Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg
Algemeen
Aug
12

Evenementen in september

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen is druk gaande. Aan het einde van augustus zullen we nog een nieuwsartikel sturen over de start van het hockey seizoen en komt er nog een nieuwsbrief aan met veel interessante en belangrijke informatie om het seizoen goed te starten. 
Maar zet alvast deze twee data in jullie agenda's. 
3 september is de opening van het sportpark en uiteraard de opening van ons seizoen met wedstrijden.  24 september is ons eerste lustrumfeest. Dan bestaan we 5 jaar en moet goed gevierd worden!  Voor het lustrumfeest moet iedereen zich aanmelden, dat heeft te maken met alle activiteiten en foodtruck reserveringen

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jul
25

LUSTRUMFEEST; WE BESTAAN 5 JAAR!

HC Diemen bestaat 5 jaar en dus is het tijd voor feest op 24 september vanaf vijf uur tot een uurtje of 11. 
Uiteraard is er weer een DJ en hebben we foodtrucks en leuke activiteiten voor de kinderen zoals een stormbaan, zitzakken en andere leuke activiteiten. 
Aanmelden kan via LISA Evenementen (rechtsonder de drie puntjes (...) dan klikken op Evenementen en daarna zie je het Jubileum Feest waar je op kan klikken en je kan aanmelden. 
Alle leden zijn zoals jullie van ons gewend zijn gratis maar dit keer zijn de kosten 7,50 euro voor alle alle introducees vanaf 5 jaar (ouders, broertjes, zusjes, opa's, oma's). Ook dan kan het zijn dat een aanta

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jul
19

KNHB aanpassingen zichtbaar in LISA

De KNHB heeft aangekondigd dat komend competitieseizoen twee belangrijke wijzigingen worden doorgevoerd:
 
De team-namen van de competitiespelende teams worden gewijzigd naar leeftijdscategorie. Dit is nu ook in LISA te zien en we volgen de teambenaming van de KNHB. Dit geldt alleen voor de competitiespelenden teams en dus worden de teamnamen voor de 1e jaars F en de Duckies nog niet aangepast.  Zoals op Witte Rook-sessie al is aangekondigd spelen de MO8-teams (voorheen de 2e jaars F) met aan beide zijde 3 doeltjes ipv 2 doeltjes op een 1/8e-veld. De speelveldjes van MO9 en J09 (voorheen de E6-teams) worden een kwartslag gedraaid. Hierdoor wordt de lengte/breedte

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jul
9

We gaan de zomer in

We gaan de zomer in! Vanaf 18 juli als de zomervakantie start, wordt het rustig op de club. Even geen bestuursvergaderingen, geen feestjes, trainingen of wedstrijden. 
Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie, denk aan de HC Diemen Summer Challenge, dus neem je HC Diemen shirtje mee op vakantie, maak die gave foto en post het onder de Summer Challenge Social media post!  Facebook post & Insta post De inzender van de leukste foto krijgt uiteraard weer een leuk presentje! 
Denk rustig na over clubtaken. Samen maken we de club! En meld je aan! Laten we dit komend seizoen de groep vaste vrijwilligers een beetje groter worden dan de huidige 5

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jul
3

Clubtaken; geef je op!

Tijdens de Witte Rook is stilgestaan bij de clubtaken die, net als teamtaken van groot belang zijn voor het goed laten lopen van onze club. 
Op onze website bij vacatures staan alle actuele clubtaken die zo snel mogelijk ingevuld moeten worden. Heb je er nog vragen. over, mail naar ons! 

Nieuws afbeelding
Algemeen
Mei
17

Senioren competitie @HC Diemen!

Nu onze club de afgelopen jaren voornamelijk de focus heeft gelegd op jeugdhockey en trimhockey, is het nu tijd voor de senioren competitie bij HC Diemen.
Komend seizoen willen we met zoveel mogelijk senioren (o.m. studenten) teams starten op zondag. Dat doen we met een spectaculair contributieaanbod en maakt HC Diemen dus wel heel aantrekkelijk.
Bij HC Diemen zijn alle senioren welkom, dus jong-senioren, 'gewone' senioren en veteranen (35+ en 50+).
Meer informatie vind je hier>>
TC senioren HC Diemen Boudewijn Brons M: 06 823 17 287 E: [email protected]

Nieuws afbeelding

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden