Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg
Algemeen
Jul
11

Hulp nodig in het HC Diemen kantine team!

Altijd al Barista willen worden? Dit is je kans! Voor de nieuwe kantine van HC Diemen zijn we op zoek naar 6 vrijwilligers die het kantine kernteam willen versterken. Zonder vrijwilligers geen club en dat geldt ook voor de kantine!


De kantine zal gerund worden door José Cruz, oftewel Mr. Nata, die zorgt voor de inkopen etc, aangevuld dus met een kernteam van vrijwilligers die de kantine zelfstandig kunnen draaien wanneer dat nodig is. Uiteraard zal elk team barmedewerkers beschikbaar stellen om te ondersteunen. De exacte tijdsbesteding is nog niet helemaal goed in te schatten, maar met het team zorgen we ervoor dat het goed te doen blijft. 

<

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jul
8

Summer Challenge

Vandaag start de zomervakantie voor onze regio. 6 weken lang geen hockey. Geen trainingen en geen wedstrijden. Dus, om deze weken door te komen doen we weer een SUMMER Challenge! 


Check onze Facebook of Insta pagina en laat daar jullie leukste, grappigste of mooiste foto van een HC Diemen lid op vakantie in een HC Diemen jasje of shirt of sokken šŸ˜„. Het mag alleen zijn of als groep, zolang het HC Diemen kledingstuk maat zichtbaar is. Tag HC Diemen en zet erbij waar de foto is gemaakt (vakantie kan natuurljk ook thuis zijn) en wij maken in de eerste week van het nieuwe seizoen de winnaar bekend! 


We kunnen niet wachten!! Oh ja, fijne vakan

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jun
11

Trainingsschema seizoen 2021-2022 is bekend!

Het trainingsschema voor seizoen 2021-2022, ons eerste seizoen op onze eigen velden, is bekend! Wij hebben er zin in, jullie ook?

Nieuws afbeelding
Algemeen
Mei
30

Even voorstellen.. De Lijnco's!

Hallo allemaal, 


Wij zijn Marijke, Boele en Christine, sinds dit jaar lijncoƶrdinator bij HC Diemen. We zijn respectievelijk de lijncoƶrdinator van de D/C jeugd, de E jeugd en de jongste jeugd.


De lijnco is het primaire en directe aanspreekpunt voor de teammanagers, coaches, ouders en spelers. We zijn het centraal aanspreekpunt voor de teammanagers, coaches, ouders en spelers van onze eigen lijn. Wij verzorgen de communicatie vanuit het bestuur en de onderliggende commissies via de teammanagers naar de teams binnen onze eigen lijn. 


Ook zijn we primair aanspreekpunt voor de teammanagers (en indirect indien nodig voor

Nieuws afbeelding
Algemeen
Mei
27

Interview AVT Makelaars & HC Diemen

Jarenlang was HC Diemen een club van stadsnomaden: van trainen bij Athena tot thuiswedstrijden bij IJburg en Xenios. Maar na vier jaar zwerven wordt de club eindelijk een helemaal volwaardige club met eigen velden in Diemen én een shirtsponsor : AVT Makelaars. Hoe hebben beide partijen elkaar gevonden? Ik praat met Danny van Buuren van het makelaarskantoor en Gideon Swaab, de voorzitter van de club.
Danny: ā€˜Dat de club werd opgericht was echt wel een ding in Diemen. Van vrienden hoorde ik dat hun kinderen lid werden. Het gonsde echt. Zelf ben ik al langer bij hockey betrokken, maar dan in Weesp. Ik vind het een heel leuke sport, dus toen we hier e

Nieuws afbeelding