Banner 1.jpg Banner 2.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 2 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 19 juni 2021
Tijd T/U Team Tegen team
10:15 Thuis 1MD1 HC Diemen 2MD1
10:15 Thuis 2MD1 HC Diemen 1MD1
Algemeen
Jun
16

Het gaat eindelijk beginnen!

Met nog 80 dagen op onze aftelklok gaan de werkzaamheden voor de herinrichting van Sportpark de Diemen eindelijk beginnen Vanaf maandag 21 juni start de door de Gemeente Diemen gekozen aannemer met de voorbereidende werkzaamheden bij de sportvelden voor de herinrichting van Sportpark de Diemen en dus gaan onze velden er eindelijk komen! 


Dat betekent natuurlijk ook nog een aantal weken wat overlast want ja ze gaan met grof geschut aan de slag. De parkeerplaats blijft bereikbaar en blijft functioneren zoals nu ook het geval is. Maar er gaat wel vanaf 21 juni wat veranderen. 


Dit is aangeven in het kaartje van het Sportpark. De korfbalvelde

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jun
14

HC Diemerfestijn.zondag 13 juni van 10.00 - 13.00 uur

Op zondag 13 juni hield Hockeyclub Diemen het jaarlijkse zomerfeest; het HC Diemerfestijn. Ruim 150 hockey-kinderen uit Diemen en omstreken luidden samen de zomer in. Met stormbanen, zeep en water slide, springkussen en reuzenspellen stond de dag in het teken van hockey en plezier.


Naast sport en spel onder begeleiding van het Hockey Center was er natuurlijk ook gedacht aan lekker eten en drinken. De ruim 30 aanwezige vrijwilligers van de vereniging zorgden voor limonade, popcorn en suikerspinnen. Ook waren er frietjes van De Verse Frietkraam en koffie en pastel de Nata van Mister Nata. 
Het was een topdag in de stralende zon. Dit zomerfeest was het laatste

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jun
11

Trainingsschema seizoen 2021-2022 is bekend!

Het trainingsschema voor seizoen 2021-2022, ons eerste seizoen op onze eigen velden, is bekend! Wij hebben er zin in, jullie ook?

Nieuws afbeelding
Algemeen
Mei
30

Even voorstellen.. De Lijnco's!

Hallo allemaal, 


Wij zijn Marijke, Boele en Christine, sinds dit jaar lijncoördinator bij HC Diemen. We zijn respectievelijk de lijncoördinator van de D/C jeugd, de E jeugd en de jongste jeugd.


De lijnco is het primaire en directe aanspreekpunt voor de teammanagers, coaches, ouders en spelers. We zijn het centraal aanspreekpunt voor de teammanagers, coaches, ouders en spelers van onze eigen lijn. Wij verzorgen de communicatie vanuit het bestuur en de onderliggende commissies via de teammanagers naar de teams binnen onze eigen lijn. 


Ook zijn we primair aanspreekpunt voor de teammanagers (en indirect indien nodig voor

Nieuws afbeelding
Algemeen
Mei
27

Interview AVT Makelaars & HC Diemen

Jarenlang was HC Diemen een club van stadsnomaden: van trainen bij Athena tot thuiswedstrijden bij IJburg en Xenios. Maar na vier jaar zwerven wordt de club eindelijk een helemaal volwaardige club met eigen velden in Diemen én een shirtsponsor : AVT Makelaars. Hoe hebben beide partijen elkaar gevonden? Ik praat met Danny van Buuren van het makelaarskantoor en Gideon Swaab, de voorzitter van de club.
Danny: ‘Dat de club werd opgericht was echt wel een ding in Diemen. Van vrienden hoorde ik dat hun kinderen lid werden. Het gonsde echt. Zelf ben ik al langer bij hockey betrokken, maar dan in Weesp. Ik vind het een heel leuke sport, dus toen we hier e

Nieuws afbeelding
Algemeen
Apr
14

Even voorstellen.. De Ledenadministratie

De meest voor de hand liggende activiteit van de ledenadministratie is het verwerken van alle nieuwe inschrijvingen. Zodra een inschrijving via onze website binnenkomt, sturen we een welkomstmail en zetten we dat kindje in eerste instantie op de wachtlijst. Samen met de lijn coördinatoren kijken we of er in het juiste team plek is. Zo nee, dan moeten we wachten tot we een nieuw team kunnen maken en komt het kindje op de wachtlijst te staan. 


Zodra wij van de lijn coördinatoren horen dat er plek is bij het team en de trainingen dan sturen we de uitnodiging voor een definitief lidmaatschap. Mocht hockey na twee lessen toch niets zijn, dan kan dit bij ons nog aangege

Nieuws afbeelding
Algemeen
Apr
14

Huisvestingscommissie: er is werk aan de winkel!

Nu we echt zeker weten dat onze eigen HC Diemen Club locatie op sportpark de Diemen een feit wordt, is er werk aan de winkel voor de Huisvestingscommissie. Het doel is om na de zomerstop te kunnen trainen op onze eigen velden en vanaf de start van de competitie een eigen Clubhuis met draaiende kantine te hebben. Dat wordt nog best een uitdaging want de tijd vliegt! Maar als we zover zijn dan hebben we ook wat: dan zijn we een echte volwaardige club met gloednieuwe velden en een eigen clubhuis. 
Om de taken in onze commissie te verdelen hebben we ons opgedeeld in 3 sub-commissies:
Velden: Eric jan en Jeroen storten zich op de aanleg van de velden. Omdat de gemeente dit u

Nieuws afbeelding
Algemeen
Maa
28

Even voorstellen…. De Privacy Officer

Al vanaf de oprichting is aandacht geweest voor privacy belangen, maar nu de club in rap tempo groeit, wordt meer gerichte aandacht besteed aan privacy. We hebben hiervoor een privacy officer die hierin meedenkt en adviseert.
Omdat HC Diemen een vereniging is waar plezier en sportiviteit voorop staat en hiervoor de nodige inspanningen worden geleverd, zijn tot op zekere hoogte ook gegevens van onze leden nodig. Deze gegevens zijn nodig om uit te kunnen voeren wat redelijkerwijs van de club mag worden verwacht, maar ook niet veel meer dan dat. HC Diemen wil met respect omgaan met persoonsgegevens van de leden. 


De club gebruikt bijvoorbeeld foto's tijdens tra

Nieuws afbeelding


Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 2 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 19 juni 2021
Tijd T/U Team Tegen team
10:15 Thuis 1MD1 HC Diemen 2MD1
10:15 Thuis 2MD1 HC Diemen 1MD1