Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg
Algemeen
Jan
27

ALV HC Diemen op locatie!

Op 23 maart is er weer een ALV. De belangrijkste punten van de eerste helft van het seizoen worden besproken en vooral vooruit gekeken op wat er volgt. Jouw mening telt! Dus meld je aan! 

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jan
21

18+ Amsterdamsche BINGO / Adult only!

Waan je in een Amsterdamsche foute kroeg, geniet van onze host Coby van Dam en maak kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een overnachting in een Fletcher hotel inclusief ontbijt voor 2 personen! 


Dus wacht niet te lang en meld je aan via LISA evenementen want vol is vol! 


Wat kost het?
De entree is €15 euro inclusief 1 bingo kaart, drankje en bittergarnituur. Extra bingo kaarten zijn voor €5 euro te koop met een maximum van 3 kaarten per persoon. Je kan maximaal voor 5 personen aanmelden.


Lukt aanmelden niet, mail dan naar [email protected] Geef hierbij alle namen en teamnaam op.

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jan
15

HC DiemerCrossy (F-teams and up) 12 maart 2023

Binnenkort ontvangt iedereen via de Team Managers alle noodzakelijke informatie over de HC DiemerCrossy. Wat we al wel kunnen verklappen is dat we deze editie van de HC DiemerCrossy start en finisht bij ons clubhuis. 
Dus zet 12 maart in jullie agenda, van 10.00 - 13.00 uur hopen we alle F teams en hoger te zien in deze editie van de HC DiemerCrossy. En natuurlijk ook iedereen om de teams aan te moedigen!  

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jan
12

HC Diemen Nieuwsbrief Januari 2023

De eerste nieuwsbrief 2023 is weer een feit! Afgelopen zondag naar alle leden verstuur maar we merken toch regelmatig dat leden de nieuwsbrief niet ontvangen. 
Daarom is de nieuwsbrief ook te lezen via deze link. 

Nieuws afbeelding
Algemeen
Nov
2

Even voorstellen; de Vertrouwenspersoon

Mijn naam is Anna Daniëls en ik ben de vertrouwenspersoon van HC Diemen.  Sinds vijf jaar speelt mijn oudste dochter met veel plezier bij HC Diemen. Ik werk als studieadviseur bij de Universiteit van Amsterdam waar ik studenten die in stressvolle en moeilijke situaties zitten begeleid. Vanuit die achtergrond kan ik adequate hulp bieden door te luisteren, vertrouwen te geven en te adviseren.


Als je een vertrouwelijke klacht of probleem hebt over ongewenst gedrag, die je (bijvoorbeeld om een persoonlijke reden) niet op schrift wilt zetten en ook niet direct formeel als klacht door de Commissie wilt laten behandelen, kun je contact opnemen met mij. Als vert

Nieuws afbeelding
Algemeen
Sep
23

Alcohol & HC Diemen

Tijdens de laatste bestuursvergadering is er meer nuance aangebracht in wat wij schenken aan de bar en wat de schenktijden voor alcohol zijn. Want, wij zijn tenslotte een sportvereniging. 
De tijden zijn: maandag vanaf 17.00 uur woensdag vanaf 17.00 uur vrijdag vanaf 17.00 uur weekend vanaf 14.00 uur Per direct willen we een ieder vragen deze schenktijden te respecteren zodat er ook geen discussie is aan de bar. Uiteraard wordt er alleen aan volwassenen alcohol geschonken en houden wij ons aan NIX18. 

Nieuws afbeelding

Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden