Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg

Algemene Leden Vergadering ALV

donderdag 22 oktober 2020   |   20:30 - 22:00   |   Online

Vanwege de Covid situatie wordt de ALV online georganiseerd en heeft iedereen een mail ontvangen met de uitnodiging. We hopen op een grote opkomst omdat we het waarderen als mensen betrokken zijn bij de vereniging en omdat we een ruim quorum nodig hebben voor een statutenwijziging.

Er staan wat institutionele agendapunten op de agenda waar we de leden bij nodig hebben om over te stemmen. Zoals de naamswijziging, opzegtermijn en aantal benodigde kascommissieleden. Maar ook het vaststellen van het huishoudelijk- en tuchtreglement. Daarnaast moest het bestuur opnieuw benoemd worden. Maar ook agendapunten als contributie, zaalhockey en begroting volgend boekjaar zullen besproken worden. Ook willen we de jaarplannen van de diverse commissies met jullie delen. En uiteraard komt er een update over onze eigen velden. Kortom, genoeg om de agenda te vullen!

Aanmelden voor de vergadering en vragen over de veranderingen of de vereniging graag mailen naar: [email protected], graag met vermelding van naam en lidnummer.

We hopen velen van jullie online te treffen!

Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden