Banner 1.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg banner 5.jpg banner 6.jpg banner 7.jpg Banner1-2021-11-07.jpg Banner2-2021-11-07.jpg
Algemeen
Mei
22

Senioren competitie @HC Diemen!

Nu onze club de afgelopen jaren voornamelijk de focus heeft gelegd op jeugdhockey en trimhockey, is het nu tijd voor de senioren competitie bij HC Diemen.
Komend seizoen willen we met zoveel mogelijk senioren (o.m. studenten) teams starten op zondag. Dat doen we met een spectaculair contributieaanbod en maakt HC Diemen dus wel heel aantrekkelijk.
Bij HC Diemen zijn alle senioren welkom, dus jong-senioren, 'gewone' senioren en veteranen (35+ en 50+).
Meer informatie vind je hier>>
TC senioren HC Diemen Boudewijn Brons M: 06 823 17 287 E: [email protected]

Nieuws afbeelding
Algemeen
Mei
18

Witte Rook & HC Diemen Tropical Fever party!

Op zaterdag 2 juli hebben we allereerst de Witte Rooksessie; de sessie waarin de teams van het nieuwe seizoen de teamrollen onder elkaar verdelen. 


Programma is als volgt:
13.00 - 14.00 Duckies & 1ste jaars F
14.00 - 15.00 2de jaars F & E teams
15.00 - 16.00 D teams en hoger


Let op! Dit gaat al over de nieuwe teams. 
Dus is jouw team nu een eerste jaars F team en volgend seizoen een 2de jaars F, dan wordt je om 14.00 verwacht. Ben je nu 2de jaars E en volgend seizoen D, dan kom je om 15.00 uur. 


Vanaf 16.00 gaan we over op de borrel en eindigen we met het HC Diemen Tropical Fe

Nieuws afbeelding
Algemeen
Mei
8

HC Diemen Slotdag & Witte Rooksessie

Op zaterdag 2 juli is DE slotdag van HC Diemen en tevens Witte Rooksessie. Eindelijk, na twee jaar mag en kan het weer! We gaan er echt een leuk feestje van maken! 


Bij de witte rook sessie is het de bedoeling dat alle ouders van ieder team een team rol, commissie- en/of bestuursfunctie op zich nemen. Als alle ouders een rol hebben en ook alle rollen binnen het team zijn ingevuld is er witte rook. 


Meld je aan via LISA evenementen. Dit kan door in LISA-app op de drie puntjes (...) rechtsonder te klikken, vervolgens klik je op 'EVENEMENTEN' en dan zie je alle evenementen die we gepland hebben.

Nieuws afbeelding
Algemeen
Mei
7

Wist je dat?

Kom jij ook een langs om mee te trainen? We hebben teams in de leeftijd van 5 tot 13 jaar en uiteraard ook voor volwassenen. Meer weten? Check onze website of mail ons. Delen mag zeker!  

Nieuws afbeelding
Algemeen
Apr
29

Open Trainingen nieuwe leden in mei

We gaan weer Open Trainingen houden voor de Jongste Jeugd (5 -11 jaar). Dus ken je een buurmeisje, vriendje, neefje, klasgenootje die interesse heeft om te komen hockeyen? 


GEEF-HET-DOOR! Via whatsapp, (buurt)facebookgroepen, persoonlijke social media, nextdoor en wat al niet meer. 


En dit jaar gewoon voor het eerst op onze eigen velden en met alle ouders die kunnen blijven kijken! Heerlijk!
Aanmelden kan via de QR code op de flyer waarbij iedereen de eigen gewenste dagen kan kiezen voor de eigen leeftijd. Of via deze link. Daarna is inschrijven via de website natuurlijk wel essentieel. 

Nieuws afbeelding
Algemeen
Apr
27

Jongste Jeugd Slottoernooi

Het slottoernooi voor alle Jongste Jeugd waarin ze wedstrijden spelen tegen andere clubs. Maar dan wel op onze eigen velden! 


Meld je Jongste Jeugdlid snel aan via LISA. 


Open de LISA-app, klik rechts onderin op de drie puntjes (...), klik dan op 'EVENEMENTEN' en meld je zoon of dochter aan. Die willen dit toch niet missen? 

Nieuws afbeelding
Algemeen
Apr
20

Even voorstellen; de Tuchtcommissie

Eigen tuchtcommissie HC Diemen zorgt bij nood voor snelle en adequate afhandeling incidenten


Hi, mijn naam is Loes Fokker. Sinds september 2021 ben ik in de rol van tuchtcommissie voor onze vereniging. Omdat ik niet zo vaak op het veld sta, stel ik mezelf en de de rol van de Tuchtcommissie hier graag voor.
Moeder van 2 kinderen, en werkzaam als eigenaar en Chief of Culture in een community voor Conscious Leadership in 73 landen. Ook ben ik al een jaartje of 20 psycholoog, en help ik graag mensen en systemen om het bewustzijn te vergroten van elkaars perspectieven en in goede communicatie te zijn of te komen.
Je kunt me het beste bereiken op tuchtcommiss

Nieuws afbeelding
Algemeen
Apr
16

SAVE THE DATES! Evenementen tot aan de zomerstop!

Voor de komende maanden hebben we nog een aantal evenementen georganiseerd. Meer informatie volgt later; zet deze data alvast in jullie agenda’s! 


Voor de Jongste Jeugd slotdag en de Witte Rooksessie staan de evenementen in LISA. Schrijf je daar alvast voor in!


Voor de Witte Rooksessie zullen we nog meer informatie geven. Belangrijkste is dat we niet alleen hele leuke dingen voor onze jeugd organiseren maar dat we wel verwachten dat van al onze (minderjarige) leden er minimaal 1 ouder aanwezig is bij de Witte Rooksessie!


Nieuws afbeelding

Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden