HCD geclassificeerde foto-28.jpg HCD geclassificeerde foto-30.jpg HCD geclassificeerde foto-33.jpg
Algemeen
Maa
1

Even voorstellen; Het wedstrijdsecretariaat

Michiel Hopman en Miriam Spierings besturen het wedstrijdsecretariaat van HC Diemen. Michiel al vanaf het eerste uur en Miriam sinds de start van dit lopende seizoen actief betrokken. Dit was hard nodig want omdat de club zo snel groeit en steeds meer teams competitie spelen, was het niet meer alleen te organiseren.  


Het wedstrijdsecretariaat is verantwoordelijk voor het inplannen van alle wedstrijden, afstemming met de arbitragecommissie, communicatie over competitiezaken met de leden, andere clubs, het district en de KNHB. Het wedstrijdsecretariaat van HC Diemen is verantwoordelijk voor alle competitiespelende teams vanaf de jongste jeugd (F en E teams) en

Nieuws afbeelding
Algemeen
Feb
23

We gaan weer starten!! Oh yeah!

De winterstop is voorbij! Alle teams mogen en kunnen weer trainen. Dus ook onze duckies! 


Vanaf  maandag 1 maart start de reguliere training weer. De tijden zijn onveranderd. Uiteraard zijn de trainingstijden ook te vinden op onze website. 


Mochten leden in de problemen komen als gevolg van de avondklok, dan kunnen ze uiteraard in overleg met de trainers en ouders eerder de training verlaten zodat iedereen voor 21.00 uur veilig thuis is. 


Wij kijken er naar uit om iedereen weer te zien! Tot maandag! 

Nieuws afbeelding
Algemeen
Feb
11

Diemen telt de dagen af tot de bal rolt op eigen accommodatie

Afgelopen week heeft onze voorzitter, Gideon Swaab een interview gegeven aan hockey.nl. We willen graag dit artikel met jullie delen. Uiteraard is het ook te lezen via onze , Facebookpagina. 

Nieuws afbeelding
Algemeen
Feb
2

NIEUWE HOOFDSPONSOR HC DIEMEN

Met trots presenteren we een nieuwe mijlpaal in de ontwikkeling van onze vereniging; een hoofdsponsor, en wel AVT Makelaars uit Diemen.


Drie jaar zekerheid
De overeenkomst met AVT Makelaars is in ieder geval voor de komende drie jaar. Dat geeft HC Diemen de gelegenheid de vereniging verder uit te bouwen, met de zekerheid dat de sponsor zich voor lange termijn aan onze vereniging heeft verbonden. We zijn enorm verheugd met de support van deze lokale Diemense ondernemer, en we zullen de shirts met het logo van AVT Makelaars met trots gaan dragen.


AVT Makelaars vertelt:
"Eind 2020 zijn wij benaderd met de vraag of wij interesse hadden om H

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jan
31

Blog van een ouder: Help…. Ik ben ineens een hockey moeder

Sinds vorige zomer is mijn 6-jarige dochter gegrepen door het hockey virus. Veel van haar vriendinnen waren al lid van HC Diemen en na een paar proeftrainingen in de zomer wilde ze dus ook ‘op hockey’. Super leuk natuurlijk. Ik ben in de stellige overtuiging dat een teamsport heel goed is voor de ontwikkeling van kids. En een Hockey club in Diemen die ook nog eens plek had voor een 6 jarig meisje is net zoiets als een unicorn vinden aan het einde van de regenboog. Dus zo geschiedde, Olivia werd lid en ging hockeyen. Maar het komt met een prijs… IK ben nu namelijk instant Hockey Moeder. 
Het begon met een onschuldig appje van Team manager (heet dat zo bij hockey?) Anoeska. Wie wi

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jan
31

HC Diemen nieuwsartikel in het Diemernieuws; hoe het begon en waar we naar uitkijken!

In 2017 waren de wachtlijsten van de bestaande  hockeyverenigingen in de buurt dusdanig dat kinderen rustig meer dan vier jaar moesten wachten en dan was er nog geen garantie dat ze lid konden worden, want op deze wachtlijsten stonden toen al ruim 130 kinderen uit Diemen. Dit moest anders vond een aantal ouders van teleurgestelde kinderen. En zo is het burgerinitiatief ontstaan. 


Met veel improvisatie is de afgelopen jaren een stevige basis voor een gezonde club gelegd. Het eerste jaar mocht er getraind worden op de velden van bevriende vereniging HC Athena. De laatste drie jaar heeft HC Diemen mogen trainen op de velden van TVDZ en DKV Victoria. Sinds 2018 s

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jan
24

Even voorstellen; de Technische Commissie

De Technische Commissie, ook wel de TC genoemd houdt zich bezig met het technische beleid en de hockey ontwikkeling van de club en haar leden. Belangrijke pijlers zijn de trainingen, hockeyclinics, teamindelingen en materiaal.  Zoals jullie weten hebben wij een samenwerkingsverband met Het Hockey Centre die ook al onze trainingen verzorgd. De TC is aanspreekpunt van en naar Het Hockey Centre. De TC en Hockeycentre borgen samen dat er professioneel wordt getraind en dat de leden naast kwalitatief goede trainingen ook veel plezier in hockey houden. 


Maar dat is slechts een onderdeel van de werkzaamheden binnen de TC. Deze brede commissie kijkt enerzijds naar de

Nieuws afbeelding
Algemeen
Dec
24

Even voorstellen; de voorzitter, penningmeester & secretaris

Om een vereniging op te richten is er een bestuur nodig. Dit bestuur dient minimaal te bestaan uit een secretaris, penningmeester en voorzitter. Het bestuur is binnen HC Diemen later uitgebreid met bestuursleden op het gebied van technische zaken, wedstrijdzaken, accommodatie en algemene zaken. Elk bestuurslid heeft ook een aantal commissies waar diegene verantwoordelijk voor is. Gideon Swaab is sinds de oprichting van de club voorzitter. 


Naast de communicatie naar de Gemeente toe is de verantwoordelijkheid van een voorzitter ook om het beleid te maken voor de vereniging en er voor te zorgen dat het bestuur goed kan functioneren. Daarnaast zorgt hij voor het goed

Nieuws afbeelding


Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden