis en andere le

Nieuws afbeelding
Algemeen
Maa
25

Pasen bij HC Diemen

Voor onze Jongste Jeugd vieren we op 5 april Pasen op de club. Na afloop van de training krijgen ze allemaal wat lekkers. 
We zijn nog op zoek naar een vrijwilliger die Paashaas wil zijn voor onze Duckies. Meld je aan via [email protected] en maak die kids blij! 
Het pak is voor ca 1.70 lengte.... 

Nieuws afbeelding
Algemeen
Maa
20

HockeyWerkt Meivakantie hockeykamp bij HC Diemen. Schrijf je NU in!

HockeyWerkt organiseert op 1, 2 & 3 mei een "Welkom in de Jungle" hockeykamp bij ons op de club! Voor de leeftijden 6 tot en met 14 jaar. Schrijf je nu in voor een heerlijk mei-vakantie hockeykamp! www.hockeywerkt.nl/hockeykampen, klik op de button 1,2,3 mei en ga dan naar HC Diemen.  

Nieuws afbeelding
Algemeen
Maa
15

Kom Oranje aanmoedigen in de FIH Pro League

Kom Oranje aanmoedigen in de FIH Pro League 
In juni spelen de Oranje Dames & Heren hun thuiswedstrijden tegen de beste landen van de wereld. Deze wedstrijden worden gespeeld in Eindhoven en Amsterdam. 
Ook dit jaar wordt het weer een groot OranjeHockey feest! 
Kom Oranje aanmoedigen naar de overwinning! 
Tickets zijn te koop via: https://fihproleague.nl/

Nieuws afbeelding
Algemeen
Maa
15

Open Trainingen HC Diemen 17 - 21 april 2023

In maart hebben we de Vriendjesdagen. Speciaal voor de vriendjes & vriendinnetjes die heel graag een keer willen trainen met een vriendje of vriendinnetje wat al lid is. 
Omdat niet iedereen een vriendje of vriennetje al op de club heeft, organiseren we, zoals elk jaar de Open Trainingen; voor iedereen die een keer kennis wil maken met hockey! 
Op maandag 17 april, woensdag 19 april en vrijdag 21 april kunnen alle jongens en meisjes die zich opgeven voor de Open Trainingen meetrainen met leeftijdsgenoten. 
Geef de flyer door aan je buurjongens, buurmeisjes & klasgenoten! 
Doen jullie mee? 
Hie

Nieuws afbeelding
Algemeen
Sep
23

Alcohol & HC Diemen

Tijdens de laatste bestuursvergadering is er meer nuance aangebracht in wat wij schenken aan de bar en wat de schenktijden voor alcohol zijn. Want, wij zijn tenslotte een sportvereniging. 
De tijden zijn: maandag vanaf 17.00 uur woensdag vanaf 17.00 uur vrijdag vanaf 17.00 uur weekend vanaf 14.00 uur Per direct willen we een ieder vragen deze schenktijden te respecteren zodat er ook geen discussie is aan de bar. Uiteraard wordt er alleen aan volwassenen alcohol geschonken en houden wij ons aan NIX18. 

Nieuws afbeelding

Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden