Tenue en uitrusting

HC Diemen heeft een prachtig tenue, met logo, in stijlvol azuur-blauw en donkerblauwe shirts. Het clubtenue is verplicht bij het spelen van competitie. Het tenue en andere producten is aan te schaffen via de webshop van The Hockey Centre: 


Je bent natuurlijk altijd nog steeds welkom in de Showroom, Louis Armstrongweg 110 in Almere. Daar staan de specialisten voor jullie klaar om met advies het beste product te kiezen welke past bij de ontwikkeling van de sporter.

Bij het afrekenen kun je gebruik maken van de actiecode hc Diemen welke recht geeft op 10% korting op alle producten op de webshop en/of in de showroom in Almere. Met het gebruik van de actiecode stem je ook automatisch toe dat je wordt opgenomen in de database voor marketing toepassingen, dat betekent dat je van The Hockey Club een nieuwsbrief gaat ontvangen.

Een keepersoutfit wordt door de club ter beschikking gesteld. Voor de rest hebben de kinderen een hockeystick nodig (overal verkrijgbaar), scheenbeschermers en, heel belangrijk..., een bitje om de tanden te beschermen.

Nieuws