Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg

Inschrijfformulier

We trainen elke maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag, afhankelijk van het team waar je in speelt. Lijkt het je ook leuk om bij ons te komen hockeyen? Vul dan onderstaand inschrijfformulier in.

Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
   
Overige informatie
   
 
   
 
   
Hockeyervaring
   
   
   
   
Ouders
   
   
   
   
Clubtaken
 

HC Diemen kan niet functioneren zonder de inzet van vrijwilligers.
Wij verwachten daarom van minimaal één van de ouders een actieve bijdrage.

Geef hieronder aan voor welke vrijwilligerstaken wij jullie kunnen benaderen. De mogelijkheden zijn o.a.: scheidsrechter, veldcoördinator, teammanager, barmedewerker, coach, of commissiewerk, b.v. communicatie-, sponsor- of evenementencommissie of een bestuursfunctie.

 
   
   
   
   
Relatie met diemen
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB.


Wedstrijdschema

Agenda

Deze week geen agendapunten.
Meer agendapunten

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden