Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg
Algemeen
Oktob
13

Vanaf komend weekend is het herfstv

Vanaf zaterdag 16 oktober is het herfstvakantie. Er is dan geen competitie of training. 


De eerstvolgende training is dan weer op maandag 26 oktober. 
Competitie start weer op zaterdag 30 oktober. 


Wij wensen iedereen een heel fijne herfstvakantie! 


HC Diemen
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
12

RaboClubSupport, stem op HC Diemen!

De Rabo Clubsupport actie loopt al even.  Het mooie van de Rabo Clubsupport actie is dat alle Rabobank klanten kunnen stemmen. 


Dus geen loten verkopen maar simpelweg stemmen in de app of via de website. Geef het door aan iedereen die je kent met een Rabobank rekening en laat ze stemmen op HC Diemen! 


De actie loopt tot 25 oktober 2021

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
30

Contributie seizoen 2021-2022

Tijdens de Algemene Leden Vergadering hebben wij als bestuur ons voorstel voor het verhogen van de contributie voor het seizoen 2021-2022 aan de leden voorgelegd. Dit voorstel is aangenomen en daarmee is de contributie 2021-2022 vastgesteld.


De facturen zullen deze week verzonden worden en bij automatische incasso’s rond 8 oktober geïncasseerd.. 


Gr...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
20

De week van de Spelbegeleider & Sch

De week van de scheidsrechter komt er weer aan! 


25 september tot 3 oktober staat volledig in het teken van de scheidsrechters en spelbegeleiders. 


Houd onze social media en website goed in de gaten voor onder andere het spelregelcafe voor jongste jeugd spelbegeleiders en nog meer handige scheidsrechter tips&tricks!


Wil...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
18

Even voorstellen; Algemeen Bestuurs

Mijn naam is Leonie Verheul en ik ben sinds kort het nieuwe bestuurslid Algemene zaken. Hieronder vallen de Medische commissie, ICT en de Evenementencommissie.


Een bestuurslid is aanwezig bij de bestuursvergaderingen om zijn/haar visie en mening te geven over alle zaken die spelen en om de onder mijn verantwoordelijkheid vallende commissies te coördineren en de benodigde wer...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
16

HC Diemen heeft een nieuwe sponsor!

Bij AFTER’S COOL kan je terecht voor o.a. huiswerkbegeleiding, bijles en remedial teaching. Blije kinderen aan de keukentafel en vol zelfvertrouwen in de klas; dat is ons uitgangspunt bij alles wat we doen en waar we voor staan. Leerlingen helpen op het moment dat ze dat nodig hebben. Ons succes zit al meer dan 20 jaar in de combinatie hard werken en leren zo leuk en makkelijk mogelijk maken, m...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
13

Help jij onze leuke club verder opb

Altijd al meer met social media willen doen, ben je volleerd barrista of zou je dat willen worden, ben je goed in het werven van sponsoren of heb je verstand van (hockey)materiaal? 
Wij zoeken jou! We hebben in een aantal cruciale commissies nog open plekken. Wie heeft het enthousiasme om onze leuke groeiende club verder te helpen?

Voor meer informatie ove...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
2

HC Diemen Algemene LedenVergadering

Op donderdag 23 september is de jaarlijks ALV. Wij nodigen iedereen uit deel te nemen. Het is nog een keer online.
Alle informatie; uitnodiging, agenda en alle andere noodzakelijke documenten is naar alle leden per email gestuurd. . Niet ontvangen? Mail naar [email protected] 


Het is verplicht om te reserveren/aan te melden. 
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
1

HC Diemen Marktplaats

Met ruim 300 leden waarvan de meeste nog heel erg in de groei zijn, moet er regelmatig iets nieuws gekocht worden. Zonde als er dus ook regelmatig kinderen bijna nieuwe spullen over hebben want ze zijn eruit gegroeid. Daar willen we bij ondersteunen. 


Omdat we nog geen evenementen kunnen organiseren in ons clubhuis hebben we voor nu een besloten Facebookpagina HC Diemen...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Augus
19

Het nieuwe seizoen gaat van start!

Maandag 23 augustus gaat het nieuwe hockeyseizoen van start! Wij hopen dat iedereen een fijne zomer heeft gehad en weer zin heeft om te starten met hockey. Wij hebben in ieder geval veel zin in het nieuwe seizoen waarin we onze eigen velden en ons eigen clubhuis zullen krijgen!
Helaas is de oplevering van onze nieuwe velden wat vertraagd, waardoor we tijdelijk op andere locaties zullen ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juli
11

Hulp nodig in het HC Diemen kantine

Altijd al Barista willen worden? Dit is je kans! Voor de nieuwe kantine van HC Diemen zijn we op zoek naar 6 vrijwilligers die het kantine kernteam willen versterken. Zonder vrijwilligers geen club en dat geldt ook voor de kantine!


De kantine zal gerund worden door José Cruz, oftewel Mr. Nata, die zorgt voor de inkopen etc, aangevuld dus met een kernteam van vrijwilli...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juli
8

Summer Challenge

Vandaag start de zomervakantie voor onze regio. 6 weken lang geen hockey. Geen trainingen en geen wedstrijden. Dus, om deze weken door te komen doen we weer een SUMMER Challenge! 


Check onze Facebook of Insta pagina en laat daar jullie leukste, grappigste of mooiste foto van een HC Diemen lid op vakantie in een HC Diemen jasje of shirt of sokken 😄. Het mag alleen zijn ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
23

Dag seizoen, hallo nieuw seizoen!

Laatste wedstrijd van het seizoen 
De laatste wedstrijd van het seizoen is komende zaterdag. We nodigen iedereen uit om tijdens deze laatste wedstrijd van het seizoen de HC Diemen teams te komen aanmoedigen. Of ze nu uitspelen of thuis, iedereen mag weer langs de lijn staan! Wel op anderhalve meter uiteraard. 


Op onze thuislocatie zal ook een stand zijn van H...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
21

Hello summer… het seizoen zit er bi

Het is dan bijna echt zover. Het HC Diemen seizoen 2021/2021 zit er bijna op. Het zal een seizoen zijn waar nog lang over wordt nagepraat. Het Corona seizoen en… het laatste seizoen zonder ons eigen home base. 
Een seizoen om niet te vergeten
Ondanks alle beperkingen hebben we genoten. Het was een jaar om nooit te vergeten. Zonder onze sportieve vrienden van de Diemer Kor...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
16

Het gaat eindelijk beginnen!

Met nog 80 dagen op onze aftelklok gaan de werkzaamheden voor de herinrichting van Sportpark de Diemen eindelijk beginnen Vanaf maandag 21 juni start de door de Gemeente Diemen gekozen aannemer met de voorbereidende werkzaamheden bij de sportvelden voor de herinrichting van Sportpark de Diemen en dus gaan onze velden er eindelijk komen! 


Dat betekent natuurlijk ook nog ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
14

HC Diemerfestijn.zondag 13 juni van

Op zondag 13 juni hield Hockeyclub Diemen het jaarlijkse zomerfeest; het HC Diemerfestijn. Ruim 150 hockey-kinderen uit Diemen en omstreken luidden samen de zomer in. Met stormbanen, zeep en water slide, springkussen en reuzenspellen stond de dag in het teken van hockey en plezier.


Naast sport en spel onder begeleiding van het Hockey Center was er natuurlijk ook gedacht aan...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
11

Trainingsschema seizoen 2021-2022 i

Het trainingsschema voor seizoen 2021-2022, ons eerste seizoen op onze eigen velden, is bekend! Wij hebben er zin in, jullie ook? ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
2

HC Diemerfestijn zondag 13 juni van

Zondag 13 juni van 10.00 - 13.00 uur is het HC Diemerfestijn! Drie uur in het teken van sport maar ook leuke (mega) spellen zoals Vier Op Een Rij, Jenga, Pannavelden en een springkussen. En natuurlijk limonade en lekker eten. En voor de begeleiders, vrijwilligers en de ouders die buiten de poort moeten wachten is Mister NATA er natuurlijk ook! 

 En vooralsnog lijkt het gew...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Mei
30

Even voorstellen.. De Lijnco's!

Hallo allemaal, 


Wij zijn Marijke, Boele en Christine, sinds dit jaar lijncoördinator bij HC Diemen. We zijn respectievelijk de lijncoördinator van de D/C jeugd, de E jeugd en de jongste jeugd.


De lijnco is het primaire en directe aanspreekpunt voor de teammanagers, coaches, ouders en spelers. We zijn het centraal aanspreekpunt voor de teammanagers,...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Mei
27

Interview AVT Makelaars & HC Diemen

Jarenlang was HC Diemen een club van stadsnomaden: van trainen bij Athena tot thuiswedstrijden bij IJburg en Xenios. Maar na vier jaar zwerven wordt de club eindelijk een helemaal volwaardige club met eigen velden in Diemen én een shirtsponsor : AVT Makelaars. Hoe hebben beide partijen elkaar gevonden? Ik praat met Danny van Buuren van het makelaarskantoor en Gideon Swaab, de voorzitter v...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Mei
25

SCHEIDSRECHTERCURSUS/HOCKEYSPELREGE

Wie doet er mee?


Beste ouders van jeugdspelers, D- en hoger spelende jeugd en trimhockeyers,


De volgende hockeyspelregel/scheidsrechtercursus start dinsdag 8 juni! Geef je nu op!


Wanneer?
Dinsdag 8, 15, 22 en 29 juni van 19:30 - 21:00 uur (tot dusver online via teams)
Docent: bondsscheidsrechter Humphrey Stuyver
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
April
24

Koningsspelen Brede School Noorderb

Koningsspelen bij Brede school Noorderbreedte en Kersenboom


De eerste dag van de Koningsspelen stond bij Brede school Noorderbreedte in het teken van diverse spelletjes en sporten. De kinderen konden kanovaren, volleyballen en voetballen. Ook was er, op verzoek van de school, een hockeyclinici georganiseerd door de Diemense hockeyvereniging HC Diemen. Hier is met veel plezie...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
April
20

Hockeydagen HC Diemen & Het Hockey

6 en 7 mei is het HC Diemen hockey kamp voor de F-jeugd en ouder. Een of twee dagen in het teken van hockey, spelletjes en plezier. Om dit kamp goed te regelen moeten wij uiterlijk aanstaande vrijdag weten of uw kind meedoet. Het zou natuurlijk zonde zijn dat kinderen niet meer mee kunnen doen terwijl ze dat wel zouden willen!


De kosten voor het HC Diemen hockeykamp bedragen...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
April
14

Even voorstellen.. De Ledenadminist

De meest voor de hand liggende activiteit van de ledenadministratie is het verwerken van alle nieuwe inschrijvingen. Zodra een inschrijving via onze website binnenkomt, sturen we een welkomstmail en zetten we dat kindje in eerste instantie op de wachtlijst. Samen met de lijn coördinatoren kijken we of er in het juiste team plek is. Zo nee, dan moeten we wachten tot we een nieuw team kunnen maken...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
April
14

Huisvestingscommissie: er is werk a

Nu we echt zeker weten dat onze eigen HC Diemen Club locatie op sportpark de Diemen een feit wordt, is er werk aan de winkel voor de Huisvestingscommissie. Het doel is om na de zomerstop te kunnen trainen op onze eigen velden en vanaf de start van de competitie een eigen Clubhuis met draaiende kantine te hebben. Dat wordt nog best een uitdaging want de tijd vliegt! Maar als we zover zijn dan heb...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
April
10

Nieuwe foto's voor de website

Vandaag was het lente toernooi van HC Diemen. Alle teams hebben in gemixte vorm door elkaar heen gespeeld. Alle F-jes zijn in meerdere teams verdeeld en hebben een toernooi gehouden, zo ook alle E-tjes en zo verder. 
Het was leuk om te zien hoe er al snel nieuwe teams werden gevormd en iedereen met plezier en ook wel fanatiek speelden. 
Tijdens deze dag zijn er ook ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
April
3

Inschrijfformulier Open Trainingen

Met de start van het nieuwe seizoen in augustus van dit jaar hebben wij onze eigen velden. Dit betekent ook dat we veel meer ruimte hebben om te trainen en competitie te spelen. Er kunnen hierdoor veel meer kinderen lid worden van HC Diemen; er is met ingang van het nieuwe seizoen plek om direct mee te doen. 
Daarom willen we niet-leden nu al kennis laten maken met hockey en onze m...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
April
2

Teamindelingen voor het nieuwe seiz

We zitten nog midden in het huidige seizoen en toch zijn wij al druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Omdat we met de start van het nieuwe seizoen eigen velden hebben, zijn we druk met ledenwerving want we kunnen extra teams vormen, zowel voor training als competitie (zodra dit weer mag). 


Over teamindelingen gesproken, die gaan we voor het nieuwe s...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Maart
28

Even voorstellen…. De Privacy Offic

Al vanaf de oprichting is aandacht geweest voor privacy belangen, maar nu de club in rap tempo groeit, wordt meer gerichte aandacht besteed aan privacy. We hebben hiervoor een privacy officer die hierin meedenkt en adviseert.
Omdat HC Diemen een vereniging is waar plezier en sportiviteit voorop staat en hiervoor de nodige inspanningen worden geleverd, zijn tot op zekere hoogte ook gegevens...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Maart
12

Herinrichting Sportpark de Diemen g

Vandaag hebben wij het bericht ontvangen van de Gemeente Diemen dat de herinrichting van Sportpark de Diemen doorgang kan vinden. 


Voor niet elke sportverenging in Diemen is dit goed nieuws maar voor HC Diemen is het wel geweldig nieuws. Wij kunnen nu echt de stappen zetten naar eigen velden en eigen clubhuis. En daar zijn wij echt heel blij mee!


Op...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Maart
7

Update naar aanleiding van de annul

Wij verwijzen nogmaals naar het corona-protocol. Dit is de meest recente versie waarbij de medische commissie overleg heeft gehad met de GGD. 
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Maart
4

Welke stoere jongens komen onze jon

Wie kent er stoere jongens die onze jongensteams willen versterken? Voor deze teams hebben we (nog) geen wachtlijsten dus schrijf je direct in! En geef het vooral ook door aan jullie vrienden en klasgenoten! 
Boys! Wij zoeken jullie!  ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Maart
1

Even voorstellen; het wedstrijdsecr

Michiel Hopman en Miriam Spierings besturen het wedstrijdsecretariaat van HC Diemen. Michiel al vanaf het eerste uur en Miriam sinds de start van dit lopende seizoen actief betrokken. Dit was hard nodig want omdat de club zo snel groeit en steeds meer teams competitie spelen, was het niet meer alleen te organiseren.
Het wedstrijdsecretariaat is verantwoordelijk voor het inplannen van a...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Febru
23

We gaan weer starten!! Oh yeah!

De winterstop is voorbij! Alle teams mogen en kunnen weer trainen. Dus ook onze duckies! 


Vanaf  maandag 1 maart start de reguliere training weer. De tijden zijn onveranderd. Uiteraard zijn de trainingstijden ook te vinden op onze website. 


Mochten leden in de problemen komen als gevolg van de avondklok, dan kunnen ze uiteraard in overleg ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Febru
11

Onderlinge wedstrijden zaterdag 13

Als corona niet ons tegenwerkt dan is het wel het winterse weer! Ondanks dat de zon nu schijnt en de weersomstandigheden langzaamaan verbeteren, is de conditie van de velden nog niet goed. Sterker nog, ze zijn helaas onbespeelbaar. 
Daarom moeten wij naast de trainingen van deze week helaas ook de onderlinge wedstrijden van aankomende zaterdag annuleren. 
Wij wensen...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Febru
11

Diemen telt de dagen af tot de bal

Afgelopen week heeft onze voorzitter, Gideon Swaab een interview gegeven aan hockey.nl. We willen graag dit artikel met jullie delen. Uiteraard is het ook te lezen via onze , Facebookpagina. 
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Febru
10

Trainingen van woensdag 10 februari

Het sneeuwt niet meer en de weersomstandigheden zijn verbeterd maar helaas de conditie van het veld niet. Er ligt nog te veel sneeuw op de velden waardoor de velden onherstelbaar stuk gaan als we gaan trainen. 


Dus helaas moeten wij ook de trainingen van aanstaande woensdag 10 februari annuleren. 


Wij hopen dat we komende zaterdag wel onderling...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Febru
7

Trainingen maandag 8 februari geann

Vanwege de sneeuw, de weersomstandigheden en de conditie van de velden moeten wij helaas de hockeytrainingen van maandag 8 februari annuleren. 


Vooralsnog gaan de trainingen van woensdag nog door, mocht dit wijzigen, dan zullen wij dit communiceren. 


Bedankt voor het begrip van dit besluit. 


Het bestuur HC Diemen
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Febru
3

Trainingen woensdag geannuleerd!

Gezien de regen en de kwaliteit van het veld is besloten alle trainingen af te lasten voor vandaag.  Volgende week gaan we weer verder en we hopen iedereen aankomende zaterdag ook weer te zien bij de eerste onderlingen wedstrijden!  ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Febru
2

NIEUWE HOOFDSPONSOR HC DIEMEN

Met trots presenteren we een nieuwe mijlpaal in de ontwikkeling van onze vereniging; een hoofdsponsor, en wel AVT Makelaars uit Diemen.


Drie jaar zekerheid
De overeenkomst met AVT Makelaars is in ieder geval voor de komende drie jaar. Dat geeft HC Diemen de gelegenheid de vereniging verder uit te bouwen, met de zekerheid dat de sponsor zich voor lange termijn aan onze ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Janua
31

Blog van een ouder: Help…. Ik ben i

Sinds vorige zomer is mijn 6-jarige dochter gegrepen door het hockey virus. Veel van haar vriendinnen waren al lid van HC Diemen en na een paar proeftrainingen in de zomer wilde ze dus ook ‘op hockey’. Super leuk natuurlijk. Ik ben in de stellige overtuiging dat een teamsport heel goed is voor de ontwikkeling van kids. En een Hockey club in Diemen die ook nog eens plek had voor een 6 jarig meisj...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Janua
31

HC Diemen nieuwsartikel in het Diem

In 2017 waren de wachtlijsten van de bestaande  hockeyverenigingen in de buurt dusdanig dat kinderen rustig meer dan vier jaar moesten wachten en dan was er nog geen garantie dat ze lid konden worden, want op deze wachtlijsten stonden toen al ruim 130 kinderen uit Diemen. Dit moest anders vond een aantal ouders van teleurgestelde kinderen. En zo is het burgerinitiatief ontstaan. 
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Janua
27

Ongeregeldheden in de samenleving;

Op verzoek van de Sportraad en de Gemeente Diemen delen wij deze brief van Burgemeester Boog, waarin hij zijn zorgen uit over de ongeregeldheden die om ons heen gaande zijn. Ook zijn er signalen dat dit in Diemen kan gebeuren. 


Het was verschrikkelijk om te zien hoe ondernemers getroffen werden, vernielingen werden aangericht en zelfs een ziekenhuis werd belaagd. We moe...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Janua
24

Even voorstellen; de Technische Com

De Technische Commissie, ook wel de TC genoemd houdt zich bezig met het technische beleid en de hockey ontwikkeling van de club en haar leden. Belangrijke pijlers zijn de trainingen, hockeyclinics, teamindelingen en materiaal.  Zoals jullie weten hebben wij een samenwerkingsverband met Het Hockey Centre die ook al onze trainingen verzorgd. De TC is aanspreekpunt van en naar Het Hockey Centr...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Janua
13

Aftellen maar!

Bij de start van ons nieuwe seizoen spelen wij op onze nieuwe, eigen velden! Wij kijken er naar uit en tellen af. Doen jullie mee? 

...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Janua
4

Wintertraining weer gestart!

Vandaag 4 januari zijn de wintertrainingen weer gestart voor alle teams vanaf de E6 en hoger. De laatste wintertraining is op woensdag 17 februari. 


Daarna is het tot en met 1 maart krokusvakantie en dus geen trainingen. Na de krokusvakantie starten we weer met de reguliere tweede helft van het seizoen.


Helaas is er voor de Trimmers nog geen goed ni...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
24

Even voorstellen; de voorzitter, pe

Om een vereniging op te richten is er een bestuur nodig. Dit bestuur dient minimaal te bestaan uit een secretaris, penningmeester en voorzitter. Het bestuur is binnen HC Diemen later uitgebreid met bestuursleden op het gebied van technische zaken, wedstrijdzaken, accommodatie en algemene zaken. Elk bestuurslid heeft ook een aantal commissies waar diegene verantwoordelijk voor is. Gideon Swaab is...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
14

COVID update 14 December 2020

De persconferentie van premier Rutte van 14 december heeft een aantal nieuwe maatregelen aangekondigd. Maatregelen die ook effect hebben op de sport. 


Buiten sporten mag nog wel echter, voor volwassenen boven de 18 jaar mag dit nog met maximaal twee personen, waarbij teamtrainingen en competitiewedstrijden niet meer mogen. Dit betekent dat trimhockey per 17 december de ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
9

Nieuwe velden

De gemeente Diemen heeft vandaag gecommuniceerd naar de directe omgeving van Sportpark de Diemen dat ze op korte termijn gaan starten met de herinrichting van Sportpark de Diemen.  Met deze herinrichting krijgt HC Diemen haar eigen hockeyvelden. Wij zijn blij dat het aftellen voor ons is begonnen. De voorbereidende werkzaamheden starten in december en de verwachting is dat het aan het eind...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
9

Grote Clubactie is een geweldig suc

Overdonderd door dit mooie bedrag voor onze nog kleine en jonge club. Met het bericht van gister dat de gemeente Diemen snel gaat starten met de herinrichting van sportpark de Diem waaronder onze twee velden gaan we komend seizoen dit bedrag heel goed kunnen gebruiken. 
Dank jullie wel! 
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
28

Winterstop & wintertraining? Ja ech

Vandaag was een zeer geslaagd afsluitend HC Diemen toernooi waarmee we de winterstop hebben ingeluid. In normale omstandigheden zouden we jullie allen weer in maart 2021 verwelkomen voor de tweede helft van het seizoen. In dit rare corona-jaar hebben we besloten om leden toch nog tijdens de winterstop extra training aan te bieden.   Voor de duckies en F-jes lijkt het ons onverstandig om i...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
24

Grote Clubactie loopt nog tot 30 no

De Grote Clubactie is BIJNA afgelopen. 30 November eindigt de actie. 


Het is nu al voor HC Diemen heel succesvol en we zijn blij met alle kinderen die loten hebben willen verkopen. Komend seizoen hebben wij onze eigen velden en clubhuis. Al het geld wat opgehaald wordt door de Grote Clubactie helpt ons bij het verbouwen van ons nieuwe clubhuis. 


...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
21

Even voorstellen… De Huisvestingsco

De Huisvestingscommissie zorgt voor… je raad het al, alles wat met velden en gebouwen te maken heeft.   Het zijn drukke tijden voor de huisvestingscommissie, aan het begin van het seizoen hebben we razendsnel de faciliteiten bij Xenios up and running moeten krijgen. Daarnaast zorgen we ervoor dat alles geregeld is op de huidige tijdelijke trainingslocatie. Alles uiteraard in samenspraak m...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
17

HC Diemen tijdens de winterperiode

Het bestuur van HC Diemen heeft besloten om zaalhockey (training en competitie) niet te laten doorgaan. De KNHB heeft ons laten weten dat de zaalcompetitie voor seizoen 2020/2021 in heel Nederland is geannuleerd. Aangezien we niet kunnen garanderen dat de trainingen dit seizoen volledig door kunnen gaan door de continue veranderende Corona-maatregelen hebben we besloten de zaaltrainingen te annu...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
7

Foto van de week

Elke week posten wij op onze Facebookpagina een Foto van de Week. De leukste naar ons gestuurde foto staat een week lang in de etalage. Leuk om met de teams of individuele leden een beetje kennis te maken en het plezier te zien van de kinderen en/of teams. 
Nieuwsgierig? Volg ons op Facebook (en natuurlijk ook instagram), dan mis je geen enkele post! 
Ook een keer e...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
25

Halloween bij HC Diemen!

28 en 30 oktober vieren wij Halloween bij HC Diemen. Alle kinderen mogen verkleed naar de training komen; leuke, grappige, enge verkleedkleding, het mag allemaal! Met of zonder schmink, doe wat jullie leuk vinden! 
En natuurlijk krijgt iedereen na de training nog wat lekkers.
Uiteraard is deze Halloween Corona-proof... :) ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
24

Even voorstellen... De trimhockey c

Mijn naam is Peter Kuipers. Ruim twee jaar woonachtig in Diemen De Sniep samen met mijn vriendin en twee jonge kids. In mijn jeugd heb ik gehockeyd in Zeewolde. Toen nog op gras met een stick van hout en ranja na de wedstrijd. Na onze verhuizing naar Diemen werd het nooit uitgeroeide hockey virus opnieuw aangewakkerd door de berichtgevingen rondom de oprichting van Hockey Club Diemen in het Diem...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
23

Rabo Clubsupport 2020; Nog 2 dagen!

Let op let op let op!!! ------------------------------ Nog 2 dagen en dan is de Rabo Clubactie voorbij. Dus breng NU nog je stem uit! 

Vanaf 5 oktober start ook de RABO Clubactie. Heb je een Rabobank rekening, of ken je vrienden, buren, familie of verre vrienden met een Rabobank rekening? Vraag ze te stemmen op HC Diemen! Kost niets, gaat ons heel erg helpen!
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
16

Algemene Leden Vergadering HC Dieme

Vanwege de Covid situatie wordt de ALV online georganiseerd en heeft iedereen een mail ontvangen met de uitnodiging. We hopen op een grote opkomst omdat we het waarderen als mensen betrokken zijn bij de vereniging en omdat we een ruim quorum nodig hebben voor een statutenwijziging.
Onze club heeft de afgelopen 3 jaar hard gewerkt om een degelijke vereniging te ontwikkelen en we zijn al ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
14

Corona-update trainingen & wedstrij

Helaas moeten wij opnieuw maatregelen in het kader van Corona met jullie delen. Dit is naar aanleiding van de persconferentie van 14 oktober 2020. De volgende maatregelen zijn per direct ingegaan waarbij sporten beperkt mogelijk is:  
Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen. We...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
10

Grote Clubactie - tussenstand

Niet meer zo steil als de eerste weken maar dat is natuurlijk niet zo gek. We zitten nog steeds boven verwachting momenteel. Gaaf hoor dat al onze leden zo meehelpen. Heb je nog volle boekjes? Alle loten die niet online verkocht zijn moeten handmatig verwerkt worden. Dus stuur ff een dm of e-mail naar [email protected] waar je ze kan inleveren. Zou gaaf zijn als we die in de komende weken kunnen ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
8

Fijne Herfstvakantie

Morgen is alweer de laatste training voordat de leden aan een welverdiende herfstvakantie beginnen. We kunnen terugkijken op een heerlijke start met als hoogtepunt uiteraard onze D-teams die beiden herfstkampioen zijn geworden. Echt trots! En we kunnen met zoveel plezier vooruit kijken.
Leden Het ledenaantal blijft groeien. We kunnen nu nog niet iedereen toelaten maar zodra volgend ja...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
7

Even voorstellen... De arbitragecom

De arbitragecommissie zorgt ervoor dat er bij ieder team ruim voldoende opgeleide scheidsrechters zijn. Tot op heden zijn dat ouders, maar binnenkort kan de oudere jeugd zich hier ook voor gaan opgeven als scheidsrechter. De cursus wordt twee maal per jaar gegeven (najaar en voorjaar), en wordt afgesloten met een KNHB spelregelexamen. De scheidsrechterskaart wordt op persoonlijke titel behaald e...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
4

Week van de Scheids; super leuke we

Deze week is het de week van de scheidsrechter! 


Ben je spelbegeleider of scheidsrechter of zou je graag meer willen weten van de regels bij hockey? Dat kan, de KNHB heeft deze week 3 superleuke en interessante webinars. 1 voor beginnende spelbegeleiders/scheidsrechters, 1 voor de meer ervaren en 1 voor alle doelgroepen. De webinars zijn gratis en ongeveer anderhalf uur...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
3

Grote Clubactie inleveren volle lot

Nog de hele maand oktober kunnen loten verkocht worden. Heb je nog boekjes nodig? Of is je boekje vol? Stuur een DM (via www.instagram.com/hcdiemen), Facebook bericht (www.facebook.com/hcdiemen1) of een e-mail ([email protected]) waar je ze kan inleveren. 
Uiteraard kan het bij een van ons altijd tijdens de training. Check dan even bij je team manager.
#groteclubactie ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
1

Corona & Wedstrijden

Op de persconferentie van maandag konden we het al horen: sporten gaat door maar zonder publiek. Dat betekent dat onze sportlocaties weer op slot gaan! Dit betekent dat er geen publiek meer op het terrein mag en het clubhuis is gesloten met uitzondering van toiletten. 


Thuiswedstrijden (Xenios is onze thuislocatie)
Wie mag er dan wel mee het terrein op tijden...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
30

Corona maatregelen september 2020

Op de persconferentie van maandag konden we het al horen: sporten gaat door maar zonder publiek. Dat betekent dat onze sportlocaties weer op slot gaan! 


Op de trainingslocatie 
Voor de trainingen ingaand per aanstaande woensdag 30 september 2020 gelden een aantal (hernieuwde) regels. De locaties DKV als TVDZ zijn gesloten voor publiek. Helaas mogen wij geen o...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
22

Grote Clubactie is gestart!

HC Diemen is gestart met de Grote Clubactie! Dit jaar willen wij de opbrengst besteden aan onze nieuwe velden in Diemen. Help jij mee om onze clubkas te spekken? De grote clubactie loopt tot 2 november.

Verkopen loten
Onze leden kunnen op een verantwoorde manier langs de deuren, familie en vrienden om loten te verkopen.
* Gebruik bijvoorbeeld je hockeystick om o...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
16

TRIMHOCKEY

We gaan ook beginnen met trimhockey. Deze zomermaanden was er al een instuif en we horen hele enthousiaste reacties. Vanaf 24 augustus start het allereerste reguliere seizoen trimhockey.
Wie doet mee? Stuur een mail naar [email protected] voor vragen. Ben je nu al enthusiast, schrijf je in via de website.  ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
13

C-Girls!! We zoeken jullie!

Ben jij 12 of 13 jaar oud? En hou je van een teamsport? Dan hebben we nog plek bij de leukste hockeyclub van Diemen! Kom jij onze C-girls versterken?
Meld je snel aan >>

...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
9

Hockey & Corona

Dit weekend mogen we eindelijk weer competitie gaan spelen. Graag jullie aandacht voor de corona-maatregelen. 
Samen houden we HC Diemen, onze gasten en vrijwilligers gezond! 
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
2

5 & 6 jarigen opgelet!

Er is nog plek! Ben je 5 of 6 jaar oud? Dan hebben we nog plek! Voor de andere leeftijden hebben we voor meisjes helaas een wachtlijst. Dus ben je 5 of 6 schrijf je snel in. We trainen op woensdagmiddag van 15.00 - 16.00 uur. 
www.hcdiemen.nl/site/Default.asp?option=11016&menu=2

...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Augus
21

Kantine Xenios Clean - up!

De competitie gaat weer starten. Nog 1 jaar op de (voormalige) velden van @xeniosamsterdam maar Xenios speelt er niet meer. Dus de kantine daar is leeg leeg leeg. Om de competitie goed te kunnen starten moet de kantine ff goed schoongemaakt worden. Een lenteschoonmaak in de herfst zeg maar . Dat kunnen we niet alleen! Wie komt ons helpen???? Woensdagavond vanaf 1900 uur.  Ringvaart...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Augus
1

Spelregels & spelbegeleiding Jongst

De competitie is gestart en elk seizoen is het even nadenken wat de regels zijn tijdens wedstrijden. Speel je 3 tegen 3, of 6 tegen 6? En hoe staan dan die pylonnen? 
De KNHB weet dat er elk jaar weer vragen zijn en heeft er een heel stuk over geschreven. Overigens staan op de website van de KNHB meer leuke en interessante artikelen over hockey. 
https://www.knhb...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Augus
1

We gaan weer beginnen!

Het aftellen is begonnen voordat we weer gaan starten.. Alweer het vierde seizoen van onze club! En het gaat een geweldig seizoen worden. We hebben veel nieuwe vrijwilligers in belangrijke commissies. 
We hebben een nieuwe secretaris, penningmeester en wel vier nieuwe vrijwilligers voor de evenementencommissie. En ja, we verwachten dat zij het druk gaan krijgen, aftellend naar onze...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juli
4

Gemeente Diemen is akkoord met heri

Donderdag 2 juli 2020 heeft de Gemeente Diemen een positief besluit genomen over de herinrichting van sportpark De Diemen. Dit betekent dat er een extra voetbalveld komt, een veld voor beach volleybal en twee hockeyvelden. 
HC Diemen heeft daarmee eigen velden en een clubhuis in Diemen. Dit heugelijk feit zal nog even duren. De verwachting is dat wij met de start competitie 2021/20...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juli
1

instuiftrainingen HC Diemen zomerva

Met plezier kondigen we aan dat we gedurende de zomervakantie doorgaan met instuiftrainingen voor de jeugd en starten met Trimhockey voor ouders. De indeling is gemaakt op basis van de huidige teams waar de kinderen nu in zitten (seizoen 2019/2020). 


Het is 6x elke woensdag van 15 juli tot 19 augustus. De instuif is kosteloos voor onze leden. 


...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juli
1

Besluitvormende raad Diemen donderd

Aanstaande donderdag 2 juli om 19.30 uur is de besluitvormende raad van de Gemeente Diemen. Als eerst op de agenda staat de kredietaanvraag herinrichting Sportpark De Diemen en daarmee het besluit of wij eigen velden krijgen. 
Een spannend moment! We hopen uiteraard op een positieve uitkomst zodat we als club verder kunnen groeien en ook daadwerkelijk andere clubs voor de competiti...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
28

Afsluitend hockeykamp

Afgelopen zaterdag hield HC Diemen voor het eerst in haar geschiedenis een hockeykamp ter afsluiting van het seizoen. Het weer leek een beetje tegen te zitten maar uiteindelijk was het heel mooi hockey weer, ruim 22 graden, soms dreigde er regen maar eigenlijk is het de hele dag droog gebleven. 
Ruim 125 kinderen hebben deelgenomen. De Duckies (5 jaar) zijn na de lunch opgehaald, a...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
26

ADRES XENIOS

LET OP!!! Het adres van Xenios voor HC Diemen is Ringvaartdijk 21 Amsterdam ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
25

Einde seizoen 2019/2020

Afgelopen woensdag hebben we alweer de laatste training van ons gekke seizoen gehad. Ondanks alle COVID19 perikelen die de tweede helft van ons seizoen hebben gekenmerkt, is er veel gebeurd.  We zijn in ledenaantallen enorm gegroeid, voor het eerst een hockeydag georganiseerd voor onderlinge wedstrijden voor alle E-teams en hoger. Dit was een enorm succes en zo leuk om al die enthousiaste le...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
22

Filmopnames bij HC Diemen

Afgelopen woensdag waren er filmopnames voor een promofilm van HC Diemen. De opnames waren van 15.00 - 16.00 uur maar alle teams (ongeacht op welk uur of dag ze normaal trainen) waren welkom. 
Vanwege de privacy wetgeving waren wij genoodzaakt om van alle spelers te weten wie er aanwezig zou zijn en moest er expliciet goedkeuring van de ouders zijn voor de filmopnames. Bijna 50 led...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
10

Filmopname

FILMOPNAME WOENSDAG 17 JUNI 15.00 UUR! ALLE TEAMS ZIJN WELKOM!
Op woensdag 17 juni zijn er filmopnames op de club. Dit is om drie uur. Alle teams (ook die normaliter op een later tijdstip trainen) kunnen zich hiervoor aanmelden als ze ook willen komen. Iedereen die HC Diemen clubtenue heeft, graag aantrekken dan :). 
We gaan dit promofilmpje gebruiken onder andere op social...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
5

Hockeykamp 27 juni; HOE aanmelden


Aanmelden voor de Hockeydag op 27 juni in Lisa? 
In de LISA app staat rechts onderin een kopje 'meer', klik daarop, dan kom je in een scherm waar je het kopje 'evenementen' ziet. Zodra je daarop klikt kan je aanmelden.
Graag bij de opmerkingen aangeven als je meerdere kinderen die (in hetzelfde of een ander HC Diemen team zitten), de namen en teams vermelden.
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
3

Hockeykamp Duckies & hoger. Afsluit

Op zaterdag 27 juni organiseert HC Diemen in samenwerking met Het Hockey Centre een geweldige hockeykampdag! Ook hierbij graag via de LISA app aanmelden alsjeblieft zodat wij niet alleen weten wie er komen maar ook alle corona-regels netjes kunnen aanhouden. Iedereen die lid is en minimaal 3x heeft getraind mag meedoen! uiteraard wel aanmelden :). Hockey Centre verzorgt de gehele invulling...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
3

Onderlinge wedstrijden E, D & C tea

Op zaterdag 20 juni organiseren wij in samenwerking met Het Hockey Centre onderlinge wedstrijden voor alle E, C & D teams van HC Diemen! Nieuwe leden die al helemaal ingedeeld zijn in een team en daar nu al meetrainen kunnen aanwezig zijn. We willen jullie vragen om zo snel mogelijk ide aanwezigheid voor de onderlinge wedstrijden in de LISA-app aan te geven. Team:...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Mei
6

Hockeykamp, Hockey clinic & Keepers

In januari van 2020 hebben wij gecommuniceerd dat we op 10 mei en 27 juni won hockey clinic en een hockey kamp zouden organiseren. Nu brengt corona wat roet in het eten. Daarom nu een update over de clinic en het hockeykamp. Hockey clinic van 10 Mei voor 8E, D en C-teams
We gaan het zeker organiseren maar helaas niet op 10 mei. We houden alle corona-maatre...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
April
28

Creative Mind is a joy forever!

Een van de meest zichtbare commissies van onze club is wel de evenementencommissie! Zij organiseren jaarlijks alle vermengen van HC Diemen. En naarmate wij groeien, groeien de evenementen met ons mee. Zeker zodra wij ons eigen clubhuis hebben. Wie denkt er nu niet al na over de leuke jeugdfeesten die er gegeven kunnen worden? Maar dat is voor later :)
Voor nu zoeken we een vrijwill...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
April
28

Starten met de trainingen Corona-st

Zoals al aangekondigd mogen we weer trainen met de jeugd. Dit kan alleen onder strikte voorwaarden. Deze voorwaarden zijn door de KNHB en de overheid opgesteld en de afgelopen dagen is er achter de schermen hard gewerkt om dit ook voor HC Diemen werkbaar te maken. 


Vanavond heeft iedereen een extra nieuwsbrief per mail ontvangen. Hierin staat niet alleen hoe wij mogen t...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
April
26

We gaan echt van start! Woensdag 29

Goed nieuws! De afgelopen dagen heeft het bestuur veel zaken besproken met gemeentes, het Hockey Centre en de verschillende locaties waar wij bekend zijn. En ondanks dat sommige details nog niet helemaal helder zijn is het goede nieuws dat we wel kunnen starten! 


Duckies, F- teams, 6E, MC1 en JD1-teams
Aanstaande woensdag 29 april starten deze teams weer met tr...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
April
21

We mogen weer!

Sinds half maart 2020 zijn op nadrukkelijk advies van de overheid alle sportverenigingen gesloten en bleef iedereen zoveel mogelijk thuis. Wij zijn uiteraard ook gestopt met de hockeytrainingen en de competitie. En nu? Nu is vandaag bekend geworden dat er langzaamaan weer gesport mag worden. Enkel voor kinderen en enkel trainingen, maar dat mag de pret niet drukken, we mogen weer! Een beetje!&nb...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Maart
31

Tot 28 april is er geen hockeycompe

Update 31 maart 2020, 19.50 uur
De KNHB volgt sinds het begin van de coronacrisis de richtlijnen van het RIVM en de adviezen van het ministerie van VWS/NOC*NSF. Op basis van de vandaag gecommuniceerde richtlijnen van de overheid en het RIVM heeft de KNHB daarom helaas moeten besluiten de wedstrijden in alle competities voor dit seizoen 2019-2020 wederom uit te stellen.
Competities D...

Algemeen
Maart
28

Update hockeyactiviteiten die in ma

Beste leden,

Niemand had een maand geleden kunnen bevroeden dat het hockeyseizoen twee weken later abrupt tot stilstand zou komen. Ongelooflijk dat het Coronavirus hiervoor kan zorgen. Jammer voor alle ouders, vrijwilligers en trainers van Hockey Centre. Jammer voor de kinderen die nu niet kunnen trainen en wedstrijden kunnen spelen. Maar we houden hoop, wie weet komt er in de nabij...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Maart
12

Tot 1 april is er geen hockeycompet

Update 12 maart 2020, 16.15 uur

Tot 1 april geen hockeycompetitie in heel Nederland
Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland geeft de KNHB gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid. De KNHB heeft alle wedstrijden afgelast tot en met 31 maart. Dit betreft een maatregel die voor alle teams is ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Maart
9

Van 't Hek teamsponsor nieuwe mixed

Het mixed team heeft een shirtsponsor; Gebroeders Van ‘t Hek funderingstechnieken. (www.vanthek.nl)

Hoe cool is dat! Weer een bedrijf dat gelooft in onze leuke club. En wij zijn blij met hen. Weet je ook een bedrijf dat ons wil sponsoren? Laat het weten via [email protected]
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Maart
9

HC Diemen zoekt enthousiaste leden

Voor de jeugd is er bij HC Diemen niet alleen de gebruikelijke competitie waar de jongens en meiden lekker kunnen hockeyen, maar zijn er, vooral aan het einde van elk seizoen, extra toernooien waaraan ze deel kunnen nemen. En die toernooien zijn juist die extra’s die het nog leuker maken om bij HC Diemen te hockeyen!

Om dit allemaal in goede banen te leiden zijn we op zoek mensen die ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Maart
4

Nieuw team Diemer Duckies gestart!

Afgelopen maandag is een kersvers Diemer Duckies team gestart aan hun eerste hockeytraining. We moesten even improviseren. Omdat de velden bij TVDZ blank stonden, konden we gelukkig terecht bij DKV.

DKV en Kind&Co, wij danken jullie hartelijk voor de medewerking! Het was een heel natte training maar alle kinderen hebben veel plezier gehad. Veel succes Diemer Duckies2!...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Febru
26

Seizoen is weer gestart!

Vandaag was de eerste training na de winterstop. Eigenlijk zouden we afgelopen maandag al starten maar die ging helaas door het slechte weer niet door. Maar vandaag was het dan eindelijk zover. 13 weken lang geen (buiten)training, want alle E-teams en hoger hebben die weken wel in de zaal getraind. Bikkels!  De jongste jeugd startte om drie uur en alle ouders hebben onder het genot va...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Febru
17

Gideon Swaab, voorzitter van HC Die

De statenleden van de VVD in Noord-Holland hebben vrijdag voor de veertiende keer een taartenactie gehouden waarmee zij lokale vrijwilligers de aandacht geven die zij verdienen.


In dit geval was dit onze voorzitter, Gideon Swaab voor zijn bijzondere bijdrage aan HC Diemen! Is ook best knap om een hele nieuwe vereniging op te zetten! 
En wij zijn ook trots o...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Febru
15

Landelijke opschoonactie en HC Diem

Doen jullie mee? Met zoveel mogelijk HC Diemen teams en outfit gaan we mee helpen ons dorp opruimen! Gemeente Diemen

HC Diemen is ingeschreven, meld je aan via je teammanager voor 1 maart! Dan kunnen wij de juiste aantallen ouders EN teamleden kunnen doorgeven.

Dus zet het in jullie agenda's, meld je aan en laten we er als club met velen aanwezig zijn!

Kom in...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Febru
9

Evenementen van HC Diemen waar we j

Zowel op onze website als Facebook hebben we alle evenementen geplaatst die we tot nu toe gaan organiseren. Hou de agenda goed in de gaten. We hebben jullie graag er allemaal bij!
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Febru
1

Ben jij er klaar voor? Het aftellen

Nog 23 dagen voordat we weer gaan beginnen! Maandag 24 februari is de eerste training weer en 29 februari gaat de competitie ook weer starten. 
Wij hebben er alweer zin in! Jullie ook? Hou goed de LISA app in de gaten en uiteraard deze website en social media voor de laatste updates. 
Nieuws op www.hcdiemen.nl, Facebook en Instagram
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
15

De eerste hockey bekers in the pock

We zijn lekker bezig met het zaalhockey! 
M6E1 wint het toernooi in Borchland! Ze hebben alle wedstrijden gewonnen. Maar ook M6E2 heeft de 1e prijs te pakken. Wat onwijs goed! Op deze wijze kijken we heel enthusiast uit naar de start van de lente competitie. Voor nu gewoon heel trots op deze toppers! 
💙🏑💙
 
Nieuws op www.hcdiemen.nl, Facebook&nbs...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
15

Help mee en win leuke prijzen! Vrie

Wie wordt er vrienden van onze club?

Voor slechts 50 euro. En het mooiste? Als jij iemand vindt die vrienden van HC Diemen wil worden, dan kan je leuke prijzen winnen.
Draag jij de 10de vriend van de club van 50 aan? Dan krijgt je een hockeybal cadeau. Draag je de 20ste aan? Dan krijgt een hockeystick cadeau. Draag je 50ste vriend van de club van 50 aan? Dan krijgt...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
12

Vrije inlooptraining voor alle E,

Vanwege de vele schoolkerstdiners op donderdag19 december gaat deze zaalhockeytraining niet door. Hiervoor in de plaats is er een vrije inlooptraining op woensdag18 december op het DKV-veld.
16.00 - 17.00 uur E- teams 17.00 - 18.00 uur D en C- teams
Jullie zijn allemaal welkom!
Nieuws op www.hcdiemen.nl, Facebook en Instagram
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
30

We hebben winterstop! Tot 24 februa

Wat een heerlijke eerste deel van ons seizoen! Zoveel hebben we bereikt, nu al. We zijn met 7 teams in de competitie begonnen, er komen er twee bij. We kunnen gaan aftellen voor onze eigen velden, we zien steeds meer kinderen op de trainingen en in de competitie doen we gewoon echt mee! 
Daar mogen we trots op zijn! 
Voor de C, D & E teams die de zaal in gaan; s...

Nieuwsafbeelding
zaal
Novem
26

Zaalhockey gaat van start voor de t

Binnenkort gaat het zaalhockeyseizoen van start; morgenmiddag (woensdag 27 november) kun je zaalhockey materiaal bestellen bij Hockey Centre (in DKV-Clubgebouw). 
Denk aan goede zaalschoenen (verplicht), goede binnenhandschoenen (verplicht) en een zaalhockeystick (verplicht bij de zaalhockeycompetitie). 
Deze week is het óók Black Friday - week bij Hockey Centre (30...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
16

De gemeente heeft besloten; wij gaa

Goed nieuws! De gemeente heeft besloten; wij gaan verhuizen. Dit zal nog zeker een jaar duren maar dan kunnen wij ons ook goed voorbereiden. Wij zullen later met een extra nieuwsbrief komen. 
Voor nu hierbij het nieuwsartikel  ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
15

Als het kkkkoud 🥶 is! Tips om de kTips voor hockeyen in de kou!
De koude wintermaanden vragen om maatregelen. Zeker in november en de maanden februari/maart kan het nog erg koud buiten. Zeker in deze maanden is een goede voorbereiding het halve werk. Het koud hebben tijdens een training of wedstrijd is namelijk niet alleen onprettig, het ook neemt het risico’s met zich mee. De kans op een blessure is groter...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
13

Maandag is er ook training

Wist u dat er op maandag ook training is? Voor alle teams behalve onze duckies; die hebben enkel op woensdag training. Maar alle andere teams zien we graag ook op maandag. 
Helaas is de opkomst dan veel lager dan op woensdag, zien jullie kans om toch ook zoveel mogelijk de kinderen op beide dagen te laten trainen? Dit hebben ze ook nodig om mee te kunnen doen in de competitie! ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
9

Geen training op maandag 11 novembe

Er is geen training op maandag 11 november omdat ook wij dan Sint Maarten vieren. We hebben iedereen getracht te bereiken via de team whatsapp groepen en team managers alleen zitten nog niet alle ouders in een team whatsapp. Daarom is het gebruik van Lisa zo belangrijk omdat deze nieuwsberichten ook daar te lezen zijn. 
We vragen de teammanagers nadrukkelijk om te zorgen dat iedere...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
8

Website, Lisa app, Facebook, instag

HC Diemen gebruikt een aantal communicatiemiddelen, maar welke wordt dan wanneer gebruikt? 
Lisa app  Kinderen (of ouders) vragen we om zich aan- of af- te melden voor trainingen en wedstrijden in deze app. In de app is ook het laatste nieuws van de website te vinden. 
Website Alle algemene informatie over HC Diemen is uiteraard te vinden op onze website. Lid...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
8

Help mijn kind is gaan hockeyen! Wa

Hockey is een teamsport en heeft best wat regels, regels over kleding, regels op het veld, regels tijdens trainingen. En dan is het ook nog een teamsport... :).
Als ouder komt er best wat kijken zodra je kind op hockey gaat. Leuk blogs over hockey en informatie voor ouders van hockeyers is te lezen via deze link
Ook op de website van de hockeybond (KNHB) is veel informatie...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
2

HC Diemen ontvangt een cheque van d

Vrijdag 1 november was HC Diemen samen met nog een aantal andere sportclubs, buurtverenigingen en andere maatschappelijke organisaties aanwezig bij de Rabobank Clubactie. Leden van de Rabobank Amsterdam konden door te stemmen aangeven aan welke club geld wordt gegeven. Totaal was er €100.000 te verdelen. 
HC Diemen heeft een cheque ter waarde van €1.236,87 ontv...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
1

Halloween bij HC Diemen!

Afgelopen woensdag was het Halloween bij HC Diemen. Alle kinderen mochten in verkleedkleding naar de training komen. En dat hebben er zoveel gedaan! Niet alleen de verkleedkleding maar velen waren ook nog eng geschminkt. Wat een leuke training waar we ook nog eens heel fijn zonnig weer hadden. Kortom een heel geslaagde training met dank aan onze evenementen-commissie!     ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
31

Vrijwilligerstaken; wij hebben vaca

We zijn een prachtige vereniging, daar zijn we trots op! HC Diemen maken we met elkaar, vóór de leden, dóór de leden en vooral door ouders! 
Als we niet allemaal ons steentje bijdragen, wordt het best lastig om onze club goed neer te zetten en zou de contributie torenhoog zijn.
Wij zijn heel blij met de vrijwilligers die we nu hebben en danken hen voor al het werk d...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
31

Volgt u ons al op facebook en insta

We naderen de 100 volgers op onze facebookpagine! Dat is voor een facebookpagina die slechts een paar maanden bestaat best knap. En daar moeten we overheen kunnen!  We zien dat we nog veel mensen individuele berichten liken, en nog niet op de "Vind-Ik-Leuk” button van onze pagina geklikt hebben, maar we hebben ze wél uitgenodigd dit te doen. Als die mensen dat nu wel doen gaan w...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
15

3 Nieuwe teams starten de competiti

Na de winterstop verwelkomen JF2, M6E3 en JD1 in de KNHB competitie. Weer drie nieuwe teams van HC Diemen die competitie gaan spelen! Uiteraard zullen we ook de prestaties van deze teams gaan volgen. We wensen alle kinderen van deze teams heel veel wedstrijdplezier! 


...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
10

Halloween!

Wij vieren halloween! Kom je ook verkleed naar de training op woensdag 30 oktober? Na afloop van de training is er nog een kleine verrassing! Tot dan! 
Volg ons op Facebook & instagram www.facebook.com/hcdiemen1 www.instagram.com/hcdiemen
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
6

Wie neem jij mee naar vriendjes & v

 Op woensdagmiddag 9 oktober is het vriendendag op onze club! 
Elke speler kan dan een vriendje of vriendinnetje meenemen om een keer gezellig mee te trainen. Eindelijk een kans om te laten zien wat er zo leuk is aan hockey! Wellicht wordt dit vriendje ook enthousiast en hebben we er volgend jaar weer nieuwe leden bij. Misschien zelfs nog wel dit jaar, want enkele teams kunne...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
2

100 volgers HC Diemen facebookpagin

WE DID IT!!!
100 volgers sinds de oprichting van deze pagina in mei van dit jaar. Op naar nog meer bereik en nog meer volgers. Wij zijn gewoon de leukste club om te volgen 😁
Wie helpt? Nodig vrienden en familie uit om onze pagina te volgen, dan zullen we snelste volgende doel halen...!


Volg ons hier
www.facebook.com/HCDiemen1/

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
2

Diemer Duckies; hockey vanaf vijf j

Diemer Duckies! 
Is je zoon of dochter nog geen 6 jaar oud en wil toch heel graag hockeyen? 
Dat kan! HC Diemen geeft kinderen van 5 jaar ook de mogelijkheid om te komen trainen. Deze 'Diemer Duckies' zijn welkom om alvast de beginselen van hockey bij ons te komen leren. 
Wil je meer weten of hoe je een zoon of dochter kan aanmelden? Stuur een mail naar [email protected]

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
23

GEZOCHT; HOCKEYMEISJES

Hou jij van een teamsport? 
Wil je ook hockeyen met meisjes van jouw leeftijd? Dan zoeken we jou!
Meld je aan voor twee gratis proeftrainingen. Ben je 8 jaar oud? Dan is er voor jou geen wachtlijst. Ken je iemand die graag wil komen hockeyen? Deel vooral dit bericht! Ook alle andere jongens & meisjes die willen hockeyen. Je hoort snel van onze ledenadministratie of je dire...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
22

Clubtenues bestellen via de webshop

Het is vanaf nu mogelijk om clubtenues en andere producten aan te schaffen via de webshop van The Hockey Centre:

www.hockeycentre.nl/hc-diemen/

Je bent natuurlijk altijd nog steeds welkom in de Showroom, Louis Armstrongweg 110 in Almere. Daar staan de specialisten voor jullie klaar om met advies het beste product te kiezen welke past bij de ontwikk...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
21

371 dagen ongeslagen!

De meiden van M8E2 zijn echt lekker bezig! En deze wedstrijd voor het eerst een strafcorner. Ook deze wedstrijd tegen Haarlem is gewonnen.


En met deze 0-3 overwinning zijn ze al 371 dagen ongeslagen! Wat enorm knap van dit team! 
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
19

Scheidsrechterscursus

HC Diemen organiseert een scheidsrechtercursus. De data zijn: Maandag 28 oktober 2019 Maandag 4 november 2019 Maandag 18 november 2019 In de steeds 1.5 uur krijg je uitleg over hoe je wedstrijden met fluiten volgens de regels van de KNHB. Het examen is vervolgens op maandag 25 november 2019. 
De locatie is bij SV Diemen (sportlaan 13, Diemen), alle avonden zijn van ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
15

Uitslagen competitie zaterdag 14 se

Afgelopen zaterdag hebben onze zeven competitie-spelende teams weer flink hun best gedaan om hun tegenstanders te verslaan. Thuis heeft M8E1 nipt verloren van Alkmaar M8E4: 2-3. M6E1 heeft met 3-2 gewonnen van Bennebroek M6E5. Diemen MD1 tegen Zandvoort MD1 was echt een maatje te groot: 0-18 verloren. Diemen MF2 tegen Xenios MF4 heeft zich kranig geweerd: 7 -17 verloren. 

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Augus
9

Onderzoek: Verhuizing van TIW-Survi

DIEMEN - Als de gemeente Diemen ruimte vrij wil maken voor twee hockeyvelden voor Hockey Club Diemen en een vierde veld voor SV Diemen op Sportpark De Diemen is er voor honk- en softbalvereniging TIW-Survivors maar één realistisch scenario: verhuizen naar Sportpark Middenmeer in Amsterdam.
Dit is de uitkomst van het onderzoek van een verkenning naar de (on)mogelijkheden van h...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juli
21

DiemerNieuws:HC Diemen start met 7

DIEMEN - Hockeyclub Diemen heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Hockey Centre NL uit Almere. Voorzitter Gideon Swaab van HC Diemen: "Deze deal is een mooie mijlpaal voor onze jonge vereniging."
Op zaterdag 6 juli was er een feestelijke bijeenkomst op de tijdelijke competitielocatie van HC Diemen bij gastvereniging Xenios in Am...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
26

Witte Rook sessie en tenue pas-sess

Witte rook sessie vindt plaats op zaterdag 6 juli
Belangrijk aldus omdat er afspraken gemaakt zullen worden over volgend seizoen, kennis wordt gemaakt met het team en team-taken worden verdeeld (team manager, scheidsrechter, barmedewerker, coach, etc..).
De indeling is als volgt:
14:00 - 15:00u: teams van de Duckies en teams F
15:00 - 16:00u: teams E6 en E8
16...

Algemeen
Juni
15

Jongste Jeugddag KNHB

Vandaag hebben de teams 2F1, 2F2, 6E3 en 8E2 van HC Diemen meegedaan aan de Jongste Jeugddag van de KNHB bij de hockeyverenigingen Athena, Hockeyvereniging Mijdrecht en Myra. De dag begon erg regenachtig. Helaas werden de velden bij Hockeyvereniging Kikkers in Nieuw-Vennep afgekeurd en werd het toernooi afgelast voor team 8E1. Dit team heeft in IJburg nog een oefenwedstrijdje gespeeld tegen de oud...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
2

Nieuwsbrief 9 2018-2019

Beste Ouders,
Iedereen inmiddels on-line?
In deze Nieuwsbrief brengen we de volgende onderwerpen onder de aandacht:
De instructies voor de LISA HockeyApp zijn verstuurd
Mochten er nog vragen zijn, of wellicht iets niet goed werken, laat ons dat dan weten.
De ALV op donderdag 22 november om 20.00u
.. zit er aan te komen. De stukken zullen tijdig worde...

Algemeen
Oktob
18

E-meisjes welkom

Wij hebben op dit moment direct plaats voor 3 meisjes van minimaal 9 jaar oud voor het E-team 3de jaar. Wil je graag meteen beginnen met hockeyen zonder wachttijd dan is dit je kans!
Aanmelden kan via het inschrijf- of contactformulier, of stuur direct een email naar [email protected] ...

Algemeen
Septe
21

Nieuwsbrief 4

Beste Ouders,
‘Shoot!’- riep de spelbegeleider. ‘Gaan we schelden?’ – dachten de kids.. Nog even wennen aan het hockeyjargon. Het frappante is dat ‘shoot’, alhoewel een engelse term, in Engeland zelf niet gebruikt wordt – daar spreekt men van ‘foot’. Volgens de internationale bond is het enige juiste woord echter ‘kick’. Shoot, verwarring alom...
In deze Nieuwsbrief brengen we ...

Algemeen
Septe
15

Nieuwsbrief

Beste Ouders,
De eerste competitiewedstrijd zit erop. De keepers-outfit was nog wat onwennig, hetgeen hier en daar tot een uitslag leidde die, volgens sommigen, het wedstrijdbeeld niet geheel representeerde. Echter, de kop is eraf, we zijn van start...!
In deze Nieuwsbrief brengen we de volgende onderwerpen onder de aandacht:
De competitieteams moeten zich houden aan de kl...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
5

1ste training van het nieuwe sezoen

Beste Ouders,
We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie heeft gehad. Het hockeyseizoen staat op het punt te beginnen en we hebben er zin in!
In deze Nieuwsbrief brengen we de volgende onderwerpen onder de aandacht:
De eerste training zal plaatsvinden op woensdag 05 september 2018
De lokatie is: Tennisvereniging TDVZ, Sportpark De Diemen, Sportlaan 7, 1111 ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juli
24

Test

Dit is een test bericht....

Algemeen
Juli
5

Jonge hockeyers gaan trainen bij TV

https://www.diemernieuws.nl/nieuws/sport/102729/jonge-hockeyers-gaan-trainen-bij-tvdz?redir
...

Algemeen
Mei
4

TEST - Welkom op onze website

Sinds april dit jaar is een groep enthousiaste ouders een initiatief gestart voor het oprichten van een nieuwe hockeyclub in de gemeente Diemen. Inmiddels tellen wij 150 leden en trainen wij tijdelijk op zondag ochtend van 09:00 tot 11:00 op het van HC AThena te Amsterdam. ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Janua
22

Welkom

Welkom beste leden ...

Nieuwsafbeelding