Lidmaatschap

Wij hebben op dit moment plaats voor Duckies (5 & 6 jaar), meisjes C (12 & 13 jaar) en jongens in alle leeftijden. Wil je graag meteen beginnen met hockeyen zonder wachttijd? Dan is dit je kans!

Aanmelding kan via het formulier onder het kopje 'Kom erbij' of door te klikken op onderstaande link.


Privacy Verklaring HC Diemen

Als wij iets van jou willen weten, mag jij iets over ons weten…

Wie zijn we

Wij zijn Hockeyclub Diemen. Nieuw gestart in 2017 door een groep enthousiaste ouders omdat we merkten dat er veel animo was voor een eigen hockey vereniging in Diemen. Inmiddels zijn we aspirant lid bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB). 

HC Diemen, Archimedesplantsoen 60, 1098KE Amsterdam/ [email protected]  

Waar we trainen:

TVDZ, Sportpark De Diemen, Sportlaan 7, 1111 PX Diemen

Wat doen we met je gegevens

 • We verzamelen je gegevens en die van je kind(-eren) via ons online inschrijfformulier om je te registreren als (aspirant) lid. 
 • We registreren je gegevens ten behoeve van het voeren van een ledenadministratie en bijbehorende facturatie. Verder willen we je graag op de hoogte houden via de door jou opgegeven contactgegevens voor zover het betrekking heeft op je lidmaatschap, trainingen, wedstrijden en clubactiviteiten/ evenementen. 
 • Je kunt worden uitgenodigd om een app te installeren om zodoende je deelname aan trainingen en wedstrijden beter bij te houden. Dit vergemakkelijkt de taak van de teammanager. 
 • We gebruiken de gegevens van je kind om hem of haar in te delen in teams. In eerste instantie op basis van leeftijd en in tweede instantie op basis van ervaring en/of competenties. 
 • We houden de teamprestaties bij, maar registeren de individuele prestaties van je kind-eren niet centraal. Wel kunnen we de talentontwikkeling van je kind-eren volgen en kan er jaarlijks worden geselecteerd en ingedeeld op basis van bovengenoemde criteria. 
 • Beeldmateriaal kan worden gebruikt voor de promotie van onze vereniging. We publiceren deze dan op onze eigen website of social media. Als je hiertegen bezwaar hebt, kun je dit laten weten waarna we de afbeelding zullen verwijderen. 
 • HC Diemen is niet verantwoordelijk voor aantekeningen/ notities of gemaakte video’s en foto’s door ouders/ familie, begeleiders en/of coaches die niet onder het gezag van HC Diemen vallen. Dit valt onder huishoudelijk gebruik waar op de Algemene Verordening Gegevensbescherming in beginsel niet van toepassing is. 
 • De administratie van leden, vrijwilligers, trainers en de organisatie van wedstrijden, de hosting van de website en hockey app worden gefaciliteerd door de KNHB en haar samenwerkingspartners. Zoals LISA B.V. Meer gegevens over deze partijen vind je op www.knhb.nl of tijdens het installeren van de LISA app. Lisa B.V. maakt op haar beurt ook weer gebruik van onderaannemers die zijn gevraagd te ondersteunen bij de opzet en het beheer van de app en website. 
 • Je gegevens worden binnen de EU opgeslagen en verwerkt.  
 • De website, app of nieuwsbrieven kunnen gesponsorde inhoud bevatten, maar HC Diemen, KNHB en LISA zijn niet bevoegd om gegevens van haar leden door te geven of te verkopen/ ruilen met andere partijen, sponsors of adverteerders zonder dat hier sprake is van toestemming door de leden en /of een Verwerkersrelatie waarbij contractuele afspraken over de gegevensverwerking zijn vastgelegd.
 • De website en app maakt voornamelijk gebruik van functionele en analytische cookies waarbij sprake is van een geringe impact op de privacy van de bezoeker. Zodra er gebruik wordt gemaakt van andere cookies of soortgelijke technieken, worden bezoekers van de website of app hierover separaat geïnformeerd en om toestemming gevraagd.

Hoe lang bewaren we je gegevens

 • Wanneer je je hebt ingeschreven, bewaren we je gegevens zolang je lid bij ons bent + 7 jaar nadien vanuit administratieve/ fiscale verplichtingen. Wanneer je je uitschrijft of besluit geen lid te worden, bewaren we je data nog maximaal 2 jaar in onze actieve ledenadministratie. De KNHB registreert je gegevens en behaalde niveau voor langere periode zodat hierover historische gegevens beschikbaar zijn in het geval je bij een andere club besluit verder te sporten. Je contactgegevens bewaren we ook graag langer voor historische doeleinden, zoals het organiseren van een reünie voor oud- (bestuurs)leden. 

Wanneer en hoe kun je een verzoek indienen? 

 • Je kunt een verzoek indienen wanneer je gegevens aangepast moeten worden. 
 • Je kunt een verzoek indienen wanneer je niet langer e- mails wilt ontvangen over clubevenementen of nieuwsbrieven. We halen je dan van de correspondentielijst. Noodzakelijke berichten over je lidmaatschap of betalingen zullen we nog wel versturen gedurende je lidmaatschap. 
 • Je kunt een verzoek indienen wanneer je niet langer in onze administratie wilt worden opgenomen of dat we je gegevens beperkt verwerken voor zover mogelijk (bv. wel op de wachtlijst plaatsen, maar geen clubinformatie ontvangen of dat je data niet wordt gedeeld met andere clubs of samenwerkingspartners).
 • Wanneer je wilt weten, welke informatie van en over jou en/of je kind-eren beschikbaar is. 

Verzoeken met betrekking tot de verwerking van je persoonsgegevens kun je indienen via [email protected]

Goed te weten

We streven ernaar om je binnen een maand je verzoek te honoreren. Doen we dit niet of hoor je niet tijdig van ons? Trek dan even aan de bel bij een van de bestuursleden. Kom je er niet uit met ons? Dan kun je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.