Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg
Algemeen
Jun
10

WK Hockey Nederland - Duitsland op groot scherm bij HC Diemen

Zondagavond 3 juli zijn alle HC Diemen ouders en kinderen uitgenodigd om de WK hockeywedstrijd Nederland – Duitsland op een groot scherm te kijken in het clubgebouw.


De fris en bier tab is vanaf 18:00 geopend om alvast in de sfeer te komen en de wedstrijd start om 19:30.Drankjes zijn voor eigen rekening. 


Het is natuurlijk leuk als je in je Oranje-outfit komt.  
Tijdens de avond kan je mee doen aan een hockeypool met een inleg van € 1 euro. De winnaar krijgt een leuke prijs.


Komen jullie ook?! 
Nieuws afbeelding
Algemeen
Mei
17

Senioren competitie @HC Diemen!

Nu onze club de afgelopen jaren voornamelijk de focus heeft gelegd op jeugdhockey en trimhockey, is het nu tijd voor de senioren competitie bij HC Diemen.
Komend seizoen willen we met zoveel mogelijk senioren (o.m. studenten) teams starten op zondag. Dat doen we met een spectaculair contributieaanbod en maakt HC Diemen dus wel heel aantrekkelijk.
Bij HC Diemen zijn alle senioren welkom, dus jong-senioren, 'gewone' senioren en veteranen (35+ en 50+).
Meer informatie vind je hier>>
TC senioren HC Diemen Boudewijn Brons M: 06 823 17 287 E: [email protected]

Nieuws afbeelding
Algemeen
Apr
20

Even voorstellen; de Tuchtcommissie

Eigen tuchtcommissie HC Diemen zorgt bij nood voor snelle en adequate afhandeling incidenten


Hi, mijn naam is Loes Fokker. Sinds september 2021 ben ik in de rol van tuchtcommissie voor onze vereniging. Omdat ik niet zo vaak op het veld sta, stel ik mezelf en de de rol van de Tuchtcommissie hier graag voor.
Moeder van 2 kinderen, en werkzaam als eigenaar en Chief of Culture in een community voor Conscious Leadership in 73 landen. Ook ben ik al een jaartje of 20 psycholoog, en help ik graag mensen en systemen om het bewustzijn te vergroten van elkaars perspectieven en in goede communicatie te zijn of te komen.
Je kunt me het beste bereiken op tuchtcommiss

Nieuws afbeelding