Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg
Algemeen
Febru
12

HC Diemen & Voedselbank Diemen

Het veldseizoen gaat weer beginnen, en dat betekent dat we ook weer gaan samenwerken met de Voedselbank Diemen. Onlangs hebben zij een nieuwe winkel geopend en er zijn veel spullen nodig om de schappen te vullen. De vorige actie was een groot succes, en we hopen natuurlijk op een vergelijkbare uitkomst.


We begrijpen dat het niet gebruikelijk is om spullen mee te nemen naar d...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Janua
10

HC Diemen Vrijwilligersfeest Wild W

In 2024 beginnen we met volle energie! Wie kent de beroemde Amsterdamsche Bingo niet? Grijp nu je kans om deel te nemen via Lisa/Evenementen.


Maar dat is pas het begin! Een maand later gaat het feest weer verder. Vorig jaar opgezet en nu uitgegroeid tot een traditie. We willen onze hardwerkende vrijwilligers bedanken voor hun toewijding aan HC Diemen. Daarom organiseren we o...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Janua
2

Amsterdamsche Bingo!

Tromgeroffel! De langverwachte Amsterdamsche HC Diemen Bingo is er eindelijk! Waar wacht je nog op? Meld je nu aan via LISA/Evenementen voordat het te laat is. Houd er rekening mee dat het alleen voor volwassenen is.


Dank aan alle lokale ondernemers die deze onvergetelijke avond mogelijk maken! Zonder hen is deze bingo onmogelijk! In de komende weken tot aan de Bingo zullen ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Janua
1

Happy New Year!

Gelukkig nieuwjaar HC Diemen familie!
We gaan er een geweldig 2024 van maken; niet alleen mooie sportieve momenten maar ook een mooie make-over van ons clubhuis!


Verwacht een heerlijk seizoen vol feestjes, borrels, en heerlijke sportevents! En, met jullie hulp, laten we onze club groeien tot een grote sportfamilie met teams van alle leeftijden!

...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
22

HC Diemen & Social Media

Ben jij al een fan van HC Diemen op social media? Wij zijn overal te vinden, van Facebook tot TikTok! Dus, heb jij een superleuke foto of een waanzinnig filmpje voor onze kanalen? Stuur ze dan door naar [email protected] en wie weet zie jij jouw content terug op onze pagina's!


En als je ons nog niet volgt, no worries! Gebruik deze QR-code en let's get connected!
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
16

Let's GO

Hey, jij daar! Ben jij bijna vijf jaar of al wat ouder en heb je zin om te hockeyen? Yes, let's go! Meld je nu aan en dan gaan we samen knallen na de winterstop in februari 2024. Dat betekent ook dat je nog alle tijd hebt om de coolste hockeyschoenen, scheenbeschermers, een hip bitje en een toffe stick te regelen.


En weet je, je bent helemaal welkom om weer bij ons te komen ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
8

allereerste thuiswedstrijd trimmers

Vanavond zullen onze hc Diemen trimmers de allereerste thuiswedstrijden spelen. De bar is open vanaf 1930 en om 2030 start de eerste wedstrijd tegen Bennevroek. De tweede wedstrijd is tegen Alliance om 2100. 
Kom gerust een drankje doen en onze trimmers aanmoedigen!  ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
25

Haal al je cadeaus voor de feestdag

Het einde van het jaar nadert, en dat betekent dat het tijd is voor gezellige feestdagen! Hierbij hoort ook het maken van een verlanglijstje voor sinterklaas en de kerstman en het aanschaffen van de cadeautjes voor lootjes. Door hier goed op voorbereidt te zijn kan je relaxt de feestdagen beginnen. 


Allereerst is het natuurlijk van belang om je verlanglijstje compleet t...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
25

Oproep aan Leden en Ouders om Clubh

Zoals we tijdens de ALV van afgelopen donderdag hebben aangegeven, bevindt ons bestuur zich momenteel in een uitdagende situatie. We hebben te maken met een vacature voor voorzitter, bestuurslid Huisvesting en Secretaris. We hebben jullie hulp dringend nodig om onze club gezond en bloeiend te houden. Een actie die we ondernemen om dit te bereiken, is het winterklaar maken van het clubhuis. We mo...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
24

Gideon Swaab niet meer verkiesbaar

We zullen uitgebreid terugblikken op de Algemene Ledenvergadering (ALV) van gisteravond, zowel op onze sociale media als in de volgende nieuwsbrief.


Echter, er is iets wat niet kan wachten. Tijdens het zomerfeest hebben we onze vertrekkende voorzitter, Gideon Swaab, al uitgebreid in het zonnetje gezet. Tijdens deze ALV was zijn laatste termijn als voorzitter van HC Diemen ec...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
18

Sinterklaas in het land!

Op zondag 26 november maakt sinterklaas zijn grand entrance op HC Diemen. Om 10.30 mogen de Duckies tot en met de O9 naar de club komen in afwachting van de Sint.


En wie wil er nou niet in z’n beste Sint- of Pietenoutfit verschijnen? Ga je liever incognito, dan is dat natuurljk ook geen probleem.
Om 12.00 uur mogen de ouders alle kids weer ophalen want tja, Sint is er ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
17

Grote Clubactie winnaars zijn beken

Wauw, wat een helden zijn jullie! 
De grote Clubactie trekking moet nog plaatsvinden, maar onze leden hebben al een super prestatie neergezet! Dankzij jullie  enthousiasme en inzet zijn er maar liefst 1.959 loten verkocht, wat een geweldige opbrengst van €4.701,60 opleverde. Jullie geven ons hiermee de kans om ons buitenmeubilair op te knappen en onze club nog mooier te make...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
14

ALV Vergeet niet je aan te melden!

Donderdag 23 november is het tijd voor de HC Diemen Algemene Ledenraad Vergadering. 


De HC Diemen Algemene Ledenraad Vergadering is coming! Op donderdag 23 november vanaf 20.00 uur. We hebben een korte agenda en houden ons aan de tijd; lekker compact dus. Het is heel belangrijk dat zoveel mogelijk jeugdouders aanwezig zijn, het liefst 1 per lid/gezin. Natuurlijk zijn on...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
10

HockeyCentre op de club op 11 Novem

HockeyCentre.nl heeft weer een stand op zaterdag 11 november bij ons op de club! Als je nog niet helemaal klaar bent voor het aankomende zaalhockeyseizoen, dan is dit het perfecte moment om je gear te scoren. Heb je een nieuwe grip nodig voor je hockeystick? Kom langs en wij zorgen ervoor!


Maar dat is nog niet alles! De HC Diemen Hoodies zijn weer beschikbaar. Hoe leuk zou h...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
5

De laatste loodjes!

De laatste loodjes! Letterlijk! 


Deze week heb je nog de kans om loten te verkopen voordat de Grote Clubactie op 13 november afloopt. 


We zijn bijna bij ons doelbedrag van 4500,-, dus laten we deze week nog flink ons best doen om zoveel mogelijk loten te verkopen. Wie weet win jij met je hele team een bioscoopkaartje of misschien win je zelfs w...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
29

Evenementen 2023 - 2024 write 'em d

Jullie feedback is gehoord! We snappen dat vorig seizoen de evenementen te laat werden gecommuniceerd of te kort achter elkaar plaatsvonden. Daarom hierbij de evenementenkalender seizoen 2023-2024.


Van sportieve uitdagingen tot gezellige feestjes, onze evenementen kalender barst uit zijn voegen met leuke activiteiten voor jong en oud. We kunnen niet wachten om alle ouders en...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
27

Halloween training op 1 November 20

Uiteraard op je normale trainingsuur! 
Het is een jaarlijkse traditie: verkleed in Halloween-outfit naar de training, net voor of net na Halloween! Ook dit jaar organiseren we weer een fantastische Halloween-training voor onze jeugd.
 
Van spookachtig geschminkt met een wit laken tot een Dracula-look, alles is mogelijk! Dus, kom jij in je engste of meest spannende kos...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
20

Herfstvakantie = geen training of c

Wij wensen iedereen een heel fijne herfstvakantie! En wellicht dat we jullie zien bij het HockeyWerkt Herfstkamp op de club komende maandag, dinsdag en woensdag. 
Wil je je toch nog aanmelden, mail dan naar [email protected]
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
17

Aandacht alle doe-het-zelvers en po

Het veldseizoen gaat alweer bijna op slot voor de winter, dus hoog tijd om ons clubhuis eens flink te verbouwen en poetsen. Ben jij een handige harry of een poets-fanaat? 


Kom dan op zondag 26 november om 12:30 uur bij ons langs en blijf tot ongeveer 17:00 uur. We verzorgen eten en drinken, dus dat is alvast geregeld!


Na 17:00 uur verzamelen we alle...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
17

Op donderdag 26 oktober gaat HC Die

De Engelse Hockeyclub van Solihull School komt op bezoek met maar liefst drie O14 teams. 


Het wordt een spannende middag, om 17.00 uur nemen Solihull MO14-1 en HC Diemen MO14-1 het tegen elkaar op. Tegelijkertijd speelt het HC Diemen combi-team van MO14-2 en MO14-3 tegen Solihull MO14-2. Het laatste Engelse team speelt om 18.30 uur tegen onze vrienden van MO14 van HC Al...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
7

RaboClubSupport

De afgelopen maanden heeft HC Diemen meegedaan aan de RaboClub Support actie en wat een feestje was het! Onze fantastische leden, vrienden, familie en misschien zelfs compleet onbekenden hebben massaal op ons gestemd. En dat hebben we gemerkt! 


Het bedrag van vorig jaar (€300) werd ruim overschreden en we werden zelfs vereerd met een bezoekje van de RaboClub Suppor...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
5

TikTok

Hey, wist je dat we een supercool TikTok-account hebben? Deel je leukste video's met ons, en wij zorgen dat ze op ons kanaal komen! Heb je zelf een TikTok-account en sta je te trappelen om jouw awesome hockey skills te showen? Tag ons in je post!
We kunnen niet wachten om onze pagina te vullen met jullie tofste HC Diemen filmpjes! Of het nou een spannende wedstrijd is, een top training of ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
4

Kom jij bij ons hockeyen?

Hockeyfanaten opgelet! Vanaf 5 jaar kan je je al uitleven op het hockeyveld! Niet alleen voor de kleintjes is er plek, ook de volwassenen kunnen zich aansluiten bij onze gezellige club.
Elke maandagavond gaan we los vanaf 20.00 uur en kan je 5 kwartier lang je dribbel- en schietkunsten verbeteren onder deskundige begeleiding. Na afloop is er tijd om bij te kletsen onder het genot van een d...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
28

Herfst Hockeykamp op HC Diemen!

Het najaar wordt dit jaar nóg leuker met ons hockeykamp tijdens de herfstvakantie op HC Diemen! 
Data: 23, 24 en 25 oktober. Drie dagen vol trainingen, plezier en verrassingen. Ideaal voor elke jonge hockeyer die zijn of haar skills wil verbeteren én een geweldige tijd wil beleven. Reserveer snel je plek via www.hockeywerkt.nl/hockeykampen/
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
20

Langs de lijn

Velden en materiaal heeft continue aandacht en onderhoud nodig. Nu zijn de twee velden voor de start van het seizoen grondig aangepakt dus daar is geen probleem momenteel. Maar wel bij de lampen & sproeiers. Een korte update:


De lampen aan de kant van de sloot liggen er inmiddels al 1,5 week uit. Zomer's is dat niet zo'n probleem, maar het wordt steeds eerder donk...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
11

Sport Fusion Evenement bij ons op d

Op zondag 24 september aanstaande organiseert Welzijn Diemen het Sport Fusion evenement bij ons op de club!


Van 12.00 - 16.00 uur het kids event waar veel verschillende sportverenigingen uit Diemen bij HC Diemen de eigen sport laten zien. Kinderen èn ouders kunnen kennismaken met veel sporten die aangeboden worden in Diemen. Maar het is ook vooral heel LEUK! Met influencers ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
6

Open Trainingen in september

Op 11 & 13 september kan je bij ons een proeftraining doen in hockey. 
Samen met onze leden en onder begeleiding van professionele trainers krijg je een uur lang een indruk wat hockey is en we zijn er heel zeker van dat je dan de rest van het seizoen mee wil doen! 
Voor de proeftraining heb je OOK scheenbeschermers, bitje en stick nodig. Scheenbeschermers & ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
3

Helaas GEEN Kramenmartk voor ons ma

Helaas! HC Diemen staat NIET op de kramenmarkt van het Diemerfestijn. 
Bij de club werken enkel vrijwilligers en soms gaat er wel eens wat mis. Geleerd van wat er mis ging in het aanmelden en kijken we of we volgend jaar er opnieuw willen staan en hoe we dat moeten aanvliegen. 
We hebben alle vrijwilligers die zich hadden aangemeld om te staan op de kramenmarkt al b...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
3

Rabo Clubsupport actie vanaf 4 sept

Ja ook HC Diemen doet mee! 
Afgelopen jaren hebben we met de hulp van jullie ons clubhuis tot een echt thuis gemaakt. Nu is ook de buiteninrichting aan de beurt. Onze wens is om ook daar een gezellige plek van te maken met gezellige zitplekken voor jullie. Met de opbrengst van Rabo Club Support willen we dan ook extra buitenmeubilair aan gaan schaffen.


Wij zijn te...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Augus
18

HockeyWerkt Zomerkamp op 28, 29 & 3

Met nog ruim 2 weken zomervakantie te gaan beginnen we langzaam weer op te starten bij HC Diemen. De voorbereidingen voor de Kramenmarkt is opgestart, de nieuwe wervingsflyers zijn gedrukt (mail naar communicatie als je een rondje wil flyeren door je eigen buurt) maar bovenal, HockeyWerkt is druk met de laatste voorbereidingen voor het Hockeykamp in de laatste week van deze zomervakantie.&nbs...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juli
21

Wij hebben vakantie!

Wij gaan genieten van een welverdiende vakantie! We hopen dat iedereen meedoet aan de HC Diemen Summer Challenge op onze op Facebook of op Insta. 
Zet onder een van deze (of beide) socials een foto van een lid (of ouder van een lid) in een HC Diemen shirt, hoodie of vest. Dus neem het mee op vakantie! De leukste foto krijgt een cadeau van onze kledingsponsor Hockey Centre! ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juli
16

AVT Makelaars verlengt het hoofdspo

Tijdens het HC Diemen lustrumfeest heeft AVT Makelaars het hoofdsponsor contract met opnieuw een jaar verlengd. Daar zijn wij uiteraard heel blij mee. Symbolisch om dit contract te tekenen op ons vijf jarig lustrumfeest. 
Danny van Buuren (AVT Makelaars) tekende als eerste, daarna Jolanda Verhulp (HC Diemen Penningmeester en ad interim voorzitter) en als laatste afzwaaiend voorzitt...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juli
3

Diemrfestijn kramenmarkt 9 septembe

Op 9 september is de kramenmarkt van het Diemerfestijn. HET feest van het jaar in Diemen. En waar anders moet je zijn om HC Diemen meer bekendheid te geven? Op de kramenmarkt dus. 
En dat is precies wat we gaan doen. Met een kraam en wellicht nog een ruimte om hockeyskills te laten zien. Maar ook flyers voor ledenwerving, flyers voor de Open Trainingen die de week erop zijn, het HC...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
29

Vergeet je niet aan te melden voor

Met nog een twee weken te gaan voor het HC Diemen Lustrum Foam Feestje zijn de voorbereidingen in volle gang! 


Maar dat betekent ook dat we druk zijn met de afstemming met de bedrijven die het eten gaan leveren, van de poffertjes, ijs, burrito’s, burrito bowls, nacho’s & quesedilla’s. En daar hebben we de juiste aantallen voor nodig. Dus meld je aan voor het Lu...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
26

HockeyWerkt Zomerkamp bij HC Diemen

Hoi Hockeyfanaten!    
   
Deze zomervakantie (28 – 29 – 30 augustus) komt HockeyWerkt met de HW Camps naar hockeyclub Diemen.
Drie dagen lang worden diverse hockeyclinics afgewisseld met sociale spelletjes. Binnen dit unieke aanbod staan plezier, aandacht en ontwikkeling centraal. Schrijf je in voor één, twee of drie dagen waar we veel plezier gaan make...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
19

Een actie starten voor het Jeugdfon

Een actie starten voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland? Mooi! Je actie komt direct ten goede aan kinderen in Noord-Holland.
 
1 op de 11 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Deze kinderen kunnen niet deelnemen aan sportieve of culturele activiteiten omdat er thuis te weinig geld is. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt voor deze kinde...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
16

Meester Jan gaat met pensioen

Op dinsdag 11 juli geeft meester Jan zijn allerlaatste sportles. Wil je als (oud) leerling van meester Jan nog een keer een gymles meemaken, kom dan op 11 juli vanaf 17.30 uur naar de Sporthal (Prins Bernhardlaan 2). 
Na afloop wordt er geproost op meester Jan!...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Mei
17

Fietsen bij HC Diemen

Nu de warmere dagen er weer aankomen zitten we vaker tijdens trainingen en wedstrijden op ons heerlijke terras. 
De spelende en rennende kids die van clubhuis naar velden komen en gaan liepen meer en meer risico om te botsen met (elektrische) fietsen, fatbikes, scooters en elektrische steps omdat het terras steeds vaker gebruikt wordt als doorgang naar bijvoorbeeld SV Diemen of de ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
April
30

Wil jij lid worden bij HC Diemen?

De teamindelingen voor het nieuwe seizoen zijn gemaakt en we gaan ons opmaken voor de trainingsdagen & tijden. De ledenadministratie is nog druk om de laatste aanmeldingen een plekje te geven in de bestaande teams of het maken van nieuwe teams. Kortom, we zijn echt al in volle sprint bezig met het nieuwe seizoen. 
Wil jij nog lid worden? Of ken je iemand die nog lid wil worden?...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
April
27

Fijne Koningsdag & tot na de vakant

Fijne Koningsdag allemaal en tot na de vakantie! ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
April
25

De laatste evenementen van dit seiz

Terugkijkend hebben we al zoveel leuke, spannende, sportieve, mooie en hilarische evenementen gehad dit jaar. Echt complimenten voor onze gehele Evenementen Commissie waarbij de ene groep de vele terugkerende evenementen heeft opgepakt zoals Halloween, Sinterklaas of Pasen, andere weer de grotere evenementen zoals de Bingo en weer andere de sportieve evenementen, DiemerCrozzy en het Ouder & Ki...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
April
4

Witte Rook HC Diemen op 24 juni 202

We hebben ook alvast een datum voor de Witte Rook Sessie vastgesteld en wel op 24 juni 2023. 


Wat is een Witte Rook sessie? 
Het is beslissing dat iets kan doorgaan. In de hockeywereld is dit eigenlijk de voorbereiding met het team voor een goede start van het nieuwe seizoen.


Ouderparticipatie is essentieel, zonder ouders die een taak opp...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Maart
29

HC Diemen verwelkomt ons 300ste lid

Mila en haar jongere zusje Nova hebben meegedaan aan de vriendjesdagen. Ze waren daarna zo enthousiast dat ze beiden direct lid zijn geworden. Met de inschrijving van Mila is Mila officieel ons 300ste lid! Mila van harte gefeliciteerd!  Om dit heugelijke feit ook met Mila te vieren heeft onze Penningmeester haar namens de club een cadeau overhandigd; een mooie hockeytas met daarin een zwe...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Maart
28

HockeyKamp Meivakantie bij HC Dieme

Zoals eerder al gecommuniceerd, komt er een hockeykamp in de meivakantie voor onze jeugd van 6 tot en met 14 jaar. 
We merken dat aanmelden via de link op de website van HockeyWerkt niet altijd lukt. Daarom bieden ze een alternatief aan.  Inschrijven is ook mogelijk door een mail te sturen naar [email protected] met onderstaande gegevens:
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Maart
26

HC Diemen - Ouder & Kind toernooi z

Na het grote succes van vorige jaar, dit jaar wederom een Ouder & Kind toernooi. Voor alle leden dé kans om samen met of tegen hun ouders te spelen. Stick-ervaring is geen vereiste! Inzet wel :-)
 💙🏑💙
Alle ouders, met en zonder hockey-ervaring kunnen zich met hun kind opgeven (of een andere volwassene, bijvoorbeeld een oom, buurvrouw of oma). Er zullen ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Maart
25

Pasen bij HC Diemen

Voor onze Jongste Jeugd vieren we op 5 april Pasen op de club. Na afloop van de training krijgen ze allemaal wat lekkers. 
We zijn nog op zoek naar een vrijwilliger die Paashaas wil zijn voor onze Duckies. Meld je aan via [email protected] en maak die kids blij! 
Het pak is voor ca 1.70 lengte.... ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Maart
23

Evenementen HC Diemen 2de helft van

Wat gaat het toch snel, de hele bovenste rij van onze evenementen-kalender is alweer geweest! 
De vriendjesdagen zijn in volle gang. Leuk om te zien hoe die kids dan zo opgenomen worden in een team. Vanavond, 23 maart, de ALV in het clubhuis, iedereen zich ervoor aangemeld? We hopen uiteraard op een grote opkomst. 
En dan gaan we alweer richting de lekker drukke maa...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Maart
20

HockeyWerkt Meivakantie hockeykamp

HockeyWerkt organiseert op 1, 2 & 3 mei een "Welkom in de Jungle" hockeykamp bij ons op de club! Voor de leeftijden 6 tot en met 14 jaar. Schrijf je nu in voor een heerlijk mei-vakantie hockeykamp! www.hockeywerkt.nl/hockeykampen, klik op de button 1,2,3 mei en ga dan naar HC Diemen.   ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Maart
15

Open Trainingen HC Diemen 17 - 21 a

In maart hebben we de Vriendjesdagen. Speciaal voor de vriendjes & vriendinnetjes die heel graag een keer willen trainen met een vriendje of vriendinnetje wat al lid is. 
Omdat niet iedereen een vriendje of vriennetje al op de club heeft, organiseren we, zoals elk jaar de Open Trainingen; voor iedereen die een keer kennis wil maken met hockey! 
Op maandag 17 ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Maart
15

Kom Oranje aanmoedigen in de FIH Pr

Kom Oranje aanmoedigen in de FIH Pro League 
In juni spelen de Oranje Dames & Heren hun thuiswedstrijden tegen de beste landen van de wereld. Deze wedstrijden worden gespeeld in Eindhoven en Amsterdam. 
Ook dit jaar wordt het weer een groot OranjeHockey feest! 
Kom Oranje aanmoedigen naar de overwinning! 
Tickets zijn te koop via: https:...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Febru
17

HC Diemen Evenementen 2023

Tot een maand geleden hebben we de tot dan toe geplande evenementen hier op de nieuwspagina gehad. Inmiddels hebben we de Amsterdamsche Bingo gehad. Wat een hilarische avond was dat! 
En er zijn ook nog wat evenementen bij gekomen. In de Maart-editie nieuwsbrief zullen alle evenementen kort de revue passeren. We hopen alle teams te zien op ons volgende evenement; de HC Diemercrossy...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Febru
15

Vriendjesdagen bij HC Diemen

Het is alweer even geleden dat we een echte Vriendjes & Vriendinnetjesdag hebben georganiseerd. Maar het gaat weer gebeuren, en wel op maandag 20 maart, woensdag 22 maart & vrijdag 24 maart Heb je interesse in hockey en wil je een training met een vriendje of vriendinnetje meedoen? Meld je dan hier aan. Je doet dan mee met de reguliere training van het vriendje of vriendinnetje die al...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Janua
27

ALV HC Diemen op locatie!

Op 23 maart is er weer een ALV. De belangrijkste punten van de eerste helft van het seizoen worden besproken en vooral vooruit gekeken op wat er volgt. Jouw mening telt! Dus meld je aan! 
Agenda en uitnodiging zijn verstuurd per mail. Mochten er nog vragen zijn, mail naar [email protected] ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Janua
21

18+ Amsterdamsche BINGO / Adult onl

Waan je in een Amsterdamsche foute kroeg, geniet van onze host Coby van Dam en maak kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een overnachting in een Fletcher hotel inclusief ontbijt voor 2 personen! 


Dus wacht niet te lang en meld je aan via LISA evenementen want vol is vol! 


Wat kost het?
De entree is €15 euro inclusief 1 bin...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Janua
18

Feestelijke opening nieuwe winkel H

Op 4 februari is de officiële opening van de nieuwe winkel van Het HockeyCentre. Ze zijn open van 09.00 - 16.00 uur en de hele dag zal in het teken staan van deze feestelijke opening. 


Uiteraard wordt er formeel een lintje doorgeknipt maar zijn er ook te gekke prijzen te winnen met het unieke Hockey Centre spel. Kortom het wordt een leuke dag. 


...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Janua
15

HC DiemerCrossy (F-teams and up) 12

Binnenkort ontvangt iedereen via de Team Managers alle noodzakelijke informatie over de HC DiemerCrossy. Wat we al wel kunnen verklappen is dat we deze editie van de HC DiemerCrossy start en finisht bij ons clubhuis. 
Dus zet 12 maart in jullie agenda, van 10.00 - 13.00 uur hopen we alle F teams en hoger te zien in deze editie van de HC DiemerCrossy. En natuurlijk ook iedereen om d...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Janua
12

HC Diemen Nieuwsbrief Januari 2023

De eerste nieuwsbrief 2023 is weer een feit! Afgelopen zondag naar alle leden verstuur maar we merken toch regelmatig dat leden de nieuwsbrief niet ontvangen. 
Daarom is de nieuwsbrief ook te lezen via deze link.  ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
31

HAPPY NEW YEAR!

Happy New Year!!!
We hopen dat iedereen een heel fijne jaarwisseling heeft gehad. Op naar een mooi en leuk 2023 waar we iedereen heel veel op de club mogen verwelkomen! ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
23

Fijne feestdagen

De kerstvakantie staat voor de deur. Wij wensen iedereen heel fijne vakantie en feestdagen. Tot heel snel weer in ons clubhuis! ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
10

2023 komt eraan! Evenementen in het

Nog een week of drie en dan is 2022 alweer ten einde. We kijken wel terug op een mooi jaar en zullen er zeker bij stil staan in de nieuwsbrief die in januari komt! 
Maar we staan nooit stil bij HC Diemen, en dus ook nu niet. Want achter de schermen wordt hard gewerkt aan de eerste evenementen voor het nieuwe jaar. De evenementen die we nu al weten en aan werken zijn staan al in de ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
28

Sinterklaas bij HC Diemen op bezoek

Sinterklaas was zondag 27 november op bezoek bij HC Diemen. 
Bijna 60 duckies, F-jes, O8 & O9 kids hebben tekeningen gemaakt, liedjes gezongen, pepernoten gegeten en een cadeautje gekregen! 
Elk team mocht even bij Sint komen en merkten dat de luisterpieten toch echt overal komen. Want wat wist Sint veel van de verschillende teams!
Tot volgend jaar...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
27

O10 kerstdiner

Voor alle O10 kids is er een HC Diemen Kerstdiner op zaterdag 10 december. Lekker eten en daarna nog een uurtje dansen! Aanmelden kan via de team managers. 

...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
25

O12 & O14 Glitter Xmass Party

Op vrijdag 9 december is het O12 & O14 Glitter Xmass Party! Alle O12 & O14 leden kunnen zich voor vrijdag 2 december aanmelden via de eigen team manager. 
We gaan er een mooi feestje van maken. Are you there? 


...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
24

Echte HC Diemen Hoodies!

We hebben samen met het HockeyCentreNL een echte HC Diemen hoodie ontwikkeld. Voor de jeugd maar uiteraard ook voor volwassenen. 
Nu al te koop in bij het HockeyCentrenNL in de winkel maar aankomende zaterdag is het HockeyCentrenl vanaf 9.15 uur bij ons op de club! 
Naast zaalhockeysticks en zaalhandschoentjes nemen ze zeker ook de hoodies mee. We hopen jullie allem...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
23

Grote Clubactie 2022 uitslag

De penningmeester heeft de laatste check gedaan op alle verkochte Grote Clubactie loten. Uiteraard willen we alle leden die loten hebben verkocht hartelijk danken voor de inzet van de afgelopen weken en maanden. Wij zijn dankbaar dat zoveel ouders, vrienden, buren, ooms & tantes, andere familieleden en alle anderen loten voor onze club hebben gekocht!
Uiteindelijk is 89% van ons ges...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
18

Het laatste weekend van de Grote Cl

Het allerlaatste weekend voor de Grote Clubactie 2022 gaat in en met nog 24% om ons doel te bereiken doen we nog een laatste oproep voor het verkopen van de loten. 
De afgelopen week hebben meerdere teams al een sprintje getrokken waarbij team MO10-2 vanuit het niets nu op de tweede plaats staat en een reeële kans heeft om nog dat leuke teamuitje te winnen. Maar de hele top5 staat ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
10

Sint @HC Diemen; inschrijven via Li

Op 27 november komt Sinterklaas weer naar HC Diemen. We nodigen alle O9 teams en jonger uit op de club om Sint te ontmoeten. 
Komen jullie ook? Aanmelden kan via LISA evenementen en we hopen dat alle kids er zijn. 
Uiteraard mag iedereen in Sint of Pieten outfit, HC Diemen outfit mag ook maar scheenbeschermers, stick en bitje zijn niet nodig. Sint komt niet meetrain...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
5

Aanmelden voor Surinaamse toko en/o

Op vrijdag 25 november is de allerlaatste veldtraining voor de winterstop. En omdat we dan een aantal maanden dicht zijn moeten de biervaten leeg, de wijnflessen op! Dus kom lekker een borrel doen als de laatste teams trainen. 


Wij zorgen voor de WK wedstrijd Nederland - Ecuador op groot scherm en na afloop is er Surinaamse toko en pannenkoeken. 

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
2

Pietentrainig

Op 14 november voor alle O9 en 16 november voor alle andere Jongste Jeugd van O8 en jonger is er een Pietentraining. Komen de kids als pietje verkleed? 
Aanmelden kan via LISA.  ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
2

Even voorstellen; de Vertrouwensper

Mijn naam is Anna Daniëls en ik ben de vertrouwenspersoon van HC Diemen.  Sinds vijf jaar speelt mijn oudste dochter met veel plezier bij HC Diemen. Ik werk als studieadviseur bij de Universiteit van Amsterdam waar ik studenten die in stressvolle en moeilijke situaties zitten begeleid. Vanuit die achtergrond kan ik adequate hulp bieden door te luisteren, vertrouwen te geven en te advis...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
1

Zaalhockey!

Zaalhockey actie Is het tijd voor nieuwe zaalspullen? Bij @hockeycentre.nl loopt nu de zaalactie. Schaf jij een zaalhockeystick en nieuwe schoenen aan, en is het bedrag boven de 50 euro, krijg jij een gratis The Indian Maharadja Foam Full Finger zaalhandschoentje. Geef jij boven de 150 euro uit met een nieuwe zaalstick en schoenen, ontvang je een Grays zaalhandschoentje gratis!! ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
28

Evenementen in november

Het is bijna november en dus tijd om een overzichtje te plaatsen van alle activiteiten in november op de club. 
Uiteraard heeft iedereen de evenementen al gezien in de nieuwsbrief :) maar het kan nooit kwaad ze nog apart uit te lichten. 
Voor de WK wedstrijd is natuurlijk iedereen welkom, juist ook de volwassenen! Voor de kids hebben we wat ruimte gemaakt om te kunn...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
22

Halloween verkleedhockey @HC Diemen

Meteen na de herfstvakantie trappen we af met Halloween trainingen. Maandag 24 oktober voor alle O9 teams en de woensdag 26 oktober voor alle andere teams; van Duckies tot O14, iedereen mag en kan verkleed naar de training komen!
En natuurlijk is er na afloop wat lekkers :).
Aanmelden moet via LISA evenementen. Gelukkig zien we daar steeds meer aanmeldingen op komen. Doen jul...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
14

Herfstvakantie = GEEN TRAINING OF C

Dit weekend begint de herfstvakantie (en dus geen competitie). Hele fijne vakantie! De trainingen starten weer op maandag 24 oktober en voor de O9 meteen een Halloween-training. Voor alle andere leden is de Halloween training op woensdag 26 oktober. Vergeet vooral niet om je in LISA Evenementen aan te melden. Competitie start weer het weekend van 29 oktober! ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
12

HC Diemen Evenementen in oktober &

Alle evenementen voor deze twee maanden voor jullie op een rijtje! Sommige voor de kids en anderen ook voor de ouders en onze trimmers. 
Aanmelden via LISA evenementen is wel noodzakelijk. Lukt dat niet, mail naar [email protected] 
Zien we jullie dan? Leuk!  ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
11

Halloween verkleedhockey @HC Diemen

Eind oktober is er weer Halloween @HC Diemen. 


Op maandag 24 oktober kunnen de M09 en de J09 verkleed naar de training komen en na afloop is er een spooky versnapering. 


Op woensdag 26 oktober kunnen alle andere teams verkleed komen voor de training. 
 
Leuk toch? 

Aanmelden kan vanaf NU in de LIS...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
27

Upcoming Events

We hebben weer een aantal evenementen op de club voor jullie georganiseerd. Arbitrage cursus ALV HC Diemen WK Voetbal op groot scherm Arbitrage cursus In oktober is er weer een arbitragecursus. Meld je aan en zorg dat je de nieuwe KNHB regels goed kent! Aanmelden kan via [email protected] 
ALV HC Diemen De ALV is de jaarlijks of halfjaarlijkse ledenraadsve...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
26

Elektra bij HC Diemen

Goed nieuws! Afgelopen week is Liander in opdracht van de Gemeente Diemen langs geweest op de club. Zij hebben ervoor gezorgd dat er vanaf nu voldoende stroom is zodat er tegelijk gesproeid kan worden maar dat iedereen ook koffie kan drinken of een tosti kan eten terwijl we wachten tot de velden gesproeid zijn. 
Elke dag een stapje de goede richting in. ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
25

Superhelden Herfstvakantie Hockeyka

Deze herfstvakantie komt HockeyWerkt naar HC Diemen met een hele vette editie van de HW Camps, namelijk de superhelden-editie!


Drie dagen leuke hockeytrainingen afgewisseld met sociale spelletjes - alles in een superheldenthema. Het is unieke aanbod van hockey drills en games zorgt ervoor dat de kinderen als ware superhelden kunnen shinen tijdens het kamp. 

...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
23

Alcohol & HC Diemen

Tijdens de laatste bestuursvergadering is er meer nuance aangebracht in wat wij schenken aan de bar en wat de schenktijden voor alcohol zijn. Want, wij zijn tenslotte een sportvereniging. 
De tijden zijn: maandag vanaf 17.00 uur woensdag vanaf 17.00 uur vrijdag vanaf 17.00 uur weekend vanaf 14.00 uur Per direct willen we een ieder vragen deze schenktij...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
21

Grote Clubactie start op 24 septemb

Op 24 September start de Grote Clubactie weer. En wij doen mee! 
Door loten te kopen maak je niet alleen kans op supergave prijzen maar help je ook de club! En de leden die de loten verkopen maar ook weer kans op een leuk team-uitje. Kortom, een win-win-win. 
Dus koop die loten! ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
17

HC Diemen & De Voedselbank Diemen;

Ook in Diemen merkt de Voedselbank dat er steeds meer gezinnen hulp nodig hebben. Wij hebben als club aangeboden hierin te helpen. En dat gaan we doen met twee acties. 


KRATTEN OP DE CLUB
Vanaf komende woensdag staan er kratten van de voedselbank op de club. We willen iedereen vragen om elke keer als je iets kan missen iets mee te nemen en te doneren in de kratten...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
13

Start innen contributies 2022-2023

Het nieuwe hockeyseizoen is alweer begonnen! Vanaf aanstaande maandag zullen wij dan ook gaan beginnen met het innen van de contributies voor het seizoen 2022-2023.


Deze week ontvang je via Lisa een e-mail met een link naar jouw factuur. Via deze link kan je de betaalwijze kiezen. We kennen de volgende mogelijkheden:


Direct via Ideal in é&eacut...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
8

Algemene Ledenraad Vergadering op 1

Zet het alvast in je agenda! Jouw aanwezigheid is belangrijk. Aanmelden via LISA Evenementen kan vanaf nu! ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
3

Lustrumfeest is geannuleerd

Helaas is ons lustrumfeest geannuleerd vanwege te weinig vrijwilligers op de club.  ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
1

Zonder scheidsrechters geen hockey,

De volgende arbitrage cursus staat alweer in de steigers! Data / tijd dinsdag 04 oktober dinsdag 11 oktober dinsdag 25 oktober De cursus bestaat dus in totaal uit 3 avonden, en op de laatste avond is ook het examen. Tijd is steeds van 19.30-21.30, op ons eigen clubhuis. Welke gegevens nodig Gaarne je volledige voor- en achternaam, naam en team kind, e...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Augus
31

Meld je aan voor het Lustrumfeest o

Op 24 september vieren wij ons 5-jarig bestaan en hopen dat jullie er allemaal bij zijn! Meld je daarom aan via de LISA app onder Evenementen. 
Alle leden zijn gratis, jeugd, junioren & trimmers! Alle niet-leden zijn €7,50. 
We zien jullie graag op de 24ste vanaf 17.00 uur!  ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Augus
27

Nieuwe hoofdtrainer

Beste ouders & leden,
Het nieuwe seizoen staat op het punt van starten en, zoals al aangegeven, hebben wij dit seizoen nieuwe trainers. Het HockeyCentre is nog steeds een partner, maar alleen op het gebied van clubkleding. Clubkleding is uiteraard vanaf de start gewenst maar verplicht voor ieder lid dat competitie speelt. Het gaat dan om een uit- en thuistenue. Op de website van Hockey...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Augus
26

Clubkleding & korting bij het Hocke

Clubkleding, de standaard outfit van HC Diemen.  Blauw rokje of broek, donkerblauw thuisshirt en wit uitshirt met onze hoofdsponsor erop en natuurlijk blauwe (thuis) & witte (uit) sokken. 
Dit is de start gewenst maar verplicht voor ieder lid dat competitie speelt. We zien steeds meer leden met die leuke blauwe HC Diemen jasjes. Niet verplicht maar uitera...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Augus
18

Kabouterhockey 3,5 tot 6 jaar, schr

Het nieuwe seizoen van Kabouterhockey gaat op 7 september weer van start. De trainingen zijn speciaal voor de allerkleinste hockeyfanaten van 3,5 t/m 5 jaar die het leuk vinden om op een speelse manier hun hockeytalent te ontdekken en samen met leeftijdsgenootjes veel plezier te maken. Dit alles onder begeleiding van een professionele trainer.
De trainingen zijn op ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Augus
16

Ben jij klaar voor het nieuwe seizo

Nog iets meer dan een weekje en we gaan weer beginnen! Op 29 augustus start de training weer en op zaterdag 3 september is de KNHB poldercompetitiedag. Alle competitie spelende teams van HC Diemen doen mee, de wedstrijden zijn een verplicht onderdeel van het seizoen. Kortom DE aftrap van het nieuwe hockeyseizoen! Wij hebben er zin in! Zijn jullie er klaar voor? 


Hockeyk...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Augus
12

Evenementen in september

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen is druk gaande. Aan het einde van augustus zullen we nog een nieuwsartikel sturen over de start van het hockey seizoen en komt er nog een nieuwsbrief aan met veel interessante en belangrijke informatie om het seizoen goed te starten. 
Maar zet alvast deze twee data in jullie agenda's. 
3 september is de opening van...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juli
25

LUSTRUMFEEST; WE BESTAAN 5 JAAR!

HC Diemen bestaat 5 jaar en dus is het tijd voor feest op 24 september vanaf vijf uur tot een uurtje of 11. 
Uiteraard is er weer een DJ en hebben we foodtrucks en leuke activiteiten voor de kinderen zoals een stormbaan, zitzakken en andere leuke activiteiten. 
Aanmelden kan via LISA Evenementen (rechtsonder de drie puntjes (...) dan klikken op Evenementen en daarna...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juli
19

KNHB aanpassingen zichtbaar in LISA

De KNHB heeft aangekondigd dat komend competitieseizoen twee belangrijke wijzigingen worden doorgevoerd:
 
De team-namen van de competitiespelende teams worden gewijzigd naar leeftijdscategorie. Dit is nu ook in LISA te zien en we volgen de teambenaming van de KNHB. Dit geldt alleen voor de competitiespelenden teams en dus worden de teamnamen voor de 1e jaars F en de Duckies ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juli
9

We gaan de zomer in

We gaan de zomer in! Vanaf 18 juli als de zomervakantie start, wordt het rustig op de club. Even geen bestuursvergaderingen, geen feestjes, trainingen of wedstrijden. 
Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie, denk aan de HC Diemen Summer Challenge, dus neem je HC Diemen shirtje mee op vakantie, maak die gave foto en post het onder de Summer Challenge Social media post! ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juli
3

Clubtaken; geef je op!

Tijdens de Witte Rook is stilgestaan bij de clubtaken die, net als teamtaken van groot belang zijn voor het goed laten lopen van onze club. 
Op onze website bij vacatures staan alle actuele clubtaken die zo snel mogelijk ingevuld moeten worden. Heb je er nog vragen. over, mail naar ons!  ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juli
3

WK Hockey Nederland - Duitsland op

Gister hebben we een heerlijk feestje kunnen vieren als afsluiting van ons hockey seizoen. Maar ook vandaag zijn we open. 
Want vanavond speelt het Nederlands hockey-elftal tegen Duitsland in Poule A van het WK-hockey. Alle HC Diemen ouders en kinderen uitgenodigd om de deze WK hockeywedstrijd in ons clubhuis te komen kijken op een groot scherm.


De fris...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
26

Vrijwilligers nodig voor het FEEST!

Beste ouders en leden,  Na onze mail van vrijdag hebben we gelukkig al heel wat vrijwilligers die zaterdag komen helpen op of de opbouw in de ochtend, tijdens de witte rook in de middag of in de avond tijdens het feest. 
MAAR WE ZIJN ER NOG NIET! 
En zonder die laatste 10 plekjes kan mogelijk delen niet doorgaan of hebben we een uur lang geen biertjes. Want ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
16

Jongste Jeugd Beestenboel Slot Toer

Op HC Diemen spelen komende zaterdag onze 2de jaars E teams het Jongste Jeugd Slot toernooi. Het wedstrijdschema is inmiddels ook bekend. Nog op het laatste moment aangepast vanwege de verwachte warmte. Daarom bepaalt wedstrijdleiding de winnaar van het toernooi op basis totaal aantal gewonnen wedstrijden & goals.
Gewonnen wedstrijd = 3 punten Gelijk gespeeld  = 1 punt Verl...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
10

WK Hockey Nederland - Duitsland op

Zondagavond 3 juli zijn alle HC Diemen ouders en kinderen uitgenodigd om de WK hockeywedstrijd Nederland – Duitsland op een groot scherm te kijken in het clubgebouw.


De fris en bier tab is vanaf 18:00 geopend om alvast in de sfeer te komen en de wedstrijd start om 19:30.Drankjes zijn voor eigen rekening. 


Het is natuurlijk leuk als je in je Ora...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
3

Witte Rook Sessie & Tropical Fever

Op zaterdag 2 juli hebben we allereerst de Witte Rooksessie; de sessie waarin de teams van het nieuwe seizoen de teamrollen onder elkaar verdelen. 


Programma is als volgt:
13.00 - 14.00 Duckies & 1ste jaars F
14.00 - 15.00 2de jaars F & E teams
15.00 - 16.00 D teams en hoger


Let op! Dit gaat al over de nieuwe teams.  <...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
2

Jongste Jeugd Slottoernooi

Het Jongste Jeugd KNHB Slottoernooi. Voor alle teams vanaf de 1F tot en met de 2E. In Lisa staat waar de teams spelen. 


Alleen de 2de jaars E meiden spelen bij HC Diemen thuis tegen onder andere VVV, AMVJ, Pinoke, Abcoude, Purmerend, Myra & Spaarndam. 


Hulp op de dag zelf is zeker welkom! Mail naar [email protected] als je tijd hebt o...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Mei
18

Witte Rook & HC Diemen Tropical Fev

Op zaterdag 2 juli hebben we allereerst de Witte Rooksessie; de sessie waarin de teams van het nieuwe seizoen de teamrollen onder elkaar verdelen. 


Programma is als volgt:
13.00 - 14.00 Duckies & 1ste jaars F
14.00 - 15.00 2de jaars F & E teams
15.00 - 16.00 D teams en hoger


Let op! Dit gaat al over de nieuwe teams.  <...

Algemeen
Mei
17

Senioren competitie @HC Diemen!

Nu onze club de afgelopen jaren voornamelijk de focus heeft gelegd op jeugdhockey en trimhockey, is het nu tijd voor de senioren competitie bij HC Diemen.
Komend seizoen willen we met zoveel mogelijk senioren (o.m. studenten) teams starten op zondag. Dat doen we met een spectaculair contributieaanbod en maakt HC Diemen dus wel heel aantrekkelijk.
Bij HC Diemen zijn...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Mei
9

Kledingcontract getekend!

Op maandag 9 mei hebben Gideon Swaab, voorzitter HC Diemen, Olaf Laarhoven, Hockey Centre en Lizzy van Noor Sportswear het vierjarige kledingcontract getekend waardoor de drie partijen de intensieve samenwerking bekrachtigen voor de komende jaren. 


We gaan hiermee een nieuwe fase in waarbij zowel Hockey Centre als Indian Maharadja (Noor Sportswear) HC Diemen alle kledin...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Mei
8

HC Diemen Slotdag & Witte Rooksessi

Op zaterdag 2 juli is DE slotdag van HC Diemen en tevens Witte Rooksessie. Eindelijk, na twee jaar mag en kan het weer! We gaan er echt een leuk feestje van maken! 


Bij de witte rook sessie is het de bedoeling dat alle ouders van ieder team een team rol, commissie- en/of bestuursfunctie op zich nemen. Als alle ouders een rol hebben en ook alle rollen binnen het team zij...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Mei
7

Wist je dat?

Kom jij ook een langs om mee te trainen? We hebben teams in de leeftijd van 5 tot 13 jaar en uiteraard ook voor volwassenen. Meer weten? Check onze website of mail ons. Delen mag zeker!  ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
April
29

Open Trainingen nieuwe leden in mei

We gaan weer Open Trainingen houden voor de Jongste Jeugd (5 -11 jaar). Dus ken je een buurmeisje, vriendje, neefje, klasgenootje die interesse heeft om te komen hockeyen? 


GEEF-HET-DOOR! Via whatsapp, (buurt)facebookgroepen, persoonlijke social media, nextdoor en wat al niet meer. 


En dit jaar gewoon voor het eerst op onze eigen velde...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
April
29

De volgende arbitrage cursus staat

Er is weer een arbitrage-cursus gepland. Meld je nu aan! 


De data zijn:

dinsdag 24mei dinsdag 31mei dinsdag 7juni  
Elke keer van 19.30 - 21.30 uur op het clubhuis.


Welke gegevens nodig?
Meld je aan met je volledige voor- en achternaam, naam & team van je kind of kinderen en je geboorteda...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
April
20

Even voorstellen; de Tuchtcommissie

Eigen tuchtcommissie HC Diemen zorgt bij nood voor snelle en adequate afhandeling incidenten


Hi, mijn naam is Loes Fokker. Sinds september 2021 ben ik in de rol van tuchtcommissie voor onze vereniging. Omdat ik niet zo vaak op het veld sta, stel ik mezelf en de de rol van de Tuchtcommissie hier graag voor.
Moeder van 2 kinderen, en werkzaam als eigenaar en Chief of C...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
April
16

SAVE THE DATES! Evenementen tot aan

Voor de komende maanden hebben we nog een aantal evenementen georganiseerd. Meer informatie volgt later; zet deze data alvast in jullie agenda’s! 


Voor de Jongste Jeugd slotdag en de Witte Rooksessie staan de evenementen in LISA. Schrijf je daar alvast voor in!


Voor de Witte Rooksessie zullen we nog meer informatie geven. Belangrijkste is dat we nie...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
April
15

Super Saturday!

Zaterdag 23 april hebben we 10 teams thuis spelen. We gaan er een feestje van maken! Het Hockey Centre is er met een stand dus als je nog leuke goodies nodig hebt, kom langs!
We hebben sponsoren die langs komen en uiteraard lekker koffie en broodjes! Kortom, kom langs, het wordt lekker weer, de zon schijnt en hoe lekker zit je dan bij ons in de zon met muziek, stands en...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
April
13

Opzeggen lidmaatschap

Natuurljk zien we je niet graag vertrekken, maar als je aan het einde van dit seizoen wil stoppen, vergeet dat niet tijdig je lidmaatschap op te zeggen. Dit kan tot kan tot en met uiterlijk 1 mei 2022. Zeg je per 2 mei of later op, betekent dat je contributie verschuldigd bent voor komend seizoen. 


Opzeggen kan uitsluitend per email aan: ledenadministratie@hcd...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
April
3

HC Diemen eerste Ouder & Kind Toern

Op zondag 3 april was dan eindelijk het allereerste HC Diemen Ouder & Kind toernooi! In de ochtend was er af en toe een buitje, wat de pret niet mocht drukken maar geleidelijk kwam de zon goed door en zijn bijna alle wedstrijdjes in de zon gespeeld. 


De technische commissie heeft de leden ingedeeld in drie categorieen:
5 tot 7 jarigen   8 tot 10 jari...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Maart
26

ALV aanmelden en Ouder & Kind toern

De aanmeldingen voor de ALV is inmiddels gesloten. Is aanmelden je ontschoten, mail dan naar [email protected] en we kunnen jullie nog registreren. Er zijn twee opties; online of op locatie. Bij aanmelden voor online zullen we die aanmeldingen een link sturen voor de YouTube live stream en een link voor de online-ALV tool. Mocht er 1 gezinslid op locatie zijn en 1 online aanwezig zijn, da...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Maart
20

Aanmelden voor de ALV; online of op

Nog 9 dagen tot onze ALV. Via email hebben jullie de agenda al gekregen en dus weten jullie dat er veel interessante en nuttige onderwerpen de revue gaan passeren. En daar hebben we jullie bij nodig. 


Want voor de onderwerpen waarover gestemd moet worden, hebben we minimaal 30% van onze leden nodig. En daar zijn we nog niet. 


Dus met nog ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Maart
14

HC Diemen Algemene Ledenraad Vergad

De Algemene Ledenraad Vergadering (ALV) komt er aan. Wij nodigen alle leden en ouders van leden uit om hieraan deel te nemen. Via mail heb je de agenda en andere noodzakelijke stukken ontvangen of krijg je snel. 


Wij zullen aanwezig zijn op de club, online deelnemen kan ook. Vanwege deze hybride vorm is aanmelden noodzakelijk! Geef tevens aan via de comments in LISA eve...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Maart
11

VACATURES!

Meld je aan en help ook mee om onze club uit te bouwen! 
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Maart
9

ALV 29 maart 2022; kom je naar het

Geef je op voor het bijwonen van de ALV!  Aanmelden kan via Lisa Evenementen en geef bij de comments aan of je op locatie komt of de ALV online volgt!  ...

Algemeen
Maart
8

ABN AMRO Euro Hockey League

De ABN AMRO Euro Hockey League op AH&BC staat voor de deur. Amsterdam D1, Den Bosch D1, Kampong H1 en Bloemendaal H1 gaan samen met 16 andere Europese teams strijden om de felbegeerde Europacup. Het belooft een geweldig paasweekend (13 t/m 18 april 2022) te worden.


Samen met veel toeschouwers en vrijwilligers wordt de EHL een prachtig hockeyweekend, waarvoor we jullie le...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Maart
6

13 maart HC Diemercross voor F jeugOp zondag 13 maart staat het volgende leuke evenement alweer op de agenda; de HC Diemen Cross. 
De Evenementencommissie is druk bezig met de voorbereiding. En om die reden een dringend verzoek om de leden voor 8 maart aan te melden voor alle leden die dit nog niet hebben gedaan. Dit kan via de evenementen in LISA. 
Lukt dat niet, mail dan naar communicatie@hc...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Maart
4

Belangrijke informatie zaterdag 5 m

Morgen, op zaterdag 5 maart vieren we de lente en de start van het tweede competitiedeel. Vanwege een kink in de kabel met een vergunning mogen we geen alcohol schenken op de club. 


Wij willen dit feest toch echt heel graag door laten gaan maar zonder biertje is het geen echt feest. Gelukkig zijn onze buren van SV Diemen zo aardig geweest om ons feest te hosten.  <...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Maart
2

Aftellen tot zaterdag 5 maartOnze  eerste jaars F trappen af, voor het eerst onderlinge competitie. Spannend! Kom je ook kijken en aanmoedigen? 
Daarna gaat de reguliere competitie starten. Veel HC Diemen teams spelen thuis en we hopen dat veel van jullie hen komt aanmoedigen. Uiteraard is het clubhuis open en kan je genieten van koffie, lekkers, frisdrank en alles wat we nog meer hebben. ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Maart
1

Nog een paar dagen tot de start comNog een paar dagen en de competitie start weer! 


Wij willen alle ouders, opa’s, oma’s, ooms, tantes, broertjes en zusjes welkom heten op zaterdag 5 maart. Kom de teams aanmoedigen! Het mag eindelijk weer! Wij weten zeker dat de teams het gemist hebben, al het thuispubliek aan de kant van het veld.
En wij zijn er klaar voor! 

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Febru
28

Evenementen in maart & april!

Morgen is het alweer maart. 
En ook in deze maand hebben we veel leuke en nuttige evenementen voor jullie! Ze staan allemaal in LISA en aanmelden via Evenementen is echt nodig! 
Ze ze alvast in de agenda's! 
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Febru
21

Spelregels & spelbegeleiding Jongst

De competitie start op 5 maart en er starten gelukkig ook weer nieuwe teams met competitie. Elk seizoen is het even nadenken wat de regels zijn tijdens wedstrijden. Speel je 3 tegen 3, of 6 tegen 6? En hoe staan dan die pylonnen? 


De KNHB weet dat er elk jaar weer vragen zijn en heeft er een heel stuk over geschreven. Overigens staan op de website van de KNHB meer...

Algemeen
Febru
15

Er gaat zoveel gebeuren in Maart!

MAART KOMT ERAAN! 
Oh wat kijken we er allemaal naar uit. Versoepelingen vanuit de overheid, de lente en de competitie start weer! 


Kijk in de LISA app of op de website want er komt nogal wat aan! We hebben allemaal leuke dingen gepland. Komen jullie allemaal naar de start van de competitie? 


5 maart 
Zet het in je agenda ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Febru
14

Even voorstellen; de Zaalcommissie

Wij zijn Rita en Delise, moeders van twee leuke jongens die samen hockeyen in het E-team. 


Wij wilden ons graag inzetten voor de club en vormen sinds september 2021 samen de zaalhockeycommissie. Zelf zijn we werkzaam in IT als project management officier en Financiën als financieel adviseur.


In september gingen wij gelijk van start want er moest nog...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Febru
14

HC DiemerCross voor de F teams en o

Ook de HCDiemerCross is vorig jaar uit nood geboren maar een blijvertje bij ons in de speciale trainingen! Een fijne teambuilding in het Diemerbos. Speciaal voor alle F en oudere teams!
Kom met je team in een mooie of bijzondere outfit en ga samen met je coach het parcours door. 

We hopen natuurlijk op een mooie zonnige dag, net als vorig jaar. Het team met de ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Febru
13

OPROEP!

OPROEP! Binnenkort starten we weer met ledenwervingsacties. Mogelijk dat ouders van geïnteresseerde kinderen ons opzoeken op Google Maps. Hoe fijn is het dan om positieve reviews te lezen van (ouders van) onze bestaande leden? Kortom, help ons mee, deel je ervaring met HC Diemen op Google Maps en schrijf een korte review. Het helpt ons en kost jou 3 minuten! #GoogleMaps #reviews ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Febru
4

Jaren 80 Warming-Up, wat is dat dan

In de evenementenkalender staat ineens een Jaren 80 Warming-up, maar wat is dat nu toch?
Vorig jaar, midden in de lockdown wilden wij de leden graag wat extra beweging aanbieden en hebben een nieuw evenement bedacht. Op de door ons zeer bekende opzwepende muziek uit de jaren 80 konden de leden een uur lang lekker de energie eruit springen en dansen. 
Deze extra training ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Janua
28

SAVE THE DATE

Nu we weer meer mogen willen we jullie alvast een inkijk geven waar wij allemaal mee bezig zijn. Naast dan het mooi maken van ons clubhuis. 


Kijk in LISA voor updates want dit is pas het begin maar wij willen jullie alvast een paar leuke evenementen, uurtjes en middagen meegeven. 


Waar moet je aan denken? We trappen af met de iconische eighties...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Janua
25

WE MOGEN WEER!!!!

Tijdens de persconferentie heeft de overheid versoepelingen aangekondigd die ingaan per woensdag 25 januari 2022. 


Sport (zaal- en veldhockey) mogen, competitie ook, gebruik van de kantine en toeschouwers bij zowel trainingen als wedstrijden. Alles mag weer. Wel onder een aantal voorwaarden. 


Zie de flyer in de bijlage wat wel en (nog) niet mag...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Janua
16

HC Diemen nu ook op TikTok!Volg on nu ook op TikTok voor de leukste HC Diemen filmpjes! 
...

Nieuwsafbeelding
zaal
Janua
14

Zaalhockey & de persconferentie van

Beste zaalhockeyers, 
Naar aanleiding van de persconferentie van vanavond:
de zaalcompetitie wordt tot 25 januari NIET hervat.  de zaaltrainingen zijn vanaf a.s. maandag weer in de zaal.  In LISA zal de locatie zo snel mogelijk worden gewijzigd. Zie hier ook de laatste informatie van de KNHB
Tot maandag! 
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Janua
8

Inleveren HC Diemen kleding

Wie heeft er nog HC Diemen jasjes en/of gele scheidsrechterjasjes thuis liggen? 


Op de club hangt niets meer. Wij hebben de kleding nodig voor als de competitie weer mag starten. Wij willen onze vrijwilligers en scheidsrechters elke week als ze op de club zijn wat meer zichtbaarheid kunnen geven. 
Kortom, heb je iets liggen, lever het in! 

...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Janua
7

Goed nieuws!

Per aanstaande maandag 10 januari mag er weer tot 20.00 uur buiten getraind worden! Helaas nog steeds geen competitie maar wel trainen. We nemen het maar stap voor stap. 


Voor de zaalhockey teams betekent dit dat we terug gaan naar het oorspronkelijke zaalhockey-schema en dus niet meer op de zaterdag. De locatie is dan niet de sporthal maar ons eigen waterveld. De locat...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Janua
6

Even voorstellen; de Medische Commi

De medische commissie geeft het bestuur advies over medische zaken. De leden hebben dan ook op de een of andere manier een link met de medische wereld. De laatste tijd heeft de commissie meegedacht over het uitvoeren van en de praktische zaken rondom het corona-beleid. De commissie draagt zorg voor de eerste-hulp zaken, zoals EHBO-koffer en ice-packs. Nu we een ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
23

Fijne feestdagen

HC Diemen wenst iedereen hele fijne feestdagen en een mooi 2022. 
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
18

Persconferentie zaterdag 18 decembe

Tijdens de persconferentie van zaterdag 18 december is aangegeven dat de binnensport voor amateurs wordt stilgelegd per zondag 19 december 05.00 uur. 


Dit betekent voor ons:
De zaalcompetitie is per direct stilgelegd, de wedstrijden van zondag 19 december gaan niet door.  De trainingstijden zoals eerder gecommuniceerd voor volgende week blijven staan, ec...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
9

Studentenhockey!

Na de winterstop is er bij HC Diemen ook ruimte voor Studentenhockey! Elke maandagavond met je eigen studententeam trainen onder leiding van een ervaren trainer en na afloop nog een drankje in het clubhuis. 
In de flyer staat alle informatie die nodig is. Meld je aan via de QR code en begin in februari!  ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
7

Zaalhockey is gestart!

Vorig jaar mochten we niet de zaal in door de volledige lockdown. Gelukkig nu wel! Een week later dan gepland. We hadden even de tijd nodig om alle trainingen en wedstrijden aan te passen zodat alles voor 1700 uur afgelopen is. 


Afgelopen zondag is de competitie gestart. De wedstrijden werden in een drieluik gespeeld met 6 spelers. Elk team speelde twee wedstrijden van ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
2

Grote Clubactie is een geweldig suc

De grote clubactie is afgelopen. De afgelopen weken hebben onze leden verkocht, en we bedoelen ook echt verkocht. Van de jongste duckies tot de oudste B-jeugd, iedereen heeft meegedaan. 
En het resultaat laat voor zich spreken. Het door ons gestelde doel is niet alleen gehaald maar zelfs met 20% overschreden. 
Met alle corona-maatregelen en de renovatie van ons club...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
2

15 nieuwe scheidsrechters erbij!

Gister hebben 15 vrijwilligers het arbitrage examen met goed gevolg afgelegd. Met trots kunnen we zeggen dat we er weer een heleboel scheidsrechters bij hebben! 
Dank voor jullie inzet! ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
1

Even voorstellen; De Evenementencom

De Evenementencommissie organiseert alle leuke evenementen voor HC Diemen. Van het bedenken ervan, de voorbereiding, de aankleding en zorgen dat het evenement goed verloopt. Kortom, van het kleinste idee totdat het evenement weer is afgelopen. 


Talitha, Lucille, Suzanne en Patricia, organiseren uiteraard de jaarlijkse HC Diemen tradities zoals Sinterklaas, Kerst, Pasen ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
30

Trimhockey! Meld je aan!

Nu onze eigen velden een feit zijn, is er ook weer meer ruimte voor groei. De trimmers bij HC Diemen is een heerlijk gevarieerde groep van volwassenen, sommigen met heel veel hockeyervaring, anderen met ervaring maar uit een ver verleden en weer anderen hebben nog nooit een hockeystick in de handen gehad! En dat maakt de combinatie op de maandagavond zo leuk! 


Je hoeft ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
26

Coronamaatregelen van 26 november 2

De zojuist aangekondigde coronamaatregelen door de overheid raken ook de amateursport hard. Vanaf zondag 28 november is het niet meer mogelijk om in clubverband te sporten na 17.00 uur (tot 05.00 uur). De maatregel is afgekondigd voor drie weken.


Dit houdt in dat alle hockeywedstrijden en -trainingen, zowel zaal als veld, uiterlijk 17.00 uur eindigen. Uiteraard roept dit een...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
25

A9 Gaasperdammerweg dit weekeinde i

Voor meer informatie zie het Diemernieuws ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
24

Coronamaatregelen 13 november 2021

De persconferentie 13 november heeft zeker gevolgen voor hockey. Gelukkig gaan trainingen en wedstrijden gewoon door. Helaas wel met restricties. 


Trainingen op de HC Diemen locatie
Tijdens trainingen is er geen publiek aanwezig. Alleen de trainers en de ouders die hulp-trainer zijn en overige vrijwilligers met een specifieke taak, mogen op het terrein aanwezig zi...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
20

Trainen op eigen velden vanaf maand

Vanaf maandag 22 november trainen we allemaal op onze eigen velden! 


Wie heeft de foto niet gezien waarop de verlichting op onze eigen velden aan staat! Inderdaad, Van Wijlen en de Gemeente Diemen hebben meters gemaakt en alle verlichting hangt en doet het! Het bestuur heeft zelfs een mooie app waardoor ze de verlichting op afstand aan en uit kunnen zetten. Hoe modern t...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
12

12 november corona maatregelen & Ho

Op vrijdag 12 november is tijdens de persconferentie van het kabinet nieuwe corona maatregelen aangekondigd. Deze gelden vanaf zaterdagavond 13 november 20.00 uur. 
Dit betekent dat de competitie van zaterdagochtend nog geldt conform de maatregelen van zaterdag 6 november. Zie ook onze corona flyer. 
Wij vragen iedereen zich te conformeren aan deze regels voor morge...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
10

HC Diemen open trainingen voor de j

HC Diemen Open Trainingen voor de jeugd
Er zijn weer twee dagen voor open trainingen voor jeugd die graag wil komen hockeyen! Op zaterdag 20 november van 11.00 - 12.00 uur en op zaterdag 27 november van 09.00 - 10.00 uur verwelkomen wij alle jeugd van 5 tot 15 jaar die graag kennis wil maken met hockey. 


Er is een veld vrij gemaakt waarin ze kunnen trainen maar om...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
5

Eigen velden training & competitie;

Voorlopig is de ingang aan de kant van het Sportpark de Diemen gesloten. Er wordt daar nog hard gewerkt aan de herinrichting van het sportpark. Hierdoor is er weinig parkeergelegenheid, zeker als ook SV Diemen wedstrijden hebben. Er is een extra parkeerterrein gecreëerd, dit is ALLEEN voor onze HC Diemen gasten, alle anderen worden niet op het terrein toegelaten. 
Voorlopig is de i...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
5

Competitie, training & Corona maatr

Vanaf zaterdag 6 november zijn er weer extra Corona-maatregelen van kracht. Wij hebben die maatregelen die van toepassing zijn voor veldhockey trainingen, competitie en het gebruik van ons clubhuis voor iedereen op een rijtje gezet. 
Belangrijkste is dat er geen maatregelen zijn voor spelers (jeugd & trim) tijdens trainingen of competitie. 
Er zijn wel maatregel...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
29

Spelen op eigen velden op zaterdag

Op zaterdag 6 november spelen we voor het eerst thuis op onze nieuwe eigen velden. Een heel aantal teams speelt dan ook thuis en wij zijn heel blij dat het eindelijk zover is. 


Een echt grote opening met bijbehorend feest gaan we zeker plannen. Voor nu is het al een feest op zich dat we op onze eigen velden spelen. 


Let de komende dagen goed ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
28

HC Diemen hockeyvelden zijn goedgek

Op donderdag 28 oktober zijn onze velden goedgekeurd wat betekent dat we erop mogen en kunnen spelen! 


En dat heugelijke feit is zaterdag 6 november! Dus nog een weekend op de Ringvaartdijk en daarna kunnen we op de fiets of lopend naar onze thuiswedstrijden! 


Alle dank aan Hockeyclub Xenios dat we de laatste drie jaar daar competitie mochten e...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
25

Keuring & Opening eigen velden

Helaas hebben wij moeten besluiten iets meer rust in de planning te houden en verwachten wij op zaterdag 6 november op onze eigen velden te kunnen spelen. 


Door het slechte weer van de afgelopen dagen kan de keuring van de velden pas aanstaande donderdag plaatsvinden. En een keuring is niet voor niets. Wij vinden het risico te groot dat als de velden toch afgekeurd zoud...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
24

Oranje Hockey Dames Pro League weds

Op 10 november spelen de Oranje Hockey Dames in het Wagener Stadion in de FIH Pro League hun tweede thuiswedstrijd tegen België. 


En net als bij de eerste wedstrijd op 13 oktober wordt het een groot hockeyfeest. Want wat hebben alle aanwezige kinderen ervan genoten dat ze hun idolen van dichtbij konden zien en handtekeningen konden verzamelen. Ook voor de Oranje speelst...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
13

Vanaf komend weekend is het herfstv

Vanaf zaterdag 16 oktober is het herfstvakantie. Er is dan geen competitie of training. 


De eerstvolgende training is dan weer op maandag 26 oktober. 
Competitie start weer op zaterdag 30 oktober. 


Wij wensen iedereen een heel fijne herfstvakantie! 


HC Diemen
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
12

RaboClubSupport, stem op HC Diemen!

De Rabo Clubsupport actie loopt al even.  Het mooie van de Rabo Clubsupport actie is dat alle Rabobank klanten kunnen stemmen. 


Dus geen loten verkopen maar simpelweg stemmen in de app of via de website. Geef het door aan iedereen die je kent met een Rabobank rekening en laat ze stemmen op HC Diemen! 


De actie loopt tot 25 oktober 2021

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
30

Contributie seizoen 2021-2022

Tijdens de Algemene Leden Vergadering hebben wij als bestuur ons voorstel voor het verhogen van de contributie voor het seizoen 2021-2022 aan de leden voorgelegd. Dit voorstel is aangenomen en daarmee is de contributie 2021-2022 vastgesteld.


De facturen zullen deze week verzonden worden en bij automatische incasso’s rond 8 oktober geïncasseerd.. 


Gr...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
20

De week van de Spelbegeleider & Sch

De week van de scheidsrechter komt er weer aan! 


25 september tot 3 oktober staat volledig in het teken van de scheidsrechters en spelbegeleiders. 


Houd onze social media en website goed in de gaten voor onder andere het spelregelcafe voor jongste jeugd spelbegeleiders en nog meer handige scheidsrechter tips&tricks!


Wil...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
18

Even voorstellen; Algemeen Bestuurs

Mijn naam is Leonie Verheul en ik ben sinds kort het nieuwe bestuurslid Algemene zaken. Hieronder vallen de Medische commissie, ICT en de Evenementencommissie.


Een bestuurslid is aanwezig bij de bestuursvergaderingen om zijn/haar visie en mening te geven over alle zaken die spelen en om de onder mijn verantwoordelijkheid vallende commissies te coördineren en de benodigde wer...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
16

HC Diemen heeft een nieuwe sponsor!

Bij AFTER’S COOL kan je terecht voor o.a. huiswerkbegeleiding, bijles en remedial teaching. Blije kinderen aan de keukentafel en vol zelfvertrouwen in de klas; dat is ons uitgangspunt bij alles wat we doen en waar we voor staan. Leerlingen helpen op het moment dat ze dat nodig hebben. Ons succes zit al meer dan 20 jaar in de combinatie hard werken en leren zo leuk en makkelijk mogelijk maken, m...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
13

Help jij onze leuke club verder opb

Altijd al meer met social media willen doen, ben je volleerd barrista of zou je dat willen worden, ben je goed in het werven van sponsoren of heb je verstand van (hockey)materiaal? 
Wij zoeken jou! We hebben in een aantal cruciale commissies nog open plekken. Wie heeft het enthousiasme om onze leuke groeiende club verder te helpen?

Voor meer informatie ove...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
2

HC Diemen Algemene LedenVergadering

Op donderdag 23 september is de jaarlijks ALV. Wij nodigen iedereen uit deel te nemen. Het is nog een keer online.
Alle informatie; uitnodiging, agenda en alle andere noodzakelijke documenten is naar alle leden per email gestuurd. . Niet ontvangen? Mail naar [email protected]


Het is verplicht om te reserveren/aan te melden. 
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
1

HC Diemen Marktplaats

Met ruim 300 leden waarvan de meeste nog heel erg in de groei zijn, moet er regelmatig iets nieuws gekocht worden. Zonde als er dus ook regelmatig kinderen bijna nieuwe spullen over hebben want ze zijn eruit gegroeid. Daar willen we bij ondersteunen. 


Omdat we nog geen evenementen kunnen organiseren in ons clubhuis hebben we voor nu een besloten Facebookpagina HC Diemen...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Augus
19

Het nieuwe seizoen gaat van start!

Maandag 23 augustus gaat het nieuwe hockeyseizoen van start! Wij hopen dat iedereen een fijne zomer heeft gehad en weer zin heeft om te starten met hockey. Wij hebben in ieder geval veel zin in het nieuwe seizoen waarin we onze eigen velden en ons eigen clubhuis zullen krijgen!
Helaas is de oplevering van onze nieuwe velden wat vertraagd, waardoor we tijdelijk op andere locaties zullen ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juli
11

Hulp nodig in het HC Diemen kantine

Altijd al Barista willen worden? Dit is je kans! Voor de nieuwe kantine van HC Diemen zijn we op zoek naar 6 vrijwilligers die het kantine kernteam willen versterken. Zonder vrijwilligers geen club en dat geldt ook voor de kantine!


De kantine zal gerund worden door José Cruz, oftewel Mr. Nata, die zorgt voor de inkopen etc, aangevuld dus met een kernteam van vrijwilli...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juli
8

Summer Challenge

Vandaag start de zomervakantie voor onze regio. 6 weken lang geen hockey. Geen trainingen en geen wedstrijden. Dus, om deze weken door te komen doen we weer een SUMMER Challenge! 


Check onze Facebook of Insta pagina en laat daar jullie leukste, grappigste of mooiste foto van een HC Diemen lid op vakantie in een HC Diemen jasje of shirt of sokken 😄. Het mag alleen zijn ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
23

Dag seizoen, hallo nieuw seizoen!

Laatste wedstrijd van het seizoen 
De laatste wedstrijd van het seizoen is komende zaterdag. We nodigen iedereen uit om tijdens deze laatste wedstrijd van het seizoen de HC Diemen teams te komen aanmoedigen. Of ze nu uitspelen of thuis, iedereen mag weer langs de lijn staan! Wel op anderhalve meter uiteraard. 


Op onze thuislocatie zal ook een stand zijn van H...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
21

Hello summer… het seizoen zit er bi

Het is dan bijna echt zover. Het HC Diemen seizoen 2021/2021 zit er bijna op. Het zal een seizoen zijn waar nog lang over wordt nagepraat. Het Corona seizoen en… het laatste seizoen zonder ons eigen home base. 
Een seizoen om niet te vergeten
Ondanks alle beperkingen hebben we genoten. Het was een jaar om nooit te vergeten. Zonder onze sportieve vrienden van de Diemer Kor...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
16

Het gaat eindelijk beginnen!

Met nog 80 dagen op onze aftelklok gaan de werkzaamheden voor de herinrichting van Sportpark de Diemen eindelijk beginnen Vanaf maandag 21 juni start de door de Gemeente Diemen gekozen aannemer met de voorbereidende werkzaamheden bij de sportvelden voor de herinrichting van Sportpark de Diemen en dus gaan onze velden er eindelijk komen! 


Dat betekent natuurlijk ook nog ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
14

HC Diemerfestijn.zondag 13 juni van

Op zondag 13 juni hield Hockeyclub Diemen het jaarlijkse zomerfeest; het HC Diemerfestijn. Ruim 150 hockey-kinderen uit Diemen en omstreken luidden samen de zomer in. Met stormbanen, zeep en water slide, springkussen en reuzenspellen stond de dag in het teken van hockey en plezier.


Naast sport en spel onder begeleiding van het Hockey Center was er natuurlijk ook gedacht aan...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
11

Trainingsschema seizoen 2021-2022 i

Het trainingsschema voor seizoen 2021-2022, ons eerste seizoen op onze eigen velden, is bekend! Wij hebben er zin in, jullie ook? ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
2

HC Diemerfestijn zondag 13 juni van

Zondag 13 juni van 10.00 - 13.00 uur is het HC Diemerfestijn! Drie uur in het teken van sport maar ook leuke (mega) spellen zoals Vier Op Een Rij, Jenga, Pannavelden en een springkussen. En natuurlijk limonade en lekker eten. En voor de begeleiders, vrijwilligers en de ouders die buiten de poort moeten wachten is Mister NATA er natuurlijk ook! 

 En vooralsnog lijkt het gew...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Mei
30

Even voorstellen.. De Lijnco's!

Hallo allemaal, 


Wij zijn Marijke, Boele en Christine, sinds dit jaar lijncoördinator bij HC Diemen. We zijn respectievelijk de lijncoördinator van de D/C jeugd, de E jeugd en de jongste jeugd.


De lijnco is het primaire en directe aanspreekpunt voor de teammanagers, coaches, ouders en spelers. We zijn het centraal aanspreekpunt voor de teammanagers,...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Mei
27

Interview AVT Makelaars & HC Diemen

Jarenlang was HC Diemen een club van stadsnomaden: van trainen bij Athena tot thuiswedstrijden bij IJburg en Xenios. Maar na vier jaar zwerven wordt de club eindelijk een helemaal volwaardige club met eigen velden in Diemen én een shirtsponsor : AVT Makelaars. Hoe hebben beide partijen elkaar gevonden? Ik praat met Danny van Buuren van het makelaarskantoor en Gideon Swaab, de voorzitter v...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Mei
25

SCHEIDSRECHTERCURSUS/HOCKEYSPELREGE

Wie doet er mee?


Beste ouders van jeugdspelers, D- en hoger spelende jeugd en trimhockeyers,


De volgende hockeyspelregel/scheidsrechtercursus start dinsdag 8 juni! Geef je nu op!


Wanneer?
Dinsdag 8, 15, 22 en 29 juni van 19:30 - 21:00 uur (tot dusver online via teams)
Docent: bondsscheidsrechter Humphrey Stuyver
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
April
24

Koningsspelen Brede School Noorderb

Koningsspelen bij Brede school Noorderbreedte en Kersenboom


De eerste dag van de Koningsspelen stond bij Brede school Noorderbreedte in het teken van diverse spelletjes en sporten. De kinderen konden kanovaren, volleyballen en voetballen. Ook was er, op verzoek van de school, een hockeyclinici georganiseerd door de Diemense hockeyvereniging HC Diemen. Hier is met veel plezie...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
April
20

Hockeydagen HC Diemen & Het Hockey

6 en 7 mei is het HC Diemen hockey kamp voor de F-jeugd en ouder. Een of twee dagen in het teken van hockey, spelletjes en plezier. Om dit kamp goed te regelen moeten wij uiterlijk aanstaande vrijdag weten of uw kind meedoet. Het zou natuurlijk zonde zijn dat kinderen niet meer mee kunnen doen terwijl ze dat wel zouden willen!


De kosten voor het HC Diemen hockeykamp bedragen...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
April
14

Even voorstellen.. De Ledenadminist

De meest voor de hand liggende activiteit van de ledenadministratie is het verwerken van alle nieuwe inschrijvingen. Zodra een inschrijving via onze website binnenkomt, sturen we een welkomstmail en zetten we dat kindje in eerste instantie op de wachtlijst. Samen met de lijn coördinatoren kijken we of er in het juiste team plek is. Zo nee, dan moeten we wachten tot we een nieuw team kunnen maken...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
April
14

Huisvestingscommissie: er is werk a

Nu we echt zeker weten dat onze eigen HC Diemen Club locatie op sportpark de Diemen een feit wordt, is er werk aan de winkel voor de Huisvestingscommissie. Het doel is om na de zomerstop te kunnen trainen op onze eigen velden en vanaf de start van de competitie een eigen Clubhuis met draaiende kantine te hebben. Dat wordt nog best een uitdaging want de tijd vliegt! Maar als we zover zijn dan heb...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
April
10

Nieuwe foto's voor de website

Vandaag was het lente toernooi van HC Diemen. Alle teams hebben in gemixte vorm door elkaar heen gespeeld. Alle F-jes zijn in meerdere teams verdeeld en hebben een toernooi gehouden, zo ook alle E-tjes en zo verder. 
Het was leuk om te zien hoe er al snel nieuwe teams werden gevormd en iedereen met plezier en ook wel fanatiek speelden. 
Tijdens deze dag zijn er ook ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
April
3

Inschrijfformulier Open Trainingen

Met de start van het nieuwe seizoen in augustus van dit jaar hebben wij onze eigen velden. Dit betekent ook dat we veel meer ruimte hebben om te trainen en competitie te spelen. Er kunnen hierdoor veel meer kinderen lid worden van HC Diemen; er is met ingang van het nieuwe seizoen plek om direct mee te doen. 
Daarom willen we niet-leden nu al kennis laten maken met hockey en onze m...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
April
2

Teamindelingen voor het nieuwe seiz

We zitten nog midden in het huidige seizoen en toch zijn wij al druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Omdat we met de start van het nieuwe seizoen eigen velden hebben, zijn we druk met ledenwerving want we kunnen extra teams vormen, zowel voor training als competitie (zodra dit weer mag). 


Over teamindelingen gesproken, die gaan we voor het nieuwe s...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Maart
28

Even voorstellen…. De Privacy Offic

Al vanaf de oprichting is aandacht geweest voor privacy belangen, maar nu de club in rap tempo groeit, wordt meer gerichte aandacht besteed aan privacy. We hebben hiervoor een privacy officer die hierin meedenkt en adviseert.
Omdat HC Diemen een vereniging is waar plezier en sportiviteit voorop staat en hiervoor de nodige inspanningen worden geleverd, zijn tot op zekere hoogte ook gegevens...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Maart
12

Herinrichting Sportpark de Diemen g

Vandaag hebben wij het bericht ontvangen van de Gemeente Diemen dat de herinrichting van Sportpark de Diemen doorgang kan vinden. 


Voor niet elke sportverenging in Diemen is dit goed nieuws maar voor HC Diemen is het wel geweldig nieuws. Wij kunnen nu echt de stappen zetten naar eigen velden en eigen clubhuis. En daar zijn wij echt heel blij mee!


Op...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Maart
7

Update naar aanleiding van de annul

Wij verwijzen nogmaals naar het corona-protocol. Dit is de meest recente versie waarbij de medische commissie overleg heeft gehad met de GGD. 
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Maart
4

Welke stoere jongens komen onze jon

Wie kent er stoere jongens die onze jongensteams willen versterken? Voor deze teams hebben we (nog) geen wachtlijsten dus schrijf je direct in! En geef het vooral ook door aan jullie vrienden en klasgenoten! 
Boys! Wij zoeken jullie!  ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Maart
1

Even voorstellen; het wedstrijdsecr

Michiel Hopman en Miriam Spierings besturen het wedstrijdsecretariaat van HC Diemen. Michiel al vanaf het eerste uur en Miriam sinds de start van dit lopende seizoen actief betrokken. Dit was hard nodig want omdat de club zo snel groeit en steeds meer teams competitie spelen, was het niet meer alleen te organiseren.
Het wedstrijdsecretariaat is verantwoordelijk voor het inplannen van a...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Febru
23

We gaan weer starten!! Oh yeah!

De winterstop is voorbij! Alle teams mogen en kunnen weer trainen. Dus ook onze duckies! 


Vanaf  maandag 1 maart start de reguliere training weer. De tijden zijn onveranderd. Uiteraard zijn de trainingstijden ook te vinden op onze website. 


Mochten leden in de problemen komen als gevolg van de avondklok, dan kunnen ze uiteraard in overleg ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Febru
11

Onderlinge wedstrijden zaterdag 13

Als corona niet ons tegenwerkt dan is het wel het winterse weer! Ondanks dat de zon nu schijnt en de weersomstandigheden langzaamaan verbeteren, is de conditie van de velden nog niet goed. Sterker nog, ze zijn helaas onbespeelbaar. 
Daarom moeten wij naast de trainingen van deze week helaas ook de onderlinge wedstrijden van aankomende zaterdag annuleren. 
Wij wensen...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Febru
11

Diemen telt de dagen af tot de bal

Afgelopen week heeft onze voorzitter, Gideon Swaab een interview gegeven aan hockey.nl. We willen graag dit artikel met jullie delen. Uiteraard is het ook te lezen via onze , Facebookpagina. 
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Febru
10

Trainingen van woensdag 10 februari

Het sneeuwt niet meer en de weersomstandigheden zijn verbeterd maar helaas de conditie van het veld niet. Er ligt nog te veel sneeuw op de velden waardoor de velden onherstelbaar stuk gaan als we gaan trainen. 


Dus helaas moeten wij ook de trainingen van aanstaande woensdag 10 februari annuleren. 


Wij hopen dat we komende zaterdag wel onderling...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Febru
7

Trainingen maandag 8 februari geann

Vanwege de sneeuw, de weersomstandigheden en de conditie van de velden moeten wij helaas de hockeytrainingen van maandag 8 februari annuleren. 


Vooralsnog gaan de trainingen van woensdag nog door, mocht dit wijzigen, dan zullen wij dit communiceren. 


Bedankt voor het begrip van dit besluit. 


Het bestuur HC Diemen
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Febru
3

Trainingen woensdag geannuleerd!

Gezien de regen en de kwaliteit van het veld is besloten alle trainingen af te lasten voor vandaag.  Volgende week gaan we weer verder en we hopen iedereen aankomende zaterdag ook weer te zien bij de eerste onderlingen wedstrijden!  ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Febru
2

NIEUWE HOOFDSPONSOR HC DIEMEN

Met trots presenteren we een nieuwe mijlpaal in de ontwikkeling van onze vereniging; een hoofdsponsor, en wel AVT Makelaars uit Diemen.


Drie jaar zekerheid
De overeenkomst met AVT Makelaars is in ieder geval voor de komende drie jaar. Dat geeft HC Diemen de gelegenheid de vereniging verder uit te bouwen, met de zekerheid dat de sponsor zich voor lange termijn aan onze ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Janua
31

HC Diemen nieuwsartikel in het Diem

In 2017 waren de wachtlijsten van de bestaande  hockeyverenigingen in de buurt dusdanig dat kinderen rustig meer dan vier jaar moesten wachten en dan was er nog geen garantie dat ze lid konden worden, want op deze wachtlijsten stonden toen al ruim 130 kinderen uit Diemen. Dit moest anders vond een aantal ouders van teleurgestelde kinderen. En zo is het burgerinitiatief ontstaan. 
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Janua
31

Blog van een ouder: Help…. Ik ben i

Sinds vorige zomer is mijn 6-jarige dochter gegrepen door het hockey virus. Veel van haar vriendinnen waren al lid van HC Diemen en na een paar proeftrainingen in de zomer wilde ze dus ook ‘op hockey’. Super leuk natuurlijk. Ik ben in de stellige overtuiging dat een teamsport heel goed is voor de ontwikkeling van kids. En een Hockey club in Diemen die ook nog eens plek had voor een 6 jarig meisj...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Janua
27

Ongeregeldheden in de samenleving;

Op verzoek van de Sportraad en de Gemeente Diemen delen wij deze brief van Burgemeester Boog, waarin hij zijn zorgen uit over de ongeregeldheden die om ons heen gaande zijn. Ook zijn er signalen dat dit in Diemen kan gebeuren. 


Het was verschrikkelijk om te zien hoe ondernemers getroffen werden, vernielingen werden aangericht en zelfs een ziekenhuis werd belaagd. We moe...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Janua
24

Even voorstellen; de Technische Com

De Technische Commissie, ook wel de TC genoemd houdt zich bezig met het technische beleid en de hockey ontwikkeling van de club en haar leden. Belangrijke pijlers zijn de trainingen, hockeyclinics, teamindelingen en materiaal.  Zoals jullie weten hebben wij een samenwerkingsverband met Het Hockey Centre die ook al onze trainingen verzorgd. De TC is aanspreekpunt van en naar Het Hockey Centr...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Janua
13

Aftellen maar!

Bij de start van ons nieuwe seizoen spelen wij op onze nieuwe, eigen velden! Wij kijken er naar uit en tellen af. Doen jullie mee? 

...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Janua
4

Wintertraining weer gestart!

Vandaag 4 januari zijn de wintertrainingen weer gestart voor alle teams vanaf de E6 en hoger. De laatste wintertraining is op woensdag 17 februari. 


Daarna is het tot en met 1 maart krokusvakantie en dus geen trainingen. Na de krokusvakantie starten we weer met de reguliere tweede helft van het seizoen.


Helaas is er voor de Trimmers nog geen goed ni...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
24

Even voorstellen; de voorzitter, pe

Om een vereniging op te richten is er een bestuur nodig. Dit bestuur dient minimaal te bestaan uit een secretaris, penningmeester en voorzitter. Het bestuur is binnen HC Diemen later uitgebreid met bestuursleden op het gebied van technische zaken, wedstrijdzaken, accommodatie en algemene zaken. Elk bestuurslid heeft ook een aantal commissies waar diegene verantwoordelijk voor is. Gideon Swaab is...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
14

COVID update 14 December 2020

De persconferentie van premier Rutte van 14 december heeft een aantal nieuwe maatregelen aangekondigd. Maatregelen die ook effect hebben op de sport. 


Buiten sporten mag nog wel echter, voor volwassenen boven de 18 jaar mag dit nog met maximaal twee personen, waarbij teamtrainingen en competitiewedstrijden niet meer mogen. Dit betekent dat trimhockey per 17 december de ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
9

Nieuwe velden

De gemeente Diemen heeft vandaag gecommuniceerd naar de directe omgeving van Sportpark de Diemen dat ze op korte termijn gaan starten met de herinrichting van Sportpark de Diemen.  Met deze herinrichting krijgt HC Diemen haar eigen hockeyvelden. Wij zijn blij dat het aftellen voor ons is begonnen. De voorbereidende werkzaamheden starten in december en de verwachting is dat het aan het eind...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
9

Grote Clubactie is een geweldig suc

Overdonderd door dit mooie bedrag voor onze nog kleine en jonge club. Met het bericht van gister dat de gemeente Diemen snel gaat starten met de herinrichting van sportpark de Diem waaronder onze twee velden gaan we komend seizoen dit bedrag heel goed kunnen gebruiken. 
Dank jullie wel! 
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
28

Winterstop & wintertraining? Ja ech

Vandaag was een zeer geslaagd afsluitend HC Diemen toernooi waarmee we de winterstop hebben ingeluid. In normale omstandigheden zouden we jullie allen weer in maart 2021 verwelkomen voor de tweede helft van het seizoen. In dit rare corona-jaar hebben we besloten om leden toch nog tijdens de winterstop extra training aan te bieden.   Voor de duckies en F-jes lijkt het ons onverstandig om i...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
24

Grote Clubactie loopt nog tot 30 no

De Grote Clubactie is BIJNA afgelopen. 30 November eindigt de actie. 


Het is nu al voor HC Diemen heel succesvol en we zijn blij met alle kinderen die loten hebben willen verkopen. Komend seizoen hebben wij onze eigen velden en clubhuis. Al het geld wat opgehaald wordt door de Grote Clubactie helpt ons bij het verbouwen van ons nieuwe clubhuis. 


...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
21

Even voorstellen… De Huisvestingsco

De Huisvestingscommissie zorgt voor… je raad het al, alles wat met velden en gebouwen te maken heeft.   Het zijn drukke tijden voor de huisvestingscommissie, aan het begin van het seizoen hebben we razendsnel de faciliteiten bij Xenios up and running moeten krijgen. Daarnaast zorgen we ervoor dat alles geregeld is op de huidige tijdelijke trainingslocatie. Alles uiteraard in samenspraak m...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
17

HC Diemen tijdens de winterperiode

Het bestuur van HC Diemen heeft besloten om zaalhockey (training en competitie) niet te laten doorgaan. De KNHB heeft ons laten weten dat de zaalcompetitie voor seizoen 2020/2021 in heel Nederland is geannuleerd. Aangezien we niet kunnen garanderen dat de trainingen dit seizoen volledig door kunnen gaan door de continue veranderende Corona-maatregelen hebben we besloten de zaaltrainingen te annu...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
7

Foto van de week

Elke week posten wij op onze Facebookpagina een Foto van de Week. De leukste naar ons gestuurde foto staat een week lang in de etalage. Leuk om met de teams of individuele leden een beetje kennis te maken en het plezier te zien van de kinderen en/of teams. 
Nieuwsgierig? Volg ons op Facebook (en natuurlijk ook instagram), dan mis je geen enkele post! 
Ook een keer e...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
25

Halloween bij HC Diemen!

28 en 30 oktober vieren wij Halloween bij HC Diemen. Alle kinderen mogen verkleed naar de training komen; leuke, grappige, enge verkleedkleding, het mag allemaal! Met of zonder schmink, doe wat jullie leuk vinden! 
En natuurlijk krijgt iedereen na de training nog wat lekkers.
Uiteraard is deze Halloween Corona-proof... :) ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
24

Even voorstellen... De trimhockey c

Mijn naam is Peter Kuipers. Ruim twee jaar woonachtig in Diemen De Sniep samen met mijn vriendin en twee jonge kids. In mijn jeugd heb ik gehockeyd in Zeewolde. Toen nog op gras met een stick van hout en ranja na de wedstrijd. Na onze verhuizing naar Diemen werd het nooit uitgeroeide hockey virus opnieuw aangewakkerd door de berichtgevingen rondom de oprichting van Hockey Club Diemen in het Diem...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
23

Rabo Clubsupport 2020; Nog 2 dagen!

Let op let op let op!!! ------------------------------ Nog 2 dagen en dan is de Rabo Clubactie voorbij. Dus breng NU nog je stem uit! 

Vanaf 5 oktober start ook de RABO Clubactie. Heb je een Rabobank rekening, of ken je vrienden, buren, familie of verre vrienden met een Rabobank rekening? Vraag ze te stemmen op HC Diemen! Kost niets, gaat ons heel erg helpen!
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
16

Algemene Leden Vergadering HC Dieme

Vanwege de Covid situatie wordt de ALV online georganiseerd en heeft iedereen een mail ontvangen met de uitnodiging. We hopen op een grote opkomst omdat we het waarderen als mensen betrokken zijn bij de vereniging en omdat we een ruim quorum nodig hebben voor een statutenwijziging.
Onze club heeft de afgelopen 3 jaar hard gewerkt om een degelijke vereniging te ontwikkelen en we zijn al ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
14

Corona-update trainingen & wedstrij

Helaas moeten wij opnieuw maatregelen in het kader van Corona met jullie delen. Dit is naar aanleiding van de persconferentie van 14 oktober 2020. De volgende maatregelen zijn per direct ingegaan waarbij sporten beperkt mogelijk is:  
Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen. We...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
10

Grote Clubactie - tussenstand

Niet meer zo steil als de eerste weken maar dat is natuurlijk niet zo gek. We zitten nog steeds boven verwachting momenteel. Gaaf hoor dat al onze leden zo meehelpen. Heb je nog volle boekjes? Alle loten die niet online verkocht zijn moeten handmatig verwerkt worden. Dus stuur ff een dm of e-mail naar [email protected] waar je ze kan inleveren. Zou gaaf zijn als we die in de komende weken kunnen ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
8

Fijne Herfstvakantie

Morgen is alweer de laatste training voordat de leden aan een welverdiende herfstvakantie beginnen. We kunnen terugkijken op een heerlijke start met als hoogtepunt uiteraard onze D-teams die beiden herfstkampioen zijn geworden. Echt trots! En we kunnen met zoveel plezier vooruit kijken.
Leden Het ledenaantal blijft groeien. We kunnen nu nog niet iedereen toelaten maar zodra volgend ja...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
7

Even voorstellen... De arbitragecom

De arbitragecommissie zorgt ervoor dat er bij ieder team ruim voldoende opgeleide scheidsrechters zijn. Tot op heden zijn dat ouders, maar binnenkort kan de oudere jeugd zich hier ook voor gaan opgeven als scheidsrechter. De cursus wordt twee maal per jaar gegeven (najaar en voorjaar), en wordt afgesloten met een KNHB spelregelexamen. De scheidsrechterskaart wordt op persoonlijke titel behaald e...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
4

Week van de Scheids; super leuke we

Deze week is het de week van de scheidsrechter! 


Ben je spelbegeleider of scheidsrechter of zou je graag meer willen weten van de regels bij hockey? Dat kan, de KNHB heeft deze week 3 superleuke en interessante webinars. 1 voor beginnende spelbegeleiders/scheidsrechters, 1 voor de meer ervaren en 1 voor alle doelgroepen. De webinars zijn gratis en ongeveer anderhalf uur...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
3

Grote Clubactie inleveren volle lot

Nog de hele maand oktober kunnen loten verkocht worden. Heb je nog boekjes nodig? Of is je boekje vol? Stuur een DM (via www.instagram.com/hcdiemen), Facebook bericht (www.facebook.com/hcdiemen1) of een e-mail ([email protected]) waar je ze kan inleveren. 
Uiteraard kan het bij een van ons altijd tijdens de training. Check dan even bij je team manager.
#groteclubactie ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
1

Corona & Wedstrijden

Op de persconferentie van maandag konden we het al horen: sporten gaat door maar zonder publiek. Dat betekent dat onze sportlocaties weer op slot gaan! Dit betekent dat er geen publiek meer op het terrein mag en het clubhuis is gesloten met uitzondering van toiletten. 


Thuiswedstrijden (Xenios is onze thuislocatie)
Wie mag er dan wel mee het terrein op tijden...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
30

Corona maatregelen september 2020

Op de persconferentie van maandag konden we het al horen: sporten gaat door maar zonder publiek. Dat betekent dat onze sportlocaties weer op slot gaan! 


Op de trainingslocatie 
Voor de trainingen ingaand per aanstaande woensdag 30 september 2020 gelden een aantal (hernieuwde) regels. De locaties DKV als TVDZ zijn gesloten voor publiek. Helaas mogen wij geen o...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
22

Grote Clubactie is gestart!

HC Diemen is gestart met de Grote Clubactie! Dit jaar willen wij de opbrengst besteden aan onze nieuwe velden in Diemen. Help jij mee om onze clubkas te spekken? De grote clubactie loopt tot 2 november.

Verkopen loten
Onze leden kunnen op een verantwoorde manier langs de deuren, familie en vrienden om loten te verkopen.
* Gebruik bijvoorbeeld je hockeystick om o...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
16

TRIMHOCKEY

We gaan ook beginnen met trimhockey. Deze zomermaanden was er al een instuif en we horen hele enthousiaste reacties. Vanaf 24 augustus start het allereerste reguliere seizoen trimhockey.
Wie doet mee? Stuur een mail naar [email protected] voor vragen. Ben je nu al enthusiast, schrijf je in via de website.  ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
13

C-Girls!! We zoeken jullie!

Ben jij 12 of 13 jaar oud? En hou je van een teamsport? Dan hebben we nog plek bij de leukste hockeyclub van Diemen! Kom jij onze C-girls versterken?
Meld je snel aan >>

...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
9

Hockey & Corona

Dit weekend mogen we eindelijk weer competitie gaan spelen. Graag jullie aandacht voor de corona-maatregelen. 
Samen houden we HC Diemen, onze gasten en vrijwilligers gezond! 
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
2

5 & 6 jarigen opgelet!

Er is nog plek! Ben je 5 of 6 jaar oud? Dan hebben we nog plek! Voor de andere leeftijden hebben we voor meisjes helaas een wachtlijst. Dus ben je 5 of 6 schrijf je snel in. We trainen op woensdagmiddag van 15.00 - 16.00 uur. 
www.hcdiemen.nl/site/Default.asp?option=11016&menu=2

...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Augus
21

Kantine Xenios Clean - up!

De competitie gaat weer starten. Nog 1 jaar op de (voormalige) velden van @xeniosamsterdam maar Xenios speelt er niet meer. Dus de kantine daar is leeg leeg leeg. Om de competitie goed te kunnen starten moet de kantine ff goed schoongemaakt worden. Een lenteschoonmaak in de herfst zeg maar . Dat kunnen we niet alleen! Wie komt ons helpen???? Woensdagavond vanaf 1900 uur.  Ringvaart...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Augus
1

We gaan weer beginnen!

Het aftellen is begonnen voordat we weer gaan starten.. Alweer het vierde seizoen van onze club! En het gaat een geweldig seizoen worden. We hebben veel nieuwe vrijwilligers in belangrijke commissies. 
We hebben een nieuwe secretaris, penningmeester en wel vier nieuwe vrijwilligers voor de evenementencommissie. En ja, we verwachten dat zij het druk gaan krijgen, aftellend naar onze...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juli
4

Gemeente Diemen is akkoord met heri

Donderdag 2 juli 2020 heeft de Gemeente Diemen een positief besluit genomen over de herinrichting van sportpark De Diemen. Dit betekent dat er een extra voetbalveld komt, een veld voor beach volleybal en twee hockeyvelden. 
HC Diemen heeft daarmee eigen velden en een clubhuis in Diemen. Dit heugelijk feit zal nog even duren. De verwachting is dat wij met de start competitie 2021/20...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juli
1

instuiftrainingen HC Diemen zomerva

Met plezier kondigen we aan dat we gedurende de zomervakantie doorgaan met instuiftrainingen voor de jeugd en starten met Trimhockey voor ouders. De indeling is gemaakt op basis van de huidige teams waar de kinderen nu in zitten (seizoen 2019/2020). 


Het is 6x elke woensdag van 15 juli tot 19 augustus. De instuif is kosteloos voor onze leden. 


...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juli
1

Besluitvormende raad Diemen donderd

Aanstaande donderdag 2 juli om 19.30 uur is de besluitvormende raad van de Gemeente Diemen. Als eerst op de agenda staat de kredietaanvraag herinrichting Sportpark De Diemen en daarmee het besluit of wij eigen velden krijgen. 
Een spannend moment! We hopen uiteraard op een positieve uitkomst zodat we als club verder kunnen groeien en ook daadwerkelijk andere clubs voor de competiti...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
28

Afsluitend hockeykamp

Afgelopen zaterdag hield HC Diemen voor het eerst in haar geschiedenis een hockeykamp ter afsluiting van het seizoen. Het weer leek een beetje tegen te zitten maar uiteindelijk was het heel mooi hockey weer, ruim 22 graden, soms dreigde er regen maar eigenlijk is het de hele dag droog gebleven. 
Ruim 125 kinderen hebben deelgenomen. De Duckies (5 jaar) zijn na de lunch opgehaald, a...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
26

ADRES XENIOS

LET OP!!! Het adres van Xenios voor HC Diemen is Ringvaartdijk 21 Amsterdam ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
25

Einde seizoen 2019/2020

Afgelopen woensdag hebben we alweer de laatste training van ons gekke seizoen gehad. Ondanks alle COVID19 perikelen die de tweede helft van ons seizoen hebben gekenmerkt, is er veel gebeurd.  We zijn in ledenaantallen enorm gegroeid, voor het eerst een hockeydag georganiseerd voor onderlinge wedstrijden voor alle E-teams en hoger. Dit was een enorm succes en zo leuk om al die enthousiaste le...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
22

Filmopnames bij HC Diemen

Afgelopen woensdag waren er filmopnames voor een promofilm van HC Diemen. De opnames waren van 15.00 - 16.00 uur maar alle teams (ongeacht op welk uur of dag ze normaal trainen) waren welkom. 
Vanwege de privacy wetgeving waren wij genoodzaakt om van alle spelers te weten wie er aanwezig zou zijn en moest er expliciet goedkeuring van de ouders zijn voor de filmopnames. Bijna 50 led...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
10

Filmopname

FILMOPNAME WOENSDAG 17 JUNI 15.00 UUR! ALLE TEAMS ZIJN WELKOM!
Op woensdag 17 juni zijn er filmopnames op de club. Dit is om drie uur. Alle teams (ook die normaliter op een later tijdstip trainen) kunnen zich hiervoor aanmelden als ze ook willen komen. Iedereen die HC Diemen clubtenue heeft, graag aantrekken dan :). 
We gaan dit promofilmpje gebruiken onder andere op social...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
5

Hockeykamp 27 juni; HOE aanmelden


Aanmelden voor de Hockeydag op 27 juni in Lisa? 
In de LISA app staat rechts onderin een kopje 'meer', klik daarop, dan kom je in een scherm waar je het kopje 'evenementen' ziet. Zodra je daarop klikt kan je aanmelden.
Graag bij de opmerkingen aangeven als je meerdere kinderen die (in hetzelfde of een ander HC Diemen team zitten), de namen en teams vermelden.
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
3

Hockeykamp Duckies & hoger. Afsluit

Op zaterdag 27 juni organiseert HC Diemen in samenwerking met Het Hockey Centre een geweldige hockeykampdag! Ook hierbij graag via de LISA app aanmelden alsjeblieft zodat wij niet alleen weten wie er komen maar ook alle corona-regels netjes kunnen aanhouden. Iedereen die lid is en minimaal 3x heeft getraind mag meedoen! uiteraard wel aanmelden :). Hockey Centre verzorgt de gehele invulling...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
3

Onderlinge wedstrijden E, D & C tea

Op zaterdag 20 juni organiseren wij in samenwerking met Het Hockey Centre onderlinge wedstrijden voor alle E, C & D teams van HC Diemen! Nieuwe leden die al helemaal ingedeeld zijn in een team en daar nu al meetrainen kunnen aanwezig zijn. We willen jullie vragen om zo snel mogelijk ide aanwezigheid voor de onderlinge wedstrijden in de LISA-app aan te geven. Team:...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Mei
6

Hockeykamp, Hockey clinic & Keepers

In januari van 2020 hebben wij gecommuniceerd dat we op 10 mei en 27 juni won hockey clinic en een hockey kamp zouden organiseren. Nu brengt corona wat roet in het eten. Daarom nu een update over de clinic en het hockeykamp. Hockey clinic van 10 Mei voor 8E, D en C-teams
We gaan het zeker organiseren maar helaas niet op 10 mei. We houden alle corona-maatre...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
April
28

Creative Mind is a joy forever!

Een van de meest zichtbare commissies van onze club is wel de evenementencommissie! Zij organiseren jaarlijks alle vermengen van HC Diemen. En naarmate wij groeien, groeien de evenementen met ons mee. Zeker zodra wij ons eigen clubhuis hebben. Wie denkt er nu niet al na over de leuke jeugdfeesten die er gegeven kunnen worden? Maar dat is voor later :)
Voor nu zoeken we een vrijwill...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
April
28

Starten met de trainingen Corona-st

Zoals al aangekondigd mogen we weer trainen met de jeugd. Dit kan alleen onder strikte voorwaarden. Deze voorwaarden zijn door de KNHB en de overheid opgesteld en de afgelopen dagen is er achter de schermen hard gewerkt om dit ook voor HC Diemen werkbaar te maken. 


Vanavond heeft iedereen een extra nieuwsbrief per mail ontvangen. Hierin staat niet alleen hoe wij mogen t...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
April
26

We gaan echt van start! Woensdag 29

Goed nieuws! De afgelopen dagen heeft het bestuur veel zaken besproken met gemeentes, het Hockey Centre en de verschillende locaties waar wij bekend zijn. En ondanks dat sommige details nog niet helemaal helder zijn is het goede nieuws dat we wel kunnen starten! 


Duckies, F- teams, 6E, MC1 en JD1-teams
Aanstaande woensdag 29 april starten deze teams weer met tr...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
April
21

We mogen weer!

Sinds half maart 2020 zijn op nadrukkelijk advies van de overheid alle sportverenigingen gesloten en bleef iedereen zoveel mogelijk thuis. Wij zijn uiteraard ook gestopt met de hockeytrainingen en de competitie. En nu? Nu is vandaag bekend geworden dat er langzaamaan weer gesport mag worden. Enkel voor kinderen en enkel trainingen, maar dat mag de pret niet drukken, we mogen weer! Een beetje!&nb...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Maart
31

Tot 28 april is er geen hockeycompe

Update 31 maart 2020, 19.50 uur
De KNHB volgt sinds het begin van de coronacrisis de richtlijnen van het RIVM en de adviezen van het ministerie van VWS/NOC*NSF. Op basis van de vandaag gecommuniceerde richtlijnen van de overheid en het RIVM heeft de KNHB daarom helaas moeten besluiten de wedstrijden in alle competities voor dit seizoen 2019-2020 wederom uit te stellen.
Competities D...

Algemeen
Maart
28

Update hockeyactiviteiten die in ma

Beste leden,

Niemand had een maand geleden kunnen bevroeden dat het hockeyseizoen twee weken later abrupt tot stilstand zou komen. Ongelooflijk dat het Coronavirus hiervoor kan zorgen. Jammer voor alle ouders, vrijwilligers en trainers van Hockey Centre. Jammer voor de kinderen die nu niet kunnen trainen en wedstrijden kunnen spelen. Maar we houden hoop, wie weet komt er in de nabij...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Maart
12

Tot 1 april is er geen hockeycompet

Update 12 maart 2020, 16.15 uur

Tot 1 april geen hockeycompetitie in heel Nederland
Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland geeft de KNHB gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid. De KNHB heeft alle wedstrijden afgelast tot en met 31 maart. Dit betreft een maatregel die voor alle teams is ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Maart
9

Van 't Hek teamsponsor nieuwe mixed

Het mixed team heeft een shirtsponsor; Gebroeders Van ‘t Hek funderingstechnieken. (www.vanthek.nl)

Hoe cool is dat! Weer een bedrijf dat gelooft in onze leuke club. En wij zijn blij met hen. Weet je ook een bedrijf dat ons wil sponsoren? Laat het weten via [email protected].
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Maart
9

HC Diemen zoekt enthousiaste leden

Voor de jeugd is er bij HC Diemen niet alleen de gebruikelijke competitie waar de jongens en meiden lekker kunnen hockeyen, maar zijn er, vooral aan het einde van elk seizoen, extra toernooien waaraan ze deel kunnen nemen. En die toernooien zijn juist die extra’s die het nog leuker maken om bij HC Diemen te hockeyen!

Om dit allemaal in goede banen te leiden zijn we op zoek mensen die ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Maart
4

Nieuw team Diemer Duckies gestart!

Afgelopen maandag is een kersvers Diemer Duckies team gestart aan hun eerste hockeytraining. We moesten even improviseren. Omdat de velden bij TVDZ blank stonden, konden we gelukkig terecht bij DKV.

DKV en Kind&Co, wij danken jullie hartelijk voor de medewerking! Het was een heel natte training maar alle kinderen hebben veel plezier gehad. Veel succes Diemer Duckies2!...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Febru
26

Seizoen is weer gestart!

Vandaag was de eerste training na de winterstop. Eigenlijk zouden we afgelopen maandag al starten maar die ging helaas door het slechte weer niet door. Maar vandaag was het dan eindelijk zover. 13 weken lang geen (buiten)training, want alle E-teams en hoger hebben die weken wel in de zaal getraind. Bikkels!  De jongste jeugd startte om drie uur en alle ouders hebben onder het genot va...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Febru
17

Gideon Swaab, voorzitter van HC Die

De statenleden van de VVD in Noord-Holland hebben vrijdag voor de veertiende keer een taartenactie gehouden waarmee zij lokale vrijwilligers de aandacht geven die zij verdienen.


In dit geval was dit onze voorzitter, Gideon Swaab voor zijn bijzondere bijdrage aan HC Diemen! Is ook best knap om een hele nieuwe vereniging op te zetten! 
En wij zijn ook trots o...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Febru
15

Landelijke opschoonactie en HC Diem

Doen jullie mee? Met zoveel mogelijk HC Diemen teams en outfit gaan we mee helpen ons dorp opruimen! Gemeente Diemen

HC Diemen is ingeschreven, meld je aan via je teammanager voor 1 maart! Dan kunnen wij de juiste aantallen ouders EN teamleden kunnen doorgeven.

Dus zet het in jullie agenda's, meld je aan en laten we er als club met velen aanwezig zijn!

Kom in...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Febru
9

Evenementen van HC Diemen waar we j

Zowel op onze website als Facebook hebben we alle evenementen geplaatst die we tot nu toe gaan organiseren. Hou de agenda goed in de gaten. We hebben jullie graag er allemaal bij!
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Febru
1

Ben jij er klaar voor? Het aftellen

Nog 23 dagen voordat we weer gaan beginnen! Maandag 24 februari is de eerste training weer en 29 februari gaat de competitie ook weer starten. 
Wij hebben er alweer zin in! Jullie ook? Hou goed de LISA app in de gaten en uiteraard deze website en social media voor de laatste updates. 
Nieuws op www.hcdiemen.nl, Facebook en Instagram
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
15

De eerste hockey bekers in the pock

We zijn lekker bezig met het zaalhockey! 
M6E1 wint het toernooi in Borchland! Ze hebben alle wedstrijden gewonnen. Maar ook M6E2 heeft de 1e prijs te pakken. Wat onwijs goed! Op deze wijze kijken we heel enthusiast uit naar de start van de lente competitie. Voor nu gewoon heel trots op deze toppers! 
💙🏑💙
 
Nieuws op www.hcdiemen.nl, Facebook&nbs...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
15

Help mee en win leuke prijzen! Vrie

Wie wordt er vrienden van onze club?

Voor slechts 50 euro. En het mooiste? Als jij iemand vindt die vrienden van HC Diemen wil worden, dan kan je leuke prijzen winnen.
Draag jij de 10de vriend van de club van 50 aan? Dan krijgt je een hockeybal cadeau. Draag je de 20ste aan? Dan krijgt een hockeystick cadeau. Draag je 50ste vriend van de club van 50 aan? Dan krijgt...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
12

Vrije inlooptraining voor alle E,

Vanwege de vele schoolkerstdiners op donderdag19 december gaat deze zaalhockeytraining niet door. Hiervoor in de plaats is er een vrije inlooptraining op woensdag18 december op het DKV-veld.
16.00 - 17.00 uur E- teams 17.00 - 18.00 uur D en C- teams
Jullie zijn allemaal welkom!
Nieuws op www.hcdiemen.nl, Facebook en Instagram
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
30

We hebben winterstop! Tot 24 februa

Wat een heerlijke eerste deel van ons seizoen! Zoveel hebben we bereikt, nu al. We zijn met 7 teams in de competitie begonnen, er komen er twee bij. We kunnen gaan aftellen voor onze eigen velden, we zien steeds meer kinderen op de trainingen en in de competitie doen we gewoon echt mee! 
Daar mogen we trots op zijn! 
Voor de C, D & E teams die de zaal in gaan; s...

Nieuwsafbeelding
zaal
Novem
26

Zaalhockey gaat van start voor de t

Binnenkort gaat het zaalhockeyseizoen van start; morgenmiddag (woensdag 27 november) kun je zaalhockey materiaal bestellen bij Hockey Centre (in DKV-Clubgebouw). 
Denk aan goede zaalschoenen (verplicht), goede binnenhandschoenen (verplicht) en een zaalhockeystick (verplicht bij de zaalhockeycompetitie). 
Deze week is het óók Black Friday - week bij Hockey Centre (30...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
16

De gemeente heeft besloten; wij gaa

Goed nieuws! De gemeente heeft besloten; wij gaan verhuizen. Dit zal nog zeker een jaar duren maar dan kunnen wij ons ook goed voorbereiden. Wij zullen later met een extra nieuwsbrief komen. 
Voor nu hierbij het nieuwsartikel  ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
15

Als het kkkkoud 🥶 is! Tips om de kTips voor hockeyen in de kou!
De koude wintermaanden vragen om maatregelen. Zeker in november en de maanden februari/maart kan het nog erg koud buiten. Zeker in deze maanden is een goede voorbereiding het halve werk. Het koud hebben tijdens een training of wedstrijd is namelijk niet alleen onprettig, het ook neemt het risico’s met zich mee. De kans op een blessure is groter...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
13

Maandag is er ook training

Wist u dat er op maandag ook training is? Voor alle teams behalve onze duckies; die hebben enkel op woensdag training. Maar alle andere teams zien we graag ook op maandag. 
Helaas is de opkomst dan veel lager dan op woensdag, zien jullie kans om toch ook zoveel mogelijk de kinderen op beide dagen te laten trainen? Dit hebben ze ook nodig om mee te kunnen doen in de competitie! ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
9

Geen training op maandag 11 novembe

Er is geen training op maandag 11 november omdat ook wij dan Sint Maarten vieren. We hebben iedereen getracht te bereiken via de team whatsapp groepen en team managers alleen zitten nog niet alle ouders in een team whatsapp. Daarom is het gebruik van Lisa zo belangrijk omdat deze nieuwsberichten ook daar te lezen zijn. 
We vragen de teammanagers nadrukkelijk om te zorgen dat iedere...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
8

Website, Lisa app, Facebook, instag

HC Diemen gebruikt een aantal communicatiemiddelen, maar welke wordt dan wanneer gebruikt? 
Lisa app  Kinderen (of ouders) vragen we om zich aan- of af- te melden voor trainingen en wedstrijden in deze app. In de app is ook het laatste nieuws van de website te vinden. 
Website Alle algemene informatie over HC Diemen is uiteraard te vinden op onze website. Lid...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
8

Help mijn kind is gaan hockeyen! Wa

Hockey is een teamsport en heeft best wat regels, regels over kleding, regels op het veld, regels tijdens trainingen. En dan is het ook nog een teamsport... :).
Als ouder komt er best wat kijken zodra je kind op hockey gaat. Leuk blogs over hockey en informatie voor ouders van hockeyers is te lezen via deze link
Ook op de website van de hockeybond (KNHB) is veel informatie...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
2

HC Diemen ontvangt een cheque van d

Vrijdag 1 november was HC Diemen samen met nog een aantal andere sportclubs, buurtverenigingen en andere maatschappelijke organisaties aanwezig bij de Rabobank Clubactie. Leden van de Rabobank Amsterdam konden door te stemmen aangeven aan welke club geld wordt gegeven. Totaal was er €100.000 te verdelen. 
HC Diemen heeft een cheque ter waarde van €1.236,87 ontv...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
1

Halloween bij HC Diemen!

Afgelopen woensdag was het Halloween bij HC Diemen. Alle kinderen mochten in verkleedkleding naar de training komen. En dat hebben er zoveel gedaan! Niet alleen de verkleedkleding maar velen waren ook nog eng geschminkt. Wat een leuke training waar we ook nog eens heel fijn zonnig weer hadden. Kortom een heel geslaagde training met dank aan onze evenementen-commissie!     ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
31

Vrijwilligerstaken; wij hebben vaca

We zijn een prachtige vereniging, daar zijn we trots op! HC Diemen maken we met elkaar, vóór de leden, dóór de leden en vooral door ouders! 
Als we niet allemaal ons steentje bijdragen, wordt het best lastig om onze club goed neer te zetten en zou de contributie torenhoog zijn.
Wij zijn heel blij met de vrijwilligers die we nu hebben en danken hen voor al het werk d...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
31

Volgt u ons al op facebook en insta

We naderen de 100 volgers op onze facebookpagine! Dat is voor een facebookpagina die slechts een paar maanden bestaat best knap. En daar moeten we overheen kunnen!  We zien dat we nog veel mensen individuele berichten liken, en nog niet op de "Vind-Ik-Leuk” button van onze pagina geklikt hebben, maar we hebben ze wél uitgenodigd dit te doen. Als die mensen dat nu wel doen gaan w...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
15

3 Nieuwe teams starten de competiti

Na de winterstop verwelkomen JF2, M6E3 en JD1 in de KNHB competitie. Weer drie nieuwe teams van HC Diemen die competitie gaan spelen! Uiteraard zullen we ook de prestaties van deze teams gaan volgen. We wensen alle kinderen van deze teams heel veel wedstrijdplezier! 


...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
10

Halloween!

Wij vieren halloween! Kom je ook verkleed naar de training op woensdag 30 oktober? Na afloop van de training is er nog een kleine verrassing! Tot dan! 
Volg ons op Facebook & instagram www.facebook.com/hcdiemen1 www.instagram.com/hcdiemen
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
6

Wie neem jij mee naar vriendjes & v

 Op woensdagmiddag 9 oktober is het vriendendag op onze club! 
Elke speler kan dan een vriendje of vriendinnetje meenemen om een keer gezellig mee te trainen. Eindelijk een kans om te laten zien wat er zo leuk is aan hockey! Wellicht wordt dit vriendje ook enthousiast en hebben we er volgend jaar weer nieuwe leden bij. Misschien zelfs nog wel dit jaar, want enkele teams kunne...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
2

100 volgers HC Diemen facebookpagin

WE DID IT!!!
100 volgers sinds de oprichting van deze pagina in mei van dit jaar. Op naar nog meer bereik en nog meer volgers. Wij zijn gewoon de leukste club om te volgen 😁
Wie helpt? Nodig vrienden en familie uit om onze pagina te volgen, dan zullen we snelste volgende doel halen...!


Volg ons hier
www.facebook.com/HCDiemen1/

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Oktob
2

Diemer Duckies; hockey vanaf vijf j

Diemer Duckies! 
Is je zoon of dochter nog geen 6 jaar oud en wil toch heel graag hockeyen? 
Dat kan! HC Diemen geeft kinderen van 5 jaar ook de mogelijkheid om te komen trainen. Deze 'Diemer Duckies' zijn welkom om alvast de beginselen van hockey bij ons te komen leren. 
Wil je meer weten of hoe je een zoon of dochter kan aanmelden? Stuur een mail naar info@h...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
23

GEZOCHT; HOCKEYMEISJES

Hou jij van een teamsport? 
Wil je ook hockeyen met meisjes van jouw leeftijd? Dan zoeken we jou!
Meld je aan voor twee gratis proeftrainingen. Ben je 8 jaar oud? Dan is er voor jou geen wachtlijst. Ken je iemand die graag wil komen hockeyen? Deel vooral dit bericht! Ook alle andere jongens & meisjes die willen hockeyen. Je hoort snel van onze ledenadministratie of je dire...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
22

Clubtenues bestellen via de webshop

Het is vanaf nu mogelijk om clubtenues en andere producten aan te schaffen via de webshop van The Hockey Centre:

www.hockeycentre.nl/hc-diemen/

Je bent natuurlijk altijd nog steeds welkom in de Showroom, Louis Armstrongweg 110 in Almere. Daar staan de specialisten voor jullie klaar om met advies het beste product te kiezen welke past bij de ontwikk...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
21

371 dagen ongeslagen!

De meiden van M8E2 zijn echt lekker bezig! En deze wedstrijd voor het eerst een strafcorner. Ook deze wedstrijd tegen Haarlem is gewonnen.


En met deze 0-3 overwinning zijn ze al 371 dagen ongeslagen! Wat enorm knap van dit team! 
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
19

Scheidsrechterscursus

HC Diemen organiseert een scheidsrechtercursus. De data zijn: Maandag 28 oktober 2019 Maandag 4 november 2019 Maandag 18 november 2019 In de steeds 1.5 uur krijg je uitleg over hoe je wedstrijden met fluiten volgens de regels van de KNHB. Het examen is vervolgens op maandag 25 november 2019. 
De locatie is bij SV Diemen (sportlaan 13, Diemen), alle avonden zijn van ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
15

Uitslagen competitie zaterdag 14 se

Afgelopen zaterdag hebben onze zeven competitie-spelende teams weer flink hun best gedaan om hun tegenstanders te verslaan. Thuis heeft M8E1 nipt verloren van Alkmaar M8E4: 2-3. M6E1 heeft met 3-2 gewonnen van Bennebroek M6E5. Diemen MD1 tegen Zandvoort MD1 was echt een maatje te groot: 0-18 verloren. Diemen MF2 tegen Xenios MF4 heeft zich kranig geweerd: 7 -17 verloren. 

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Augus
9

Onderzoek: Verhuizing van TIW-Survi

DIEMEN - Als de gemeente Diemen ruimte vrij wil maken voor twee hockeyvelden voor Hockey Club Diemen en een vierde veld voor SV Diemen op Sportpark De Diemen is er voor honk- en softbalvereniging TIW-Survivors maar één realistisch scenario: verhuizen naar Sportpark Middenmeer in Amsterdam.
Dit is de uitkomst van het onderzoek van een verkenning naar de (on)mogelijkheden van h...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juli
21

DiemerNieuws:HC Diemen start met 7

DIEMEN - Hockeyclub Diemen heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Hockey Centre NL uit Almere. Voorzitter Gideon Swaab van HC Diemen: "Deze deal is een mooie mijlpaal voor onze jonge vereniging."
Op zaterdag 6 juli was er een feestelijke bijeenkomst op de tijdelijke competitielocatie van HC Diemen bij gastvereniging Xenios in Am...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juni
26

Witte Rook sessie en tenue pas-sess

Witte rook sessie vindt plaats op zaterdag 6 juli
Belangrijk aldus omdat er afspraken gemaakt zullen worden over volgend seizoen, kennis wordt gemaakt met het team en team-taken worden verdeeld (team manager, scheidsrechter, barmedewerker, coach, etc..).
De indeling is als volgt:
14:00 - 15:00u: teams van de Duckies en teams F
15:00 - 16:00u: teams E6 en E8
16...

Algemeen
Juni
15

Jongste Jeugddag KNHB

Vandaag hebben de teams 2F1, 2F2, 6E3 en 8E2 van HC Diemen meegedaan aan de Jongste Jeugddag van de KNHB bij de hockeyverenigingen Athena, Hockeyvereniging Mijdrecht en Myra. De dag begon erg regenachtig. Helaas werden de velden bij Hockeyvereniging Kikkers in Nieuw-Vennep afgekeurd en werd het toernooi afgelast voor team 8E1. Dit team heeft in IJburg nog een oefenwedstrijdje gespeeld tegen de oud...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
2

Nieuwsbrief 9 2018-2019

Beste Ouders,
Iedereen inmiddels on-line?
In deze Nieuwsbrief brengen we de volgende onderwerpen onder de aandacht:
De instructies voor de LISA HockeyApp zijn verstuurd
Mochten er nog vragen zijn, of wellicht iets niet goed werken, laat ons dat dan weten.
De ALV op donderdag 22 november om 20.00u
.. zit er aan te komen. De stukken zullen tijdig worde...

Algemeen
Oktob
18

E-meisjes welkom

Wij hebben op dit moment direct plaats voor 3 meisjes van minimaal 9 jaar oud voor het E-team 3de jaar. Wil je graag meteen beginnen met hockeyen zonder wachttijd dan is dit je kans!
Aanmelden kan via het inschrijf- of contactformulier, of stuur direct een email naar [email protected] ...

Algemeen
Septe
21

Nieuwsbrief 4

Beste Ouders,
‘Shoot!’- riep de spelbegeleider. ‘Gaan we schelden?’ – dachten de kids.. Nog even wennen aan het hockeyjargon. Het frappante is dat ‘shoot’, alhoewel een engelse term, in Engeland zelf niet gebruikt wordt – daar spreekt men van ‘foot’. Volgens de internationale bond is het enige juiste woord echter ‘kick’. Shoot, verwarring alom...
In deze Nieuwsbrief brengen we ...

Algemeen
Septe
15

Nieuwsbrief

Beste Ouders,
De eerste competitiewedstrijd zit erop. De keepers-outfit was nog wat onwennig, hetgeen hier en daar tot een uitslag leidde die, volgens sommigen, het wedstrijdbeeld niet geheel representeerde. Echter, de kop is eraf, we zijn van start...!
In deze Nieuwsbrief brengen we de volgende onderwerpen onder de aandacht:
De competitieteams moeten zich houden aan de kl...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
5

1ste training van het nieuwe sezoen

Beste Ouders,
We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie heeft gehad. Het hockeyseizoen staat op het punt te beginnen en we hebben er zin in!
In deze Nieuwsbrief brengen we de volgende onderwerpen onder de aandacht:
De eerste training zal plaatsvinden op woensdag 05 september 2018
De lokatie is: Tennisvereniging TDVZ, Sportpark De Diemen, Sportlaan 7, 1111 ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Juli
24

Test

Dit is een test bericht....

Algemeen
Juli
5

Jonge hockeyers gaan trainen bij TV

https://www.diemernieuws.nl/nieuws/sport/102729/jonge-hockeyers-gaan-trainen-bij-tvdz?redir
...

Algemeen
Mei
4

TEST - Welkom op onze website

Sinds april dit jaar is een groep enthousiaste ouders een initiatief gestart voor het oprichten van een nieuwe hockeyclub in de gemeente Diemen. Inmiddels tellen wij 150 leden en trainen wij tijdelijk op zondag ochtend van 09:00 tot 11:00 op het van HC AThena te Amsterdam. ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Janua
22

Welkom

Welkom beste leden ...

Nieuwsafbeelding

Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden