Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg
Algemeen
Mei
30

HockeyWerkt Zomerkamp bij HC Diemen!

Hoi Hockeyfanaten!    
   
Deze zomervakantie (28 – 29 – 30 augustus) komt HockeyWerkt met de HW Camps naar hockeyclub Diemen.
Drie dagen lang worden diverse hockeyclinics afgewisseld met sociale spelletjes. Binnen dit unieke aanbod staan plezier, aandacht en ontwikkeling centraal. Schrijf je in voor één, twee of drie dagen waar we veel plezier gaan maken en nieuwe skills leren. 


Het dagschema 
 
En weet wat je wat nog meer? Als je je nu inschrijft, krijg je een uniek The Indian Maharadja Kampshirt cadeau! Hoe gaaf is dat!


Wil je nog meer zien? Hier i

Nieuws afbeelding
Algemeen
Mei
17

Fietsen bij HC Diemen

Nu de warmere dagen er weer aankomen zitten we vaker tijdens trainingen en wedstrijden op ons heerlijke terras. 
De spelende en rennende kids die van clubhuis naar velden komen en gaan liepen meer en meer risico om te botsen met (elektrische) fietsen, fatbikes, scooters en elektrische steps omdat het terras steeds vaker gebruikt wordt als doorgang naar bijvoorbeeld SV Diemen of de tennis vereniging. 
Daarom is door de Gemeente Diemen een (tijdelijke) oplossing geplaatst net voorbij de fiets-nietjes. Er wordt nagedacht over de permanente oplossing zodat terras ook echt terras is en de kinderen veilig er kunnen lopen. 
We willen iedereen ook vrag

Nieuws afbeelding
Algemeen
Apr
25

De laatste evenementen van dit seizoen komen er aan. Ben jij erbij?

Terugkijkend hebben we al zoveel leuke, spannende, sportieve, mooie en hilarische evenementen gehad dit jaar. Echt complimenten voor onze gehele Evenementen Commissie waarbij de ene groep de vele terugkerende evenementen heeft opgepakt zoals Halloween, Sinterklaas of Pasen, andere weer de grotere evenementen zoals de Bingo en weer andere de sportieve evenementen, DiemerCrozzy en het Ouder & Kind Toernooi. 
In juni hebben we nog een paar evenementen. Zet ze alvast in de agenda's! Want ook dit jaar wordt voor de Jongste Jeugd een slottoernooi georganiseerd. Sommige teams zullen thuis spelen, andere teams uit. Hoe dan ook wordt dit ook weer een mooie sportieve dag.  <

Nieuws afbeelding
Algemeen
Apr
4

Witte Rook HC Diemen op 24 juni 2023. Zet het in je agenda!

We hebben ook alvast een datum voor de Witte Rook Sessie vastgesteld en wel op 24 juni 2023. 


Wat is een Witte Rook sessie? 
Het is beslissing dat iets kan doorgaan. In de hockeywereld is dit eigenlijk de voorbereiding met het team voor een goede start van het nieuwe seizoen.


Ouderparticipatie is essentieel, zonder ouders die een taak oppakken kan een hockeyvereniging (eigenlijk geen enkele vereniging) blijven bestaan. Tijdens een Witte Rook sessie worden door de ouders de teamrollen afgesproken voor het nieuwe seizoen. Bijvoorbeeld wie de teammanager, coach of scheidsrechter wordt. Maar ook wie in belangrijke commissies deelneemt d

Nieuws afbeelding

Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden