Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg
Algemeen
Sep
20

Langs de lijn

Velden en materiaal heeft continue aandacht en onderhoud nodig. Nu zijn de twee velden voor de start van het seizoen grondig aangepakt dus daar is geen probleem momenteel. Maar wel bij de lampen & sproeiers. Een korte update:


De lampen aan de kant van de sloot liggen er inmiddels al 1,5 week uit. Zomer's is dat niet zo'n probleem, maar het wordt steeds eerder donker en dan is het lastig als de helft van de lampen niet werken. Aankomende vrijdag, 22 september komt de firma Oostendorp langs om deze storing te verhelpen.  Afgelopen zaterdag is Roger aangesproken door een van onze gasten. De sproeiers langs de slootkant nemen ook een deel van het p

Nieuws afbeelding
Algemeen
Sep
3

Rabo Clubsupport actie vanaf 4 september

Ja ook HC Diemen doet mee! 
Afgelopen jaren hebben we met de hulp van jullie ons clubhuis tot een echt thuis gemaakt. Nu is ook de buiteninrichting aan de beurt. Onze wens is om ook daar een gezellige plek van te maken met gezellige zitplekken voor jullie. Met de opbrengst van Rabo Club Support willen we dan ook extra buitenmeubilair aan gaan schaffen.


Wij zijn te vinden onder regio AMSTERDAM, zoek dan vooral even op HOCKEYCLUB. Dan kom je 7 clubs tegen waar onze club bij staat. Klikken op HC DIEMEN om je stem uit te brengen. En klaar ben je.


Ben jij klant bij de Rabobank, of je ouders, buren, neven, nichten, collega's? Die kunnen stemme

Nieuws afbeelding

Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden