Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg

Sponsoren

Gouden Sponsor


AVT Makelaars

AVT Makelaars

Al vanaf 2004 dé makelaar in Diemen, Amsterdam, Weesp en omgeving! AVT Makelaars bestaat uit een klein team van creatieve en enthousiaste adviseurs te Diemen. Met een persoonlijke aanpak, altijd betrokken en professioneel! Zij adviseren, begeleiden en ontzorgen u van A tot Z bij de aan- en verkoop óf verhuur van uw woning. En bij het uitvoeren van taxaties. Ben je op zoek naar een woning of wil je je huidige woning verkopen in regio groot Amsterdam, dan staat het team van AVT Makelaars voor je klaar. 

www.avtmakelaars.nl


Zilver sponsoren


AFTER`S COOL

AFTER`S COOL

Bij AFTER'S COOL kan je terecht voor o.a. huiswerkbegeleiding, bijles en remedial teaching. Blije kinderen aan de keukentafel en vol zelfvertrouwen in de klas; dat is ons uitgangspunt bij alles wat we doen en waar we voor staan. Leerlingen helpen op het moment dt ze dat nodig hebben. Ons succes zit al meer dan 20 jaar in de combinatie hard werken en leren zo leuk en makkelijk mogelijk maken, met resultaat. Dat willen wij iedereen laten ervaren!

 

https://www.afterscool.nl/


Shirtsponsor team


Gebr. van `t Hek BV

Gebr. van `t Hek BV

Gebr. van ’t Hek is een allround funderingsbedrijf met een voorliefde voor een aantal specialismen, zoals werken op het water, langs het spoor en in de binnenstad en natuurlijk het realiseren van complete bouwkuipen. Daarnaast zijn zij koploper in trillingsvrije en geluidsarme technieken.

www.vanthek.nl


Samenwerkingspartners van HC Diemen


Hockey Below the Sea

Hockey Below the Sea

www.hockeycentre.nl/pages/hockey-below-the-seaKoets Bouw B.V.

Koets Bouw B.V.

www.koetsbouw.nlThe Hockey Centre NL

The Hockey Centre NL

www.hockeycentre.nl


Bord sponsor


Gerechtsdeurwaarderskantoor Groot & Evers

Gerechtsdeurwaarderskantoor Groot & Evers

Lingotto

Lingotto

www.lingotto.nl