groteclubactie1-1024x228.jpg
Algemeen
Okt
25

Halloween bij HC Diemen!

28 en 30 oktober vieren wij Halloween bij HC Diemen. Alle kinderen mogen verkleed naar de training komen; leuke, grappige, enge verkleedkleding, het mag allemaal! Met of zonder schmink, doe wat jullie leuk vinden! 
En natuurlijk krijgt iedereen na de training nog wat lekkers.
Uiteraard is deze Halloween Corona-proof... :)

Nieuws afbeelding
Algemeen
Okt
24

Even voorstellen; de trimhockey coördinator!

Mijn naam is Peter Kuipers. Ruim twee jaar woonachtig in Diemen De Sniep samen met mijn vriendin en twee jonge kids. In mijn jeugd heb ik gehockeyd in Zeewolde. Toen nog op gras met een stick van hout en ranja na de wedstrijd. Na onze verhuizing naar Diemen werd het nooit uitgeroeide hockey virus opnieuw aangewakkerd door de berichtgevingen rondom de oprichting van Hockey Club Diemen in het Diemer Nieuws.  
Het initiatief voor een trimhockey groep voor volwassenen was er al. Als trimhockey coördinator aan mij de taak om dat iets meer handen en voeten te geven en de brug te slaan tussen de technische commissie en de trimgroep.  
Trimhockey is bedoel

Nieuws afbeelding
Algemeen
Okt
7

Even voorstellen: de arbitragecommissie

De arbitragecommissie zorgt ervoor dat er bij ieder team ruim voldoende opgeleide scheidsrechters zijn. Tot op heden zijn dat ouders, maar binnenkort kan de oudere jeugd zich hier ook voor gaan opgeven als scheidsrechter. De cursus wordt twee maal per jaar gegeven (najaar en voorjaar), en wordt afgesloten met een KNHB spelregelexamen. De scheidsrechterskaart wordt op persoonlijke titel behaald en gaat een leven lang mee. 
Bij wijzigingen in het spelreglement zal de commissie het voortouw nemen om de nieuwe regels aan de bestaande scheidsrechters uit te leggen. Het is stiekem een van de leukste taken bij de club! De commissieleden zijn ook het eerste aanspreekpunt voor vrage

Nieuws afbeelding
Algemeen
Okt
3

Grote Clubactie inleveren volle lotenboekjes

Nog de hele maand oktober kunnen loten verkocht worden. Heb je nog boekjes nodig? Of is je boekje vol? Stuur een DM (via www.instagram.com/hcdiemen), Facebook bericht (www.facebook.com/hcdiemen1) of een e-mail ([email protected]) waar je ze kan inleveren. 
Uiteraard kan het bij een van ons altijd tijdens de training. Check dan even bij je team manager.
#groteclubactie #hcdiemen #boekjesinleveren #wiedoetmee

Nieuws afbeelding
Algemeen
Sep
17

Help jij onze leuke club verder opbouwen?

Wij zoeken jou! We hebben in een aantal cruciale commissies nog open plekken. Wie heeft het enthousiasme om onze leuke club nog verder te helpen? Join us now! 
Meer informatie over de functies of je opgeven? Mail naar [email protected]

Nieuws afbeelding
Algemeen
Sep
13

C-Girls!! We zoeken jullie!

Ben jij 12 of 13 jaar oud? En hou je van een teamsport? Dan hebben we nog plek bij de leukste hockeyclub van Diemen! Kom jij onze C-girls versterken?
Meld je snel aan >>

Nieuws afbeelding
Algemeen
Dec
15

Help mee en win leuke prijzen! Vrienden van HC Diemen. De club van 50!

Wie wordt er vrienden van onze club?

Voor slechts 50 euro. En het mooiste? Als jij iemand vindt die vrienden van HC Diemen wil worden, dan kan je leuke prijzen winnen.
Draag jij de 10de vriend van de club van 50 aan? Dan krijgt je een hockeybal cadeau. Draag je de 20ste aan? Dan krijgt een hockeystick cadeau. Draag je 50ste vriend van de club van 50 aan? Dan krijgt een waardebon van €50 van het Hockey Centre!
Dus spreek je netwerk aan, wie wordt er vrienden van onze club? En al die vrienden helpen ons zodra wij ons nieuwe clubhuis hebben en verbouwd moet worden. Uiteraard worden alle vrienden van onze club bij de opening van ons clubhuis

Nieuws afbeelding

Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden