Banner 1.jpg Banner 2.jpg Banner 3.jpg Banner 4.jpg
Algemeen
Apr
14

Even voorstellen.. De Ledenadministratie

De meest voor de hand liggende activiteit van de ledenadministratie is het verwerken van alle nieuwe inschrijvingen. Zodra een inschrijving via onze website binnenkomt, sturen we een welkomstmail en zetten we dat kindje in eerste instantie op de wachtlijst. Samen met de lijn coördinatoren kijken we of er in het juiste team plek is. Zo nee, dan moeten we wachten tot we een nieuw team kunnen maken en komt het kindje op de wachtlijst te staan. 


Zodra wij van de lijn coördinatoren horen dat er plek is bij het team en de trainingen dan sturen we de uitnodiging voor een definitief lidmaatschap. Mocht hockey na twee lessen toch niets zijn, dan kan dit bij ons nog aangege

Nieuws afbeelding
Algemeen
Apr
14

Huisvestingscommissie: er is werk aan de winkel!

Nu we echt zeker weten dat onze eigen HC Diemen Club locatie op sportpark de Diemen een feit wordt, is er werk aan de winkel voor de Huisvestingscommissie. Het doel is om na de zomerstop te kunnen trainen op onze eigen velden en vanaf de start van de competitie een eigen Clubhuis met draaiende kantine te hebben. Dat wordt nog best een uitdaging want de tijd vliegt! Maar als we zover zijn dan hebben we ook wat: dan zijn we een echte volwaardige club met gloednieuwe velden en een eigen clubhuis. 
Om de taken in onze commissie te verdelen hebben we ons opgedeeld in 3 sub-commissies:
Velden: Eric jan en Jeroen storten zich op de aanleg van de velden. Omdat de gemeente dit u

Nieuws afbeelding
Algemeen
Maa
28

Even voorstellen…. De Privacy Officer

Al vanaf de oprichting is aandacht geweest voor privacy belangen, maar nu de club in rap tempo groeit, wordt meer gerichte aandacht besteed aan privacy. We hebben hiervoor een privacy officer die hierin meedenkt en adviseert.
Omdat HC Diemen een vereniging is waar plezier en sportiviteit voorop staat en hiervoor de nodige inspanningen worden geleverd, zijn tot op zekere hoogte ook gegevens van onze leden nodig. Deze gegevens zijn nodig om uit te kunnen voeren wat redelijkerwijs van de club mag worden verwacht, maar ook niet veel meer dan dat. HC Diemen wil met respect omgaan met persoonsgegevens van de leden. 


De club gebruikt bijvoorbeeld foto's tijdens tra

Nieuws afbeelding
Algemeen
Maa
1

Even voorstellen; het wedstrijdsecretariaat

Michiel Hopman en Miriam Spierings besturen het wedstrijdsecretariaat van HC Diemen. Michiel al vanaf het eerste uur en Miriam sinds de start van dit lopende seizoen actief betrokken. Dit was hard nodig want omdat de club zo snel groeit en steeds meer teams competitie spelen, was het niet meer alleen te organiseren.
Het wedstrijdsecretariaat is verantwoordelijk voor het inplannen van alle wedstrijden, afstemming met de arbitragecommissie, communicatie over competitiezaken met de leden, andere clubs, het district en de KNHB. Het wedstrijdsecretariaat van HC Diemen is verantwoordelijk voor alle competitiespelende teams vanaf de jongste jeugd (F en E teams) en junioren (D en C teams

Nieuws afbeelding


Wedstrijdschema

AFGELASTE WEDSTRIJDEN

geen afgelaste wedstrijden