HCD geclassificeerde foto-28.jpg HCD geclassificeerde foto-30.jpg HCD geclassificeerde foto-33.jpg
Algemeen
Nov
28

Winterstop & wintertraining? Ja echt!

Vandaag was een zeer geslaagd afsluitend HC Diemen toernooi waarmee we de winterstop hebben ingeluid.  In normale omstandigheden zouden we jullie allen weer in maart 2021 verwelkomen voor de tweede helft van het seizoen. In dit rare corona-jaar hebben we besloten om leden toch nog tijdens de winterstop extra training aan te bieden. 


Voor de duckies en F-jes lijkt het ons onverstandig om in de kou deze winter te gaan trainen. Wij wensen hen een heel fijne winterstop en hopelijk kunnen wij hen begin maart in normale omstandigheden weer verwelkomen. Nog geen lid bij HC Diemen en wel interesse? Schrijf je in via het inschrijfformulier  of bij vrage

Nieuws afbeelding
Algemeen
Nov
21

Even voorstellen… De Huisvestingscommissie

De Huisvestingscommissie zorgt voor… je raad het al, alles wat met velden en gebouwen te maken heeft.
Het zijn drukke tijden voor de huisvestingscommissie, aan het begin van het seizoen hebben we razendsnel de faciliteiten bij Xenios up and running moeten krijgen. Daarnaast zorgen we ervoor dat alles geregeld is op de huidige tijdelijke trainingslocatie.  Alles uiteraard in samenspraak met de team managers, andere commissies van HC Diemen en de clubs waar we mee samenwerken om dit allemaal mogelijk te maken. 


De grootste en stiekem ook leukste uitdaging: de aanleg van onze nieuwe velden en het clubhuis gereed maken voor HC Diemen. Na de zomer moet alles

Nieuws afbeelding
Algemeen
Nov
7

Foto van de week

Elke week posten wij op onze Facebookpagina een Foto van de Week. De leukste naar ons gestuurde foto staat een week lang in de etalage. Leuk om met de teams of individuele leden een beetje kennis te maken en het plezier te zien van de kinderen en/of teams. 
Nieuwsgierig? Volg ons op Facebook (en natuurlijk ook instagram), dan mis je geen enkele post! 
Ook een keer een foto van de week zijn? Stuur je foto naar ons op, dan kan via [email protected], Facebook messenger of instagram. 

Nieuws afbeelding
Algemeen
Okt
24

Even voorstellen... De trimhockey coördinator!

Mijn naam is Peter Kuipers. Ruim twee jaar woonachtig in Diemen De Sniep samen met mijn vriendin en twee jonge kids. In mijn jeugd heb ik gehockeyd in Zeewolde. Toen nog op gras met een stick van hout en ranja na de wedstrijd. Na onze verhuizing naar Diemen werd het nooit uitgeroeide hockey virus opnieuw aangewakkerd door de berichtgevingen rondom de oprichting van Hockey Club Diemen in het Diemer Nieuws.  
Het initiatief voor een trimhockey groep voor volwassenen was er al. Als trimhockey coördinator aan mij de taak om dat iets meer handen en voeten te geven en de brug te slaan tussen de technische commissie en de trimgroep.  
Trimhockey is bedoel

Nieuws afbeelding
Algemeen
Okt
7

Even voorstellen... De arbitragecommissie

De arbitragecommissie zorgt ervoor dat er bij ieder team ruim voldoende opgeleide scheidsrechters zijn. Tot op heden zijn dat ouders, maar binnenkort kan de oudere jeugd zich hier ook voor gaan opgeven als scheidsrechter. De cursus wordt twee maal per jaar gegeven (najaar en voorjaar), en wordt afgesloten met een KNHB spelregelexamen. De scheidsrechterskaart wordt op persoonlijke titel behaald en gaat een leven lang mee. 
Bij wijzigingen in het spelreglement zal de commissie het voortouw nemen om de nieuwe regels aan de bestaande scheidsrechters uit te leggen. Het is stiekem een van de leukste taken bij de club! De commissieleden zijn ook het eerste aanspreekpunt voor vrage

Nieuws afbeelding
Algemeen
Dec
15

Help mee en win leuke prijzen! Vrienden van HC Diemen. De club van 50!

Wie wordt er vrienden van onze club?

Voor slechts 50 euro. En het mooiste? Als jij iemand vindt die vrienden van HC Diemen wil worden, dan kan je leuke prijzen winnen.
Draag jij de 10de vriend van de club van 50 aan? Dan krijgt je een hockeybal cadeau. Draag je de 20ste aan? Dan krijgt een hockeystick cadeau. Draag je 50ste vriend van de club van 50 aan? Dan krijgt een waardebon van €50 van het Hockey Centre!
Dus spreek je netwerk aan, wie wordt er vrienden van onze club? En al die vrienden helpen ons zodra wij ons nieuwe clubhuis hebben en verbouwd moet worden. Uiteraard worden alle vrienden van onze club bij de opening van ons clubhuis

Nieuws afbeelding

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden