Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg
Algemeen
Sep
20

De week van de Spelbegeleider & Scheidsrechter!

De week van de scheidsrechter komt er weer aan! 


25 september tot 3 oktober staat volledig in het teken van de scheidsrechters en spelbegeleiders. 


Houd onze social media en website goed in de gaten voor onder andere het spelregelcafe voor jongste jeugd spelbegeleiders en nog meer handige scheidsrechter tips&tricks!


Wil je nu alvast meet weten? Hier staan alle spelregels. 


Kijk alvast naar dit leuke filmpje van de KNHB op Facebook.


Onze social media vind je hier
Facebook
Instagram

Nieuws afbeelding
Algemeen
Sep
18

Even voorstellen; Algemeen Bestuurslid

Mijn naam is Leonie Verheul en ik ben sinds kort het nieuwe bestuurslid Algemene zaken. Hieronder vallen de Medische commissie, ICT en de Evenementencommissie.


Een bestuurslid is aanwezig bij de bestuursvergaderingen om zijn/haar visie en mening te geven over alle zaken die spelen en om de onder mijn verantwoordelijkheid vallende commissies te coördineren en de benodigde werkzaamheden te laten uitvoeren. Een bestuurslid is ook de vertegenwoordiger van de Hockeyvereniging naar binnen en buiten toe.


Sinds kort woon ik met mijn gezin in Watergraafsmeer en sinds juni 2021 hockeyt mijn oudste dochter bij de vereniging. Omdat ik ook een steentje bij wil

Nieuws afbeelding
Algemeen
Sep
16

HC Diemen heeft een nieuwe sponsor! After's Cool

Bij AFTER’S COOL kan je terecht voor o.a. huiswerkbegeleiding, bijles en remedial teaching. Blije kinderen aan de keukentafel en vol zelfvertrouwen in de klas; dat is ons uitgangspunt bij alles wat we doen en waar we voor staan. Leerlingen helpen op het moment dat ze dat nodig hebben. Ons succes zit al meer dan 20 jaar in de combinatie hard werken en leren zo leuk en makkelijk mogelijk maken, met resultaat. Dat willen wij iedereen laten ervaren! 


AFTER’S COOL is heel blij om één van de nieuwe sponsoren te zijn op HC Diemen. Hieronder vertellen wij graag wie wij zijn. 


Over AFTER’S COOL
Sinds 1999 helpen wij sch

Nieuws afbeelding
Algemeen
Sep
13

Help jij onze leuke club verder opbouwen?

Altijd al meer met social media willen doen, ben je volleerd barrista of zou je dat willen worden, ben je goed in het werven van sponsoren of heb je verstand van (hockey)materiaal? 
Wij zoeken jou! We hebben in een aantal cruciale commissies nog open plekken. Wie heeft het enthousiasme om onze leuke groeiende club verder te helpen?

Voor meer informatie over de openstaande functies klik hier>> of mail naar [email protected] 

Nieuws afbeelding
Algemeen
Sep
1

HC Diemen Marktplaats

Met ruim 300 leden waarvan de meeste nog heel erg in de groei zijn, moet er regelmatig iets nieuws gekocht worden. Zonde als er dus ook regelmatig kinderen bijna nieuwe spullen over hebben want ze zijn eruit gegroeid. Daar willen we bij ondersteunen. 


Omdat we nog geen evenementen kunnen organiseren in ons clubhuis hebben we voor nu een besloten Facebookpagina HC Diemen Marktplaats opgezet. Hier kunnen onze leden gebruikte hockeykleding, sticks, schoenen en alles wat nodig is om te kunnen hockeyen onderling verkopen. Alleen even lid worden. Dit kan met de QR code in dit artikel.  


Wij plaatsen veel informatie over de nieuwe velden, clubge

Nieuws afbeelding

Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden