Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg
Algemeen
Dec
7

Zaalhockey is gestart!

Vorig jaar mochten we niet de zaal in door de volledige lockdown. Gelukkig nu wel! Een week later dan gepland. We hadden even de tijd nodig om alle trainingen en wedstrijden aan te passen zodat alles voor 1700 uur afgelopen is. 


Afgelopen zondag is de competitie gestart. De wedstrijden werden in een drieluik gespeeld met 6 spelers. Elk team speelde twee wedstrijden van 20 minuten.


Op naar een plezierige zaalhockeyseizoen!


Zaalhockey wordt gespeeld vanaf de E8 (2de jaars E) in de winterstop van eind november tot en met februari. Bij zaalhockey zijn er andere spelregels dan bij gewoon hockey.  Een zaalhockeyteam bestaat

Nieuws afbeelding
Algemeen
Dec
2

Grote Clubactie is een geweldig succes geworden!

De grote clubactie is afgelopen. De afgelopen weken hebben onze leden verkocht, en we bedoelen ook echt verkocht. Van de jongste duckies tot de oudste B-jeugd, iedereen heeft meegedaan. 
En het resultaat laat voor zich spreken. Het door ons gestelde doel is niet alleen gehaald maar zelfs met 20% overschreden. 
Met alle corona-maatregelen en de renovatie van ons clubhuis is elk verkocht lot meer dan welkom! 
Wij zijn onze leden en uiteraard ook iedereen die de loten gekocht heeft zeer dankbaar! 

Nieuws afbeelding
Algemeen
Dec
2

15 nieuwe scheidsrechters erbij!

Gister hebben 15 vrijwilligers het arbitrage examen met goed gevolg afgelegd. Met trots kunnen we zeggen dat we er weer een heleboel scheidsrechters bij hebben! 
Dank voor jullie inzet! 

Nieuws afbeelding
Algemeen
Dec
1

Even voorstellen; De Evenementencommissie

De Evenementencommissie organiseert alle leuke evenementen voor HC Diemen. Van het bedenken ervan, de voorbereiding, de aankleding en zorgen dat het evenement goed verloopt. Kortom, van het kleinste idee totdat het evenement weer is afgelopen. 


Talitha, Lucille, Suzanne en Patricia, organiseren uiteraard de jaarlijkse HC Diemen tradities zoals Sinterklaas, Kerst, Pasen en Halloween. Maar ook verzorgen zij de aankleding bij toernooien en bedenken ze tussentijdse evenementen. Het Sinterklaasbezoek van afgelopen zondag is daar een mooi voorbeeld van! 


Met het eigen clubhuis een feit is, kunnen we nog veel meer organiseren (als de Coronamaatr

Nieuws afbeelding
Algemeen
Nov
30

Trimhockey! Meld je aan!

Nu onze eigen velden een feit zijn, is er ook weer meer ruimte voor groei. De trimmers bij HC Diemen is een heerlijk gevarieerde groep van volwassenen, sommigen met heel veel hockeyervaring, anderen met ervaring maar uit een ver verleden en weer anderen hebben nog nooit een hockeystick in de handen gehad! En dat maakt de combinatie op de maandagavond zo leuk! 


Je hoeft ook geen kinderen te hebben of die bij HC Diemen spelen. Kortom, lijkt het je leuk om na de winterstop mee te gaan doen met de trimmers, meld je dan aan en ga lekker meedoen! 


Ken je volwassenen die mogelijk interesse hebben, geef ze dan vooral de informatie. De QR code stu

Nieuws afbeelding
Algemeen
Nov
26

Coronamaatregelen van 26 november 2021

De zojuist aangekondigde coronamaatregelen door de overheid raken ook de amateursport hard. Vanaf zondag 28 november is het niet meer mogelijk om in clubverband te sporten na 17.00 uur (tot 05.00 uur). De maatregel is afgekondigd voor drie weken.


Dit houdt in dat alle hockeywedstrijden en -trainingen, zowel zaal als veld, uiterlijk 17.00 uur eindigen. Uiteraard roept dit een hoop vragen op. Wat als de wedstrijd nog niet afgelopen is, de training pas om 16.45 uur start etcetera. Dit zijn ook vragen voor ons als hockeyclub. 


We zullen ons uiterste best doen alles in korte tijd toch te regelen voor 1700 uur.  Maar de zaalcapaciteit is zeer b

Nieuws afbeelding
Algemeen
Sep
18

Even voorstellen; Algemeen Bestuurslid

Mijn naam is Leonie Verheul en ik ben sinds kort het nieuwe bestuurslid Algemene zaken. Hieronder vallen de Medische commissie, ICT en de Evenementencommissie.


Een bestuurslid is aanwezig bij de bestuursvergaderingen om zijn/haar visie en mening te geven over alle zaken die spelen en om de onder mijn verantwoordelijkheid vallende commissies te coƶrdineren en de benodigde werkzaamheden te laten uitvoeren. Een bestuurslid is ook de vertegenwoordiger van de Hockeyvereniging naar binnen en buiten toe.


Sinds kort woon ik met mijn gezin in Watergraafsmeer en sinds juni 2021 hockeyt mijn oudste dochter bij de vereniging. Omdat ik ook een steentje bij wil

Nieuws afbeelding

Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden