Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg

Sponsoren

Gouden Sponsor


AVT Makelaars

AVT Makelaars

Al vanaf 2004 dé makelaar in Diemen, Amsterdam, Weesp en omgeving! AVT Makelaars bestaat uit een klein team van creatieve en enthousiaste adviseurs te Diemen. Met een persoonlijke aanpak, altijd betrokken en professioneel! Zij adviseren, begeleiden en ontzorgen u van A tot Z bij de aan- en verkoop óf verhuur van uw woning. En bij het uitvoeren van taxaties. Ben je op zoek naar een woning of wil je je huidige woning verkopen in regio groot Amsterdam, dan staat het team van AVT Makelaars voor je klaar. 

www.avtmakelaars.nlGuus Isaak namens 1mb1

Guus Isaak namens 1mb1

Woest Zuid

Woest Zuid

Woest Zuid is dé sportieve club voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Bij onze buitenschoolse club ontdekken kinderen de lol van in beweging zijn, samen sporten en buiten spelen. Onder aanmoediging van begeleiders die niet langs de kant blijven staan. Je vrij voelen in een club waar je je eigen plek inneemt. Kinderen hebben plezier bij Woest en hun ouders beleven dat mee. Dit is wat ouders voor hun kinderen willen!

www.woestzuid.nl


Zilver sponsoren


AFTER`S COOL

AFTER`S COOL

Bij AFTER'S COOL kan je terecht voor o.a. huiswerkbegeleiding, bijles en remedial teaching. Blije kinderen aan de keukentafel en vol zelfvertrouwen in de klas; dat is ons uitgangspunt bij alles wat we doen en waar we voor staan. Leerlingen helpen op het moment dt ze dat nodig hebben. Ons succes zit al meer dan 20 jaar in de combinatie hard werken en leren zo leuk en makkelijk mogelijk maken, met resultaat. Dat willen wij iedereen laten ervaren!

 

https://www.afterscool.nl/Diemer Notariaat Kroes + Mokkum

Diemer Notariaat Kroes + Mokkum

Diemer Notariaat Kroes+Mokkum heeft een praktische manier van werken, hetgeen vooral tot uiting komt in laagdrempeligheid. Dit laatste betekent dat er veel aandacht wordt besteed aan een goede communicatie tussen het kantoor en de cliënten (en hun adviseurs).

www.diemernotariaat.nl


Vrienden van HC Diemen "Club van 100"


Makelaar Bert

Makelaar Bert

Zoek je die ene parel met een tuin op het zuiden? Of een studio in je favoriete wijk? Misschien wil je je appartement of grachtenpand wel verkopen. Of alleen laten taxeren. Wat je wensen ook zijn, zij helpen je graag. Makelaar Bert is een no-nonsense kantoor waar de klanttevredenheid het allerbelangrijkste is.

www.makelaarbert.nuTopClass Group BV

TopClass Group BV

Club van 100
Vrienden van HC Diemen “Club van 50”


Robert en Suzanne Westerbeek

Robert en Suzanne Westerbeek

Selma Busing en Martijn Hogenkamp

Selma Busing en Martijn Hogenkamp
Shirtsponsor team


Gebr. van `t Hek BV

Gebr. van `t Hek BV

Gebr. van ’t Hek is een allround funderingsbedrijf met een voorliefde voor een aantal specialismen, zoals werken op het water, langs het spoor en in de binnenstad en natuurlijk het realiseren van complete bouwkuipen. Daarnaast zijn zij koploper in trillingsvrije en geluidsarme technieken.

www.vanthek.nl


Samenwerkingspartners van HC Diemen


Hockey Below the Sea

Hockey Below the Sea

www.hockeycentre.nl/pages/hockey-below-the-seaMy time jewels, watches en accessories

My time jewels, watches en accessories

My Time jewels&watches Diemen is de trendstore met sieraden en horloges te Diemen. Volledig eigendom van Püttmann juweliers en daarom dan ook hier de vertrouwde service en back-up van een echt juweliers bedrijf. Koopt u bij My Time, koopt u bij Püttmann.

Merken My Time o.a.: Buddha to Buddha - Fossil - Diesel - Swarovski - Zinzi - Mi-Moneda - Heart to get - DKNY - Kyboe - Rebel&Rose - Endless jewelry

www.mytimejewels.nlPüttmann Juweliers

Püttmann Juweliers

Een van de mooiste cadeaus om te geven (of te krijgen) zijn sieraden. Niet alleen is het een puur genot om een mooie armband of horloge te dragen, het is ook nog eens iets waar u veel complimenten voor kunt krijgen van uw omgeving. En dat is helemaal waar wanneer u echte sieraden van kwaliteit aanschaft. Maar waar kunt u nu goed sieraden vinden in Amsterdam? Wat is de beste juwelier in Amsterdam of Diemen? Een goede vraag met een simpel antwoord. Bij ons natuurlijk, want wij zijn al jarenlang de vaste juwelier van tientallen inwoners van Amsterdam en Diemen. In onze collectie sieraden vindt u alles wat u nodig heeft. Lees verder voor meer informatie over alle Sieraden Amsterdam die u bij onze juwelier in Diemen kunt vinden.

www.puttmann.nlThe Hockey Centre NL

The Hockey Centre NL

www.hockeycentre.nl


Sponsor actie


Anna Holland

Anna Holland

Anoeska Narain namens 1mfi en 2me1

Anoeska Narain namens 1mfi en 2me1

Christine namens de F-jes

Christine namens de F-jes

Grote Club Actie

Grote Club Actie

Ingrid Wells namens 2JE1

Ingrid Wells namens 2JE1

Isaak Makelaardij o.g. B.V.

Isaak Makelaardij o.g. B.V.

www.isaak.nlPlus sponsor actie

Plus sponsor actie

Rabo Club Support

Rabo Club Support

Rabo Club Support

Rabo Club Support

Valerie Herman namens 1ME1

Valerie Herman namens 1ME1
Wedstrijdschema

Agenda

Deze week geen agendapunten.
Meer agendapunten

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden