Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg

Sponsoren

Gouden Sponsor


AVT Makelaars

AVT Makelaars

Al vanaf 2004 dé makelaar in Diemen, Amsterdam, Weesp en omgeving! AVT Makelaars bestaat uit een klein team van creatieve en enthousiaste adviseurs te Diemen. Met een persoonlijke aanpak, altijd betrokken en professioneel! Zij adviseren, begeleiden en ontzorgen u van A tot Z bij de aan- en verkoop óf verhuur van uw woning. En bij het uitvoeren van taxaties. Ben je op zoek naar een woning of wil je je huidige woning verkopen in regio groot Amsterdam, dan staat het team van AVT Makelaars voor je klaar. 

www.avtmakelaars.nl


Zilver sponsoren


AFTER`S COOL

AFTER`S COOL

Bij AFTER'S COOL kan je terecht voor o.a. huiswerkbegeleiding, bijles en remedial teaching. Blije kinderen aan de keukentafel en vol zelfvertrouwen in de klas; dat is ons uitgangspunt bij alles wat we doen en waar we voor staan. Leerlingen helpen op het moment dt ze dat nodig hebben. Ons succes zit al meer dan 20 jaar in de combinatie hard werken en leren zo leuk en makkelijk mogelijk maken, met resultaat. Dat willen wij iedereen laten ervaren!

 

https://www.afterscool.nl/


Shirtsponsor team


Gebr. van `t Hek BV

Gebr. van `t Hek BV

Gebr. van ’t Hek is een allround funderingsbedrijf met een voorliefde voor een aantal specialismen, zoals werken op het water, langs het spoor en in de binnenstad en natuurlijk het realiseren van complete bouwkuipen. Daarnaast zijn zij koploper in trillingsvrije en geluidsarme technieken.

www.vanthek.nl


Samenwerkingspartners van HC Diemen


Graffitifun

Graffitifun

Wij bieden exclusieve graffiti workshops aan voor iedereen en de tofste graffiti kinderfeestjes!

Met meer dan 15 jaar ervaring en volle passie bieden wij al jaren de meest uitgebreide en aantrekkelijkste graffiti workshops aan op de markt als hobby erbij. Van graffiti kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, tot aan scholen, vakantieparken en de grootste evenementen. Met meer dan 32 artiesten kunnen wij alles aan! Onze Graffitifun workshops zijn erg populair, wij werken door het hele land en internationaal.

 

Graffiti workshops en graffiti kinderfeestjes voor iedereen, kom naar onze Graffitifun Hall of Fame!
Ook zijn wij gespecialiseerd in graffiti muurschilderingen en kinderkamers.

 

www.graffitifun.nlThe Hockey Centre NL

The Hockey Centre NL

The Hockey Centre NL is te vinden in ‘ `the centre’ van het land; Almere, waar we dé hockeyspecialist van  Flevoland zijn. 

The Hockey Centre NL is  makkelijk bereikbaar, je kunt altijd gratis parkeren, we geven service op maat en een kopje thee of koffie hoort er bij ons natuurlijk gewoon bij! 

Uiteraard zijn wij ook 24/7 open Online ;-) 


Elk personeelslid van The Hockey Centre heeft een passie voor sport en affiniteit met hockey. Bij The Hockey Centre werken sporters die zelf nog spelen, coachen, training geven, ervaring hebben met het organiseren van sportevenementen en plezier hebben in het op maat helpen van de Hockey Centre Member! Passie voor sport, en met name hockey, brengen wij op verschillende manieren over.  We geven graag tips om jou verder te brengen in jouw sport!

Met onze video's, Blogs, Social media, Webshop of tips op maat Instore helpen wij iedereen die een hart heeft voor hockey, een stapje verder. Of je nou scheidsrechter, speler, keeper, ouder, bestuurslid, of opa/oma en/of fan bent, wij praten graag met jou over hockey! 

#teamworkmakesthedreamwork

www.hockeycentre.nl


Bord sponsor


Gerechtsdeurwaarderskantoor Groot & Evers

Gerechtsdeurwaarderskantoor Groot & Evers

Wij zijn Groot & Evers Gerechtsdeurwaarders en Incassobureau. En we zijn van mening dat elke zaak zo snel mogelijk geregeld dient te worden. Of het nu gaat om advocatuur, incasso of mediation: wij weten de wederpartij altijd te vinden om uw zaak spoedig tot een goed einde te brengen.

www.groot-evers.nlKoets Bouw B.V.

Koets Bouw B.V.

Koetsbouw: het aannemersbedrijf dat al uw wensen in vervulling laat gaan.

Denkt u over een aanbouw, opbouw, nieuwbouw of renovatie? Alles is mogelijk bij ons. Door onze brede ervaring binnen de bouwbranche, zijn wij thuis in alle disciplines. Timmerwerkzaamheden, stucwerk, schilderwerk, metselwerk of electra? U bent bij ons aan het goede adres.

Koetsbouw is een klein bouwbedrijf waar vakmanschap, klantgerichtheid, flexibiliteit  en meedenken heel gewoon zijn! Koetsbouw is opgericht door Martijn Koets. De afgelopen 15 jaar heeft hij – werkend voor diverse aannemers – brede vakkennis opgedaan binnen verschillende disciplines van de bouwbranche.
Bij Koetsbouw heeft u één aanspreekpunt voor al uw wensen.

Geen project te klein of te groot

Koetsbouw beschikt over een brede, flexibel inzetbare, kring van vakmensen. Hierdoor zijn wij in staat kleine én grote projecten uit te voeren. Uw bouwproject begeleiden wij middels tekeningen en planning, voorafgaand en tijdens uw project. 

Koetsbouw is gevestigd in de regio West-Friesland, maar wij zijn actief in heel Noord-Holland! Wij werken met vakkennis en passie. En dat ziet u terug in de kwaliteit die wij leveren.

www.koetsbouw.nlLingotto

Lingotto

Als vastgoedspecialisten en ondernemers kijken we op een andere manier naar de wereld van gebouwen en gebieden. Lingotto ziet kansen waar anderen problemen zien. En zoekt bij elke opgave steeds de juiste partners. Succesvol ontwikkelen vereist naar onze mening lokaal ondernemerschap en maatwerk. Onze werkwijzen mogen wellicht onorthodox zijn, we staan dicht bij de maatschappij en de stad. Lingotto is non-conformistisch, deskundig en creatief en bestaat uit een compact team waarin ruime ervaring wordt gekoppeld aan nieuw talent.

Op deze website illustreren we onze verbeeldingskracht aan de hand van een aantal bijzondere projecten. De afgelopen vijftien jaar hebben we echter een veel groter aantal gebouwen en gebieden onder handen mogen nemen. En we zijn nog lang niet klaar!


Graag nodigen we u uit om samen met ons anders te kijken en nieuwe plekken te ontwikkelen. Want zonder verbeeldingskracht is een gebouw niets meer dan een stapel stenen.

www.lingotto.nlSpring Property Management B.V.

Spring Property Management B.V.

SPRING REAL ESTATE

Spring Real Estate is een snelgroeiende vastgoedorganisatie met Agency teams in Amsterdam, Den Haag en Utrecht. 


Daarnaast hebben wij een Capital Markets, MidCap Investments, Property Management en Valuations team.


Indien u een vraag heeft over onze dienstverlening of graag vrijblijvend de mogelijkheden voor uw organisatie bespreekt, ontvangen wij graag uw contactgegevens. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

www.springrealestate.comThe BBQ Bar

The BBQ Bar
Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden