Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg
Algemeen
Jan
16

HC Diemen nu ook op TikTok!Volg on nu ook op TikTok voor de leukste HC Diemen filmpjes! 

Nieuws afbeelding
zaal
Jan
14

Zaalhockey & de persconferentie van 14 januari

Beste zaalhockeyers, 
Naar aanleiding van de persconferentie van vanavond:
de zaalcompetitie wordt tot 25 januari NIET hervat.  de zaaltrainingen zijn vanaf a.s. maandag weer in de zaal.  In LISA zal de locatie zo snel mogelijk worden gewijzigd. Zie hier ook de laatste informatie van de KNHB
Tot maandag! 

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jan
6

Even voorstellen; de Medische Commissie

De medische commissie geeft het bestuur advies over medische zaken. De leden hebben dan ook op de een of andere manier een link met de medische wereld. De laatste tijd heeft de commissie meegedacht over het uitvoeren van en de praktische zaken rondom het corona-beleid. De commissie draagt zorg voor de eerste-hulp zaken, zoals EHBO-koffer en ice-packs. Nu we een eigen clubhuis hebben, is er ook meegedacht rondom het regelen van de AED en zal gekeken worden of EHBO en AED trainingen voor de leden en de ouders kunnen worden gefaciliteerd. Zo draagt de Medische Commissie bij aan een gezonde club.


Sinds kort bestaat de Medische Commissie ui

Nieuws afbeelding
Algemeen
Dec
9

Studentenhockey!

Na de winterstop is er bij HC Diemen ook ruimte voor Studentenhockey! Elke maandagavond met je eigen studententeam trainen onder leiding van een ervaren trainer en na afloop nog een drankje in het clubhuis. 
In de flyer staat alle informatie die nodig is. Meld je aan via de QR code en begin in februari! 

Nieuws afbeelding
Algemeen
Dec
1

Even voorstellen; De Evenementencommissie

De Evenementencommissie organiseert alle leuke evenementen voor HC Diemen. Van het bedenken ervan, de voorbereiding, de aankleding en zorgen dat het evenement goed verloopt. Kortom, van het kleinste idee totdat het evenement weer is afgelopen. 


Talitha, Lucille, Suzanne en Patricia, organiseren uiteraard de jaarlijkse HC Diemen tradities zoals Sinterklaas, Kerst, Pasen en Halloween. Maar ook verzorgen zij de aankleding bij toernooien en bedenken ze tussentijdse evenementen. Het Sinterklaasbezoek van afgelopen zondag is daar een mooi voorbeeld van! 


Met het eigen clubhuis een feit is, kunnen we nog veel meer organiseren (als de Coronamaatr

Nieuws afbeelding
Algemeen
Nov
30

Trimhockey! Meld je aan!

Nu onze eigen velden een feit zijn, is er ook weer meer ruimte voor groei. De trimmers bij HC Diemen is een heerlijk gevarieerde groep van volwassenen, sommigen met heel veel hockeyervaring, anderen met ervaring maar uit een ver verleden en weer anderen hebben nog nooit een hockeystick in de handen gehad! En dat maakt de combinatie op de maandagavond zo leuk! 


Je hoeft ook geen kinderen te hebben of die bij HC Diemen spelen. Kortom, lijkt het je leuk om na de winterstop mee te gaan doen met de trimmers, meld je dan aan en ga lekker meedoen! 


Ken je volwassenen die mogelijk interesse hebben, geef ze dan vooral de informatie. De QR code stu

Nieuws afbeelding
Algemeen
Sep
18

Even voorstellen; Algemeen Bestuurslid

Mijn naam is Leonie Verheul en ik ben sinds kort het nieuwe bestuurslid Algemene zaken. Hieronder vallen de Medische commissie, ICT en de Evenementencommissie.


Een bestuurslid is aanwezig bij de bestuursvergaderingen om zijn/haar visie en mening te geven over alle zaken die spelen en om de onder mijn verantwoordelijkheid vallende commissies te coƶrdineren en de benodigde werkzaamheden te laten uitvoeren. Een bestuurslid is ook de vertegenwoordiger van de Hockeyvereniging naar binnen en buiten toe.


Sinds kort woon ik met mijn gezin in Watergraafsmeer en sinds juni 2021 hockeyt mijn oudste dochter bij de vereniging. Omdat ik ook een steentje bij wil

Nieuws afbeelding

Wedstrijdschema

Agenda

Deze week geen agendapunten.
Meer agendapunten

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden